Reclamă

Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana. Modul inedit în care și-au exprimat sentimentele

Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana și au făcut-o în moduri complet diferite. Sentimentele lor pentru Prințesa Diana sunt la fel de puternice ca atunci când mama lor era în viață.

Publicat: 24 martie 2021, 8:35 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 17:38

Harry a ales să scrie prefața unei cărți pentru copiii. Este o carte pentru micuții care și-au pierdut părinții în timpul pandemiei. Prințul Harry a mărturisit: "Când era mic mi-am pierdut și eu mama".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvintele lui au avut un impact emoțional puternic, mai ales că în interviul acordat Ophrei Winfrey el a declarat că mama sa nu s-ar fi simțit deloc bine în situația actuală. A făcut referire la faptul că Familia Regală nu a respectat-o pe Meghan Markle.

Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana

Prințul Harry și-a exprimat altfel sentimentele puternice pe care încă le are după 24 de ani de la moartea mamei sale. Pe de altă parte, Prințul William își omagiază diferit mama, scrie Newsweek.

Pe contul oficial de Instagram al Palatului Kensington au fost publicate felicitările pe care cei trei copii ai săi le-au făcut pentru Prințesa Diana cu ocazia Zilei Mamei. Mesajul pe care Charlotte, fiica mijlocie a Prințul William și a lui Kate Middleton, a atras atenția întregii lumi: „Papa îți simte lipsa”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul William și Prințul Harry, împreună la pregătirile pentru nunta lui Harry cu Meghan Markle
Prințul William nu este foarte fericit că fratele său, prințul Harry, a făcut publică conversația lor privată / Getty Images

Harry a spus în interviul pentru postul de televiziune CBS difuzat pe data de 7 martie: „Sunt foarte ușurat și fericit că stau aici și vă vorbesc cu soția mea alături. Nu-mi pot imagina la ce trebuie să fi fost supusă mama când a trecut singură prin același proces. A fost incredibil de dură această perioadă pentru noi doi. Dar cel puțin ne-am avut unul pe celălalt.”

Prințesa Diana a murit alături de iubitul ei, Dodi Fayed, în anul 1997, într-un accident de mașină. Presa de atunci a indicat faptul că accidentul a fost provocat de șoferul mașinii în care se aflau cei doi. S-a mai discutat și despre faptul că fotografii care îi urmăreau au provocat impactul. Atunci când mama lor a murit, Prințul Harry avea numai 12 ani, iar Prințul William 15 ani.

Reclamă

Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana, dar sentimentele lor sunt la fel de puternice.

Omagiul Prințului Harry pentru Prințesa Diana

Prințul Harry a scris prefața cărții Hospital by the Hill, scrisă de Chris Connaughton. Scopul a fost să-i ajute pe copiii care au pierdut un părinte din cauza pandemiei.

Citat de Associated Press, Harry a scris: „Deși aș vrea să pot să te îmbrățișez chiar acum, sper că această poveste îți va oferi confort. Să știi că nu ești singur. Când eram mic, mi-am pierdut mama. La vremea respectivă, nu voiam să cred sau să accept și acest eveniment a lăsat o gaură imensă în sufletul meu. Știu cum te simți și vreau să te asigur că în timp acel gol se va umple doar cu multă dragoste și sprijin”.

Prințul Harry a mai adăugat: „Facem față unei astfel de pierderi în mod diferit, dar când un părinte merge în Rai, mi s-a spus că spiritul, dragostea și amintirea lor rămân cu noi. Ele sunt mereu alături de tine și le poți păstra pentru totdeauna. Este singurul lucru adevărat”.

Ducii de Cambridge au omagiat-o diferit pe Prințesa Diana

Ducii de Cambridge și-au încântat fanii de pe Instagram cu felicitările pe care copiii lor le-au făcut pentru Prințesa Diana cu ocazia Zilei Mamei. Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana, dar fiecare în felul lui.

Anul acesta Ziua Mamei va fi din nou diferită. Mulți dintre noi vom fi departe de cei dragi. Așteptăm cu nerăbdare un moment într-un viitor nu prea îndepărtat în care să ne putem îmbrățișa mamele din nou.

– Ducii de Cambridge

În timp ce Prințul George în vârstă de doar 7 ani a scris că se gândește mult la bunica sa, Prințesa Charlotte, de numai cinci ani a făcut o mărturisire emoționantă pe felicitarea ei:

„Dragă bunică Diana. Mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Papa îți simte lipsa enorm. Multă dragoste, Charlotte”.

Aceste omagii au apărut după ce Prințul Harry a menționat-o pe mama sa în timpul interviului pentru Oprah Winfrey. Totodată, biografia Prințesei Diana a devenit din nou bestseller după interviul Ducilor de Sussex. Cartea a fost lansată în anul 1992 și a revenit în topul preferințelor recent. Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana și acest subiect ține din nou primele pagini ale publicațiilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×