Reclamă

Prințul William a împlinit 39 de ani. Ce mesaje a primit de la Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a

Prințul William a împlinit 39 de ani. Acesta a fost celebrat cu mesaje frumoase din partea celor mai apropiați membrii ai Familiei Regale Britanice. Ducele de Cambridge și-a serbat aniversarea alături de Kate, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, și cei trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de 7 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani și Prințul Louis, de 3 ani.

Publicat: 21 iunie 2021, 16:23 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:24

Așa cum era de așteptat, și de ziua Prințului William au apărut fotografii rare din viața sa de familie. Prințul Charles este primul care a distribuit două fotografii pentru a celebra ziua de naștere a fiului său cel mare. Fotografiile au fost postate pe pagina oficială de Instagram Clarence House.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a împlinit 39 de ani

„Îi doresc Ducelui de Cambridge astăzi la mulți ani!”, a scris Prințul Charles, în descrierea unei fotografii alb-negru cu el însuși și bebelușul William. O altă fotografie cu Ducele de Cambridge a fost publicată. Acesta apare de această dată alături de Ducesa de Cornwall și tatăl său la un eveniment, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pe contul oficial de Twitter al Familiei Regale, Regina Elisabeta a sărbătorit ziua de naștere a nepotului ei împărtășind mai multe fotografii. În plus față de două fotografii portret ale Prințului William, a fost publicată și o fotografie a lui William și Kate râzând împreună în timpul unei ieșiri publice. De asemenea, a apărut și o imagine de familie a cuplului regal cu copii în timp ce se aflau pe balconul Palatului Buckingham.

Reclamă

„Îi dorim Ducelui de Cambridge astăzi la mulți ani! #HappyBirthdayHRH”, scrie în mesajul de pe Twitter.

Prințul William le-a răspuns mai apoi tuturor celor care i-au scris cu ocazia zilei sale de naștere: „Vă mulțumim pentru toate urările de ziua mea de naștere și pentru toate mesajele 🎂”, a transmis el pe pagina oficială de Instagram.

Reclamă

Cum și-a serbat Ducele de Cambridge aniversarea anul trecut

Anul trecut, Prințul William a fost sărbătorit de soția sa, Kate Middleton, cu o serie de fotografii care l-au prezentat pe Ducele de Cambridge așa cum este el de fapt în sânul familiei. Imaginile au fost realizate chiar de către Ducesa de Cambridge. Una dintre fotografii a atras atunci atenția întregii lumi. Mai ales lui Arthur Edwards, fotograful Familiei Regela Britanice din anul 1970.

„Imaginea pe care o iubesc cel mai mult este cea cu Prințul William și cei trei copii în leagăn. Aș fi ucis pentru a fi eu autorul acelei poze”, a dezvăluit Edwards la momentul respectiv.

Cu o zi înainte de ziua sa de naștere, Prințul William a sărbătorit Ziua Tatălui alături de George și Charlotte. Cei trei au ajutat la lansarea unui semimaraton pe proprietatea Sandringham a Reginei Elisabeta.

Cu ocazia Zilei Tatălui, pe contul lor de Instagram, Ducii de Cambridge au publicat un mesaj simplu de felicitare. Au apărut și imagini nemaivăzute cu Prințul William și cei trei copii ai săi, dar și cu Prințul Charles și tatăl lui Kate Middleton, Michael Middleton. Postarea a inclus și o fotografie a răposatului bunic al lui William, Prințul Philip.

Ducii de Cambridge au în perioada următoare alte două evenimente importante. Pe data de 1 iulie are loc dezvelirea statuii Prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani. În ziua de 22 iulie, Prințul George împlinește 8 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×