Reclamă

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Gestul subtil pe care l-a făcut Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru eleganța și discreția de care dă dovadă la fiecare apariție publică. Recent, Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, iar gestul ei subtil a fost aplaudat și apreciat atât de presă din întreaga lume, cât și de public. 

Publicat: 30 martie 2021, 12:58

Kate Middleton a fost protagonista unei ședințe foto care a avut loc la reședința familiei din NorFolk. Într-un decor pitoresc, Ducesa de Cambridge a fost imortalizată într-o fotografie care va inclusă într-o carte despre fotografie. 

Kate Middleton, pasionată de fotografie 

Soția Prințului William va lansa o carte despre fotografie. Aceasta va include o mulțime de imagini realizate în timpul carantinei impuse odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus.

Proiectul fotografic al Ducesei va fi intitulat „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”. Cartea surprinde în fotografii viața din Marea Britanie și maniera în care oamenii au reacționat în fața unei noi realități. Publicația va cuprinde și 100 de portrete, însoțite de texte menite să susțină povestea din spatele imaginii. 

Ducesa a scris și o introducere emoționantă în deschiderea cărții. Rândurile redactate de Kate Middleton au însoțit portretul oferit publicității. 

Peste ani, când vom privi în urmă la pandemia de coronavirus, ne vom gândi la provocările cărora le-am făcut față – la oamenii pe care i-am pierdut, la momentele pe care le-am petrecut departe de familiei și prieteni (…)

Dar ne vom aminti și părțile bune: actele de bunătate, ajutoarele și eroii care au apărut din toate categoriile sociale, dar și cum ne-am adaptat la o nouă realitate.

– Kate Middleton 

Reclamă

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana

Un portret al Ducesa de Cambridge a fost făcut public înainte ca proiectul de suflet al acesteia să ajungă la iubitorii de fotografie și artă. 

Fotografia a fost realizată de Matt Porteous la Anmer Hall. Aceasta este locuința de la țară a Ducilor de Cambridge și a celor trei copii ai lor. 

Reclamă

Kate a fost imortalizată zâmbind și ținând în mână un aparat de fotografiat. Elegantă și emanând o energie aparte, Ducesa surprinde încă o dată prin simplitate. În cadrul sesiunii foto, aceasta a optat pentru o ținută casual, compusă în partea de sus dintr-un pulover într-o nuanță bordo și o cămașă cu guler cu volane. Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana prin intermediul acestui portret aparte. 

Gulerul cu volane a devenit celebru în anii ’80 datorită Prințesei Diana, care a optat pentru acest model în numeroasele sale apariții publice. Kate Middleton pare să îndrăgească și ea bluzele cu guler încrețit.   

Conform publicației People, Prințesa Diana avea un stil vestimentar aparte. Ea adora să poarte cămăși și bluze cu acest model de guler pe gât, cu încrețituri de diferite mărimi și forme.

Aceasta asorta unei astfel de bluze o jachetă sau un sacou care să accentueze ondulațiile materialului în zona gâtului. 

Ducesa de Cambridge pare să prefere stilul mai simplu și mai discret atunci când vine vorba despre cămășile cu guler încrețit. Kate optează adesea pentru modelul cu volane mici, pe care îl asortează cu bluze în culori neutre.

Prințesa Diana, într-o rochie de culoare verde, cu guler amplu, încrețit.
Gulerul cu volane a devenit celebru în anii ’80 datorită Prințesei Diana, care a optat pentru acest model în numeroasele sale apariții publice / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×