Reclamă

Nicolas Cage e complet transformat pentru rolul din noul film. Actorul a fost fotografiat pe platourile de filmare din Toronto

Nicolas Cage e complet transformat pentru rolul din noul film. Actorul urmează să joace alături de Julianne Nicholson, Michael Cera și alte nume celebre în viitoarea comedie A24 Dream Scenario.

Publicat: 27 noiembrie 2022, 8:38

Nicolas Cage are un nou look pentru cel mai nou rol al său. Actorul în vârstă de 58 de ani a fost fotografiat în fața unui cinema din Toronto. El filmează pentru viitoarea comedie A24 Dream Scenario, purtând mai multe haine împotriva aerului rece al Canadei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolas Cage e complet transformat pentru rolul din noul film

În mod remarcabil, Cage a fost văzut cu o barbă scurtă și ochelari cu lentile dreptunghiulare. Părul lui negru a fost însă înlocuit cu un aspect parțial de chelie.

Intriga noului film marca Dream Scenario este ținută sub secret. Cu toate acestea, distribuția filmului îi include și pe Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows și Dylan Baker, potrivit IMDb.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Nicolas Cage, fotografiat în timp ce filmează pentru un nou film
Actorul urmează să joace alături de Julianne Nicholson, Michael Cera și alte nume celebre în viitoarea comedie A24 Dream Scenario / Profimedia Images
Reclamă

Scenariul a fost scris de Kristoffer Borgli, care va avea și rolul de regizor al producției, scrie People.

Transformarea lui Cage este cea mai recentă din ultimul an. În martie, actorul a fost distribuit în personajul care joacă rolul emblematicului vampir Dracula în Universal’s Renfield. Acesta e o producție care urmează să fie lansată în primăvara anului 2023.

În fotografiile făcute în New Orleans, Cage purta machiaj, avea părul aranjat pe spate, unghii lungi și o mulțime de bijuterii colorate. Într-o fotografie distribuită în august de un fan pe Twitter, actorul laureat cu Oscar avea părul vopsit într-o nuanță de roșu aprins.

Reclamă

A fost un an plin pentru Cage, care a jucat în The Unbearable Weight of Massive Talent și Butcher’s Crossing. Luna trecută, actorul și soția sa, Riko Shibata, și-au întâmpinat primul copil împreună, fiica August Francesca, potrivit People.

Ce a declarat Cage despre soția și fiica sa recent născută

La studioul foto și video al People and Entertainment Weekly, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Toronto, câteva zile mai târziu, Cage a spus: „Am plecat literalmente din spital. Am urcat într-un avion și am venit aici. Înțelegerea a fost:<Dacă fiica mea nu va veni pe lume înainte, atunci nu mă duc, dar spune-le că cel mai probabil voi merge>”.

Actorul National Treasure a adăugat că a mers „direct la aeroport” după nașterea fiicei sale.

„Nu aș fi fost aici, dar m-am ținut de cuvânt și sunt aici să-mi onorez angajamentul. Abia aștept să mă întorc la soția și la fiica mea”, a mai spus Cage la vremea respectivă.

Fetița este primul copil al lui Riko și al treilea al lui Cage, deoarece este deja tată al fiilor Kal-El de 16 ani, și Weston, în vârstă de 31, din relații anterioare.

„Toți băieții mei sunt mari și mi-e dor să merg la magazinul de jucării. Îmi este dor să cânt cântece de leagăn și să mă dau în balansoar. Abia aștept să revin la astaȚ, a declarat actorul atunci când a anunțat că o să fie tată din nou.

Nicolas Cage s-a căsătorit cu Riko în timpul unei „nunte foarte mici și intime la hotelul Wynn din Las Vegas”, pe 16 februarie anul trecut, onorând ziua de naștere a regretatului său tată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×