Reclamă

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Gestul subtil pe care l-a făcut Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru eleganța și discreția de care dă dovadă la fiecare apariție publică. Recent, Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana, iar gestul ei subtil a fost aplaudat și apreciat atât de presă din întreaga lume, cât și de public. 

Publicat: 30 martie 2021, 12:58

Kate Middleton a fost protagonista unei ședințe foto care a avut loc la reședința familiei din NorFolk. Într-un decor pitoresc, Ducesa de Cambridge a fost imortalizată într-o fotografie care va inclusă într-o carte despre fotografie. 

Kate Middleton, pasionată de fotografie 

Soția Prințului William va lansa o carte despre fotografie. Aceasta va include o mulțime de imagini realizate în timpul carantinei impuse odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus.

Proiectul fotografic al Ducesei va fi intitulat „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”. Cartea surprinde în fotografii viața din Marea Britanie și maniera în care oamenii au reacționat în fața unei noi realități. Publicația va cuprinde și 100 de portrete, însoțite de texte menite să susțină povestea din spatele imaginii. 

Ducesa a scris și o introducere emoționantă în deschiderea cărții. Rândurile redactate de Kate Middleton au însoțit portretul oferit publicității. 

Peste ani, când vom privi în urmă la pandemia de coronavirus, ne vom gândi la provocările cărora le-am făcut față – la oamenii pe care i-am pierdut, la momentele pe care le-am petrecut departe de familiei și prieteni (…)

Dar ne vom aminti și părțile bune: actele de bunătate, ajutoarele și eroii care au apărut din toate categoriile sociale, dar și cum ne-am adaptat la o nouă realitate.

– Kate Middleton 

Reclamă

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana

Un portret al Ducesa de Cambridge a fost făcut public înainte ca proiectul de suflet al acesteia să ajungă la iubitorii de fotografie și artă. 

Fotografia a fost realizată de Matt Porteous la Anmer Hall. Aceasta este locuința de la țară a Ducilor de Cambridge și a celor trei copii ai lor. 

Reclamă

Kate a fost imortalizată zâmbind și ținând în mână un aparat de fotografiat. Elegantă și emanând o energie aparte, Ducesa surprinde încă o dată prin simplitate. În cadrul sesiunii foto, aceasta a optat pentru o ținută casual, compusă în partea de sus dintr-un pulover într-o nuanță bordo și o cămașă cu guler cu volane. Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana prin intermediul acestui portret aparte. 

Gulerul cu volane a devenit celebru în anii ’80 datorită Prințesei Diana, care a optat pentru acest model în numeroasele sale apariții publice. Kate Middleton pare să îndrăgească și ea bluzele cu guler încrețit.   

Conform publicației People, Prințesa Diana avea un stil vestimentar aparte. Ea adora să poarte cămăși și bluze cu acest model de guler pe gât, cu încrețituri de diferite mărimi și forme.

Aceasta asorta unei astfel de bluze o jachetă sau un sacou care să accentueze ondulațiile materialului în zona gâtului. 

Ducesa de Cambridge pare să prefere stilul mai simplu și mai discret atunci când vine vorba despre cămășile cu guler încrețit. Kate optează adesea pentru modelul cu volane mici, pe care îl asortează cu bluze în culori neutre.

Prințesa Diana, într-o rochie de culoare verde, cu guler amplu, încrețit.
Gulerul cu volane a devenit celebru în anii ’80 datorită Prințesei Diana, care a optat pentru acest model în numeroasele sale apariții publice / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie blondă și slabă îmbracă o pereche de blugi care i-au rămas mari pentru că a ținut o serie de obiceiuri simple care te ajută să slăbești
Sănătate
Obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Activitățile zilnice benefice organismului
Pentru a te bucura de o viață sănătoasă ține cont de câteva obiceiuri simple care te ajută să slăbești. Acestea sunt activități zilnice care susțin organismul să se dezvolte corespunzător. De asemenea, specialiștii susțin...
3
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
4
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
5
Leni Klum, machiată, cu ruj roșu, la premiera Shotgun Wedding
Divertisment
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său. Fiica lui Heidi Klum și Seal au atras toate privirile asupra lor
Leni a mers pe covorul roșu cu tatăl său, iar din imagini se poate că „este fata lui tati”. Duo-ul tată-fiică a participat la premiera plină de vedete a noului film al lui Jennifer...
PARTENERI
×