Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana. Modul inedit în care și-au exprimat sentimentele

Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana și au făcut-o în moduri complet diferite. Sentimentele lor pentru Prințesa Diana sunt la fel de puternice ca atunci când mama lor era în viață.

Publicat: 24 martie 2021, 8:35 / Actualizat: 5 April 2021, 17:38

Harry a ales să scrie prefața unei cărți pentru copiii. Este o carte pentru micuții care și-au pierdut părinții în timpul pandemiei. Prințul Harry a mărturisit: "Când era mic mi-am pierdut și eu mama".

Cuvintele lui au avut un impact emoțional puternic, mai ales că în interviul acordat Ophrei Winfrey el a declarat că mama sa nu s-ar fi simțit deloc bine în situația actuală. A făcut referire la faptul că Familia Regală nu a respectat-o pe Meghan Markle.

Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana

Prințul Harry și-a exprimat altfel sentimentele puternice pe care încă le are după 24 de ani de la moartea mamei sale. Pe de altă parte, Prințul William își omagiază diferit mama, scrie Newsweek.

Pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington au fost publicate felicitările pe care cei trei copii ai săi le-au făcut pentru Prințesa Diana cu ocazia Zilei Mamei. Mesajul pe care Charlotte, fiica mijlocie a Prințul William și a lui Kate Middleton, a atras atenția întregii lumi: „Papa îți simte lipsa”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William și Prințul Harry, împreună la pregătirile pentru nunta lui Harry cu Meghan Markle
Prințul William nu este foarte fericit că fratele său, prințul Harry, a făcut publică conversația lor privată / Getty Images

Harry a spus în interviul pentru postul de televiziune CBS difuzat pe data de 7 martie: „Sunt foarte ușurat și fericit că stau aici și vă vorbesc cu soția mea alături. Nu-mi pot imagina la ce trebuie să fi fost supusă mama când a trecut singură prin același proces. A fost incredibil de dură această perioadă pentru noi doi. Dar cel puțin ne-am avut unul pe celălalt.”

Prințesa Diana a murit alături de iubitul ei, Dodi Fayed, în anul 1997, într-un accident de mașină. Presa de atunci a indicat faptul că accidentul a fost provocat de șoferul mașinii în care se aflau cei doi. S-a mai discutat și despre faptul că fotografii care îi urmăreau au provocat impactul. Atunci când mama lor a murit, Prințul Harry avea numai 12 ani, iar Prințul William 15 ani.

Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana, dar sentimentele lor sunt la fel de puternice.

Omagiul Prințului Harry pentru Prințesa Diana

Prințul Harry a scris prefața cărții Hospital by the Hill, scrisă de Chris Connaughton. Scopul a fost să-i ajute pe copiii care au pierdut un părinte din cauza pandemiei.

Citat de Associated Press, Harry a scris: „Deși aș vrea să pot să te îmbrățișez chiar acum, sper că această poveste îți va oferi confort. Să știi că nu ești singur. Când eram mic, mi-am pierdut mama. La vremea respectivă, nu voiam să cred sau să accept și acest eveniment a lăsat o gaură imensă în sufletul meu. Știu cum te simți și vreau să te asigur că în timp acel gol se va umple doar cu multă dragoste și sprijin”.

Prințul Harry a mai adăugat: „Facem față unei astfel de pierderi în mod diferit, dar când un părinte merge în Rai, mi s-a spus că spiritul, dragostea și amintirea lor rămân cu noi. Ele sunt mereu alături de tine și le poți păstra pentru totdeauna. Este singurul lucru adevărat”.

Ducii de Cambridge au omagiat-o diferit pe Prințesa Diana

Ducii de Cambridge și-au încântat fanii de pe Instagram cu felicitările pe care copiii lor le-au făcut pentru Prințesa Diana cu ocazia Zilei Mamei. Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana, dar fiecare în felul lui.

Anul acesta Ziua Mamei va fi din nou diferită. Mulți dintre noi vom fi departe de cei dragi. Așteptăm cu nerăbdare un moment într-un viitor nu prea îndepărtat în care să ne putem îmbrățișa mamele din nou.

– Ducii de Cambridge

În timp ce Prințul George în vârstă de doar 7 ani a scris că se gândește mult la bunica sa, Prințesa Charlotte, de numai cinci ani a făcut o mărturisire emoționantă pe felicitarea ei:

„Dragă bunică Diana. Mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Papa îți simte lipsa enorm. Multă dragoste, Charlotte”.

Aceste omagii au apărut după ce Prințul Harry a menționat-o pe mama sa în timpul interviului pentru Oprah Winfrey. Totodată, biografia Prințesei Diana a devenit din nou bestseller după interviul Ducilor de Sussex. Cartea a fost lansată în anul 1992 și a revenit în topul preferințelor recent. Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana și acest subiect ține din nou primele pagini ale publicațiilor.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
3
Regina Elisabeta la un eveniment din cadrul Westminster Abbey, 2018. Poartă un costum grena, accesorizat cu o pălărie grena, cu flori roz, fundal bej
Divertisment
Cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Prințul William și Prințul Harry nu ar fi favoriții ei
Mulți se întreabă cine e nepotul preferat al Reginei Elisabeta, dar, potrivit apropiaților, nu e nici Prințul William, nici Prințul Harry, ci o moștenitoare despre care puțini știu. Cei mai cunoscuți nepoți ai Reginei...
4
Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Divertisment
Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil. Ținuta îndrăzneață pentru care a optat Ducesa de Cambridge
Ducesa de Cambridge i-a luat din nou pe toți prin surpridere. Aceasta a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a mers la un eveniment caritabil,...
5
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe companii și a devenit celebră...
PARTENERI
×