Reclamă

10 filme pe care trebuie să le vezi la cinema

Multe producții cinematografice au fost nevoite să-și amâne data lansării din cauza pandemiei din ultimul an. Cu toate acestea, viitorul se arată din ce în ce mai luminos când vine vorba de întoarcerea la normalitate. Iubitorii de filme au avut cel mai mult de suferit în lipsa cinematografelor. Însă așteptarea a luat sfârșit, iar noi ți-am pregătit 10 filme uimitoare pe care trebuie să le vezi la cinema.

Publicat: 16 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 17 iunie 2021, 14:28

Experiența de a vedea un film într-o sală de cinema nu se poate compara cu nimic altceva. Atmosfera te va transpune imediat în lumea fantastică a filmelor pe care le vizionezi. Dacă ești indecisă cu privire la producțiile pe care ar trebui să le alegi, mai jos găsești o listă cu 10 filme pe care trebuie să le vezi într-o sală de cinema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme pe care trebuie să le vezi la cinema

Cele mai așteptate filme ale anului urmează să fie lansate curând în cinematografe. Cum restricțiile încep să fie retrase este un moment perfect să profiți de această ocazie. Multe dintre peliculele de anul acesta au fost răsplătite pentru unicitatea lor cu Premiile Oscar, iar fanii sunt nerăbdători să le vadă pe marile ecrane. Fie că preferi filmele de acțiune sau dramle romantice, toate aceste pelicule îți vor transmite emoții puternice la premierile care urmează să aibă loc în cinematografe. Pregătește-te și ia-ți bilete pentru unul din cele 10 filme pe care trebuie să le vezi la cinema.

Black Widow

Regia: Cate Shortland
Cu: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour

Pentru iubitoarele de filme de acțiune, Black Widow este cel mai așteptat film al anului 2021. Încă de când a fost anunțat fanii au încercat să prezică noile povești care se scriu în studiourile Marvel. Anul acesta pe marile ecrane urmează să fie afișată povestea uneia dintre cele mai puternice femei din echipa Răzbunătorilor. Scarlett Johansson se întoarce în cinematografe în rolul Natashei Romanoff pentru a continua povestea plină de suspans din ultimul film în care a apărut, Captain America: Civil War. Premiera filmului urmează să aibă loc în data de 9 iulie în Statele Unite ale Americii.

Reclamă

The Green Knight

Regia: David Lowery
Cu: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton

Reclamă

Al doilea din cele 10 filme pe care trebuie să le vezi la cinema este The Green Knight. Filmul are la bază un poem cu origini misterioase scrise în preajma Evului Mediu Târziu. Poveștile pline de suspans au fost traduse și adaptate pentru a aduce în fața spectatorilor unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Actorul Ralph Ineson este cel care va da viață personajului înspăimântător al Cavalerului Verde. Pelicula ia o întorsătură fantastică în momentul în care Regele Arthur este forțat să-i ofere Cavalerului Verde capul unuia dintre cei mai puternici războinici, Sir Gawain. Efectele sonore și vizuale vor căpăta noi forme în sălile de cinematograf. Premiera este așteptată în data de 30 iulie 2021 în SUA conform celor de la IMDb.

In the Heights

Regia: Jon M. Chu
Cu: Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace

Trecem într-un registru mai festiv și te invităm să urmărești filmul In the Heights. Musicalul va avea premiera vara aceasta în Statele Unite ale Americii. O producție care te va face să vrei să te ridici de pe scaun și să dansezi. Povestea surprinde visul unui tânăr din comunitatea Dominicană. Un vis măreț pe care abia așteaptă să-l îndeplinească. Cum poveștile de vară nu pot fi altfel decât pline de culoare și romantism, pelicula va pune în lumina ecranelor și o poveste de dragoste uimitoare. Dacă îți dorești să le descoperi povestea, aceasta va fi lansată în data de 11 iunie a anului acesta.

