Kate Middleton a publicat o poză din copilărie pe Instagram

Kate Middleton a publicat o poză din copilărie pe pagina de Instagram. Ducesa de Cambridge a publicat un mesaj, iar cuvintele scrise țin primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 17 martie 2021, 13:16 / Actualizat: 31 mai 2021, 13:46

Ducii de Cambridge și-a încâtat fanii cu cele mai recente postări pe Instagram. Este vorba despre o serie de mesaje pe care le-au publicat cu ocazia Zilei Mamei.

Una dintre postări publicată pe rețeaua de socializare include o imagine adorabilă. Kate Middleton a publicat o poză din copilărie, în timp ce se află lângă mama sa, Caroline Middleton. Fotografia a creat controverse printre fanii Altețelor Regale, scrie HelloMagazine.

Kate Middleton a publicat o poză din copilărie

Sunt mulți cei care au văzut imaginea. S-au bucurat de faptul că Ducesa se simte confortabil să publice imagini din copilăria sa. Alții au spus că Louis este „mini Kate”, iar unii au fost de părere că Charlotte seamănă de fapt cel mai bine cu mama sa.

Imaginea îmi amintește un pic de Charlotte când era bebeluș. Pentru prima dată din 2015 și până acum, văd trăsăturile lui Kate pe chipul micuței Charlotte.

În postare a fost inserată și o imagine cu tortul pe care cei trei copii ai Ducilor de Cambridge l-au pregătit pentru mama lor cu ocazia Zilei Mamei. O altă postare care a fost publicată pe contul de Instagram Kensington Royal a inclus desene pe care Charlotte, Louis și George le-au făcut pentru bunica lor, Prințesa Diana.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Anul acesta Ziua Mamei va fi din nou diferită. Mulți dintre noi vom fi departe de cei dragi. Așteptăm cu nerăbdare un moment într-un viitor nu prea îndepărtat în care să ne putem îmbrățișa mamele din nou.

– Ducii de Cambridge

De asemenea, în postare, a mai fost specificat faptul că în fiecare an de Ziua Mamei, George, Charlotte și Louis fac felicitări pentru bunica lor, Prințesa Diana.

Prințul George care are 7 ani chiar a scris un mesaj pe spatele desenului lui: „Dragă bunică Diana. O zi a mamei fericită. Te iubesc foarte mult și mă gândesc mereu la tine”.

Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, a avut și ea un mesaj pentru Prințesa Diana: „Dragă bunică Diana. Mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Papa îți simte lipsa enorm. Multă dragoste, Charlotte”.

Kate Middleton nu a avut nicio reacție după interviul Ducilor de Sussex

Kate Middleton nu a avut nicio reacție până în acest moment după interviul pe care Ducii de Sussex i l-au acordat Ophrei Winfrey.

Prințul William este singurul care a declarat pentru jurnaliști în timp ce vizita o școală din Londra că nu a discutat cu fratele său după interviu, dar că în niciun caz Familia Regală a Marii Britanii nu este o familie rasistă.

În interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat prietenei lor, Oprah, au spus că Familia Regală și-a pus întrebări legate de culoare pielii fiului lor, Archie. Meghan Markle a dezvăluit atunci că Kate Middleton a făcut-o să plângă, înainte de nunta sa, dar presa a relatat evenimentele exact invers și nimeni din familie nu s-a îndoit de veridicitatea poveștii.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×