Reclamă

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Gestul subtil pe care l-a făcut Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru eleganța și discreția de care dă dovadă la fiecare apariție publică. Recent, Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, iar gestul ei subtil a fost aplaudat și apreciat atât de presă din întreaga lume, cât și de public. 

Publicat: 30 martie 2021, 12:58

Kate Middleton a fost protagonista unei ședințe foto care a avut loc la reședința familiei din NorFolk. Într-un decor pitoresc, Ducesa de Cambridge a fost imortalizată într-o fotografie care va inclusă într-o carte despre fotografie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton, pasionată de fotografie 

Soția Prințului William va lansa o carte despre fotografie. Aceasta va include o mulțime de imagini realizate în timpul carantinei impuse odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus.

Proiectul fotografic al Ducesei va fi intitulat „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”. Cartea surprinde în fotografii viața din Marea Britanie și maniera în care oamenii au reacționat în fața unei noi realități. Publicația va cuprinde și 100 de portrete, însoțite de texte menite să susțină povestea din spatele imaginii. 

Ducesa a scris și o introducere emoționantă în deschiderea cărții. Rândurile redactate de Kate Middleton au însoțit portretul oferit publicității. 

Peste ani, când vom privi în urmă la pandemia de coronavirus, ne vom gândi la provocările cărora le-am făcut față – la oamenii pe care i-am pierdut, la momentele pe care le-am petrecut departe de familiei și prieteni (…)

Dar ne vom aminti și părțile bune: actele de bunătate, ajutoarele și eroii care au apărut din toate categoriile sociale, dar și cum ne-am adaptat la o nouă realitate.

– Kate Middleton 

Reclamă

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana

Un portret al Ducesa de Cambridge a fost făcut public înainte ca proiectul de suflet al acesteia să ajungă la iubitorii de fotografie și artă. 

Fotografia a fost realizată de Matt Porteous la Anmer Hall. Aceasta este locuința de la țară a Ducilor de Cambridge și a celor trei copii ai lor. 

Reclamă

Kate a fost imortalizată zâmbind și ținând în mână un aparat de fotografiat. Elegantă și emanând o energie aparte, Ducesa surprinde încă o dată prin simplitate. În cadrul sesiunii foto, aceasta a optat pentru o ținută casual, compusă în partea de sus dintr-un pulover într-o nuanță bordo și o cămașă cu guler cu volane. Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana prin intermediul acestui portret aparte. 

Gulerul cu volane a devenit celebru în anii ’80 datorită Prințesei Diana, care a optat pentru acest model în numeroasele sale apariții publice. Kate Middleton pare să îndrăgească și ea bluzele cu guler încrețit.   

Conform publicației People, Prințesa Diana avea un stil vestimentar aparte. Ea adora să poarte cămăși și bluze cu acest model de guler pe gât, cu încrețituri de diferite mărimi și forme.

Aceasta asorta unei astfel de bluze o jachetă sau un sacou care să accentueze ondulațiile materialului în zona gâtului. 

Ducesa de Cambridge pare să prefere stilul mai simplu și mai discret atunci când vine vorba despre cămășile cu guler încrețit. Kate optează adesea pentru modelul cu volane mici, pe care îl asortează cu bluze în culori neutre.

Prințesa Diana, într-o rochie de culoare verde, cu guler amplu, încrețit.
Gulerul cu volane a devenit celebru în anii ’80 datorită Prințesei Diana, care a optat pentru acest model în numeroasele sale apariții publice / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×