Sound of Metal

Regia: Darius Marde
Cu: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci

O altă producție din cele 10 filme pe care trebuie să le vezi la cinema este Sound of Metal și încununează talentul muzical al actorului Riz Ahmed. Filmul a devenit una dintre cele mai discutate producții ale anului după ce a fost lansat trailer-ul oficial. Actorul Riz Ahmed a reușit să stârnească privirea admiratoarelor după ce a fost surprins în mai multe ipostaze atrăgătoare în rolul lui Ruben Stone. Povestea surprinde drama unui toboșar de succes care realizează că începe să-și piardă auzul. Premiera a avut loc în data de 4 decembrie 2020 în SUA, iar noi așteptăm cu nerăbdare să-l vedem pe marile ecrane.

The Beatles: Get Back

Regia: Peter Jackson
Cu: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison

Ultimul film care vizează sfera muzicală este The Beatles: Get Back. Producție este în fapt un documentar care surprinde un moment important din viața uneia dintre cele mai cunoscute trupe ale isotriei. Producția este gata să dezvăluie geniul muzical din timpul înregistrării albumului Let It Be lansat în 1970. Fanii sunt invitați să descopere fenomenul unei trupe care a schimbat complet direcțiile muzicii rock. Premiera este așteptată în America în data de 27 august 2021.

Cruella

Regia: Craig Gillespie
Cu: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry

Fanii Disney sunt nerăbdători să afle povestea din spatele personajului Cruella în filmul care urmează să fie lansat vara aceasta. Cruella este cu siguranță unul din cele 10 filme pe care trebuie să le vezi la cinema. Emma Stone a reușit să aducă la viață unul dintre cele mai de temut personaje din celebra animație 101 Dalmațieni. Dacă nu ai văzut deja acest desen, te invităm să-l descoperi înainte de a te bucura de pelicula Cruella. Premiera a avut deja loc în data de 28 mai în Statele Unite ale Americii, iar la noi în cinematografe este așteptat vara aceasta.

The Father

Regia: Florian Zeller
Cu: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Mark Gatiss

Filmul care i-a adus lui Anthony Hopkins Premiul Oscar pentru cel mai în vârstă actor a avut deja premiera în data de 26 februarie 2021 în America și este așteptat cu nerăbdare și la noi în cinematografe. Actorul Anthony Hopkins a interpretat rolul unui om în vârstă care suferă de demență. Povestea este cu atât mai impresionantă cu cât este redată din punctul său de vedere, pentru a demonstra publicului dramele unui om care trece printr-o astfel de boală. Te invităm să descoperi alături de cei dragi performanța actorului într-o sală de cinematograf.

Nomadland

Regia: Chloé Zhao
Cu: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May

O altă producție surprinzătoare din seria celor 10 filme pe care trebuie să le vezi la cinema este Nomadland. Filmul a reușit să obțină nu mai puțin de trei premii Oscar în cadrul galei de anul acesta. Frances McDormand a reușit cu siguranță să aducă la viață un personaj puternic care să-i evidențieze talentul. Pelicula surprinde drama mai multor oameni care sunt puși în situația de a duce o viață de nomazi. Premiera a avut loc în SUA în data de 19 februarie 2021, iar la noi se speculează că va ajunge în cinematografe în data de 11 iunie 2021.  

The Reason I Jump

Regia: Jerry Rothwell
Cu: Jim Fujiwara, David Mitchell, Jordan O’Donegan

Un film cu un puternic impact emoțional asupra publicului este The Reason I Jump. Pelicula aduce în atenția oamenilor problemele persoanelor care suferă de autism. Documentarul are la bază un bestseller scris în anul 2007 de Naoki Higashida. Povestea autorului este redată cu atât mai frumos în acest film care demonstrează problemele unei persoane care se confruntă cu autismul. Pelicula a avut premiera în data de 8 ianuarie 2021 în America și este așteptată în cinematografele de la noi în țară.

Supernova

Regia: Harry Macqueen
Cu: Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood

Ultima peliculă din lista celor 10 filme pe care trebuie să le vezi la cinema este Supernova. Filmul îi aduce în rolurile princiale pe actorii Stanley Tucci și Colin Firth în rolurile unui cuplu de poveste. Cei doi sunt surprinși în momente dificile, atunci când unul dintre personaje află că suferă de demență. Boala care pune stăpânire pe unu număr din ce în ce mai mare de persoane este ilustrată prin povestea celor doi. Premiera filmului a avut loc în data de 29 ianuarie 2021 în Statele Unite ale Americii și este așteptat pe marile ecrane din cinematografele lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×