Reclamă

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România. Unde te poți distra alături de cei dragi

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România sunt aproape gata și așteaptă oamenii din întreaga țară. Anul acesta organizatorii au pregătit cu atenție zonele speciale astfel încât să fie respectate măsurile de protecție împotriva COVID-19. Oamenii sunt așteptați cu drag să se bucure de sărbătorile de iarnă la unul din târgurile din cele mai mari orașe din țară.

Publicat: 25 noiembrie 2021, 6:40 / Actualizat: 25 noiembrie 2021, 8:56

Magia sărbătorilor va fi prezentă anul acesta la cele mai frumoase târguri de Crăciun. Orașele mari se pregătesc deja și îmbracă straie de sărbătoare. Organizatorii muncesc din zor pentru a le aduce oamenilor cele mai frumoase momente de sărbători.

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România

Târgurile de Crăciun sunt un prilej deosebit de a petrece timpul alături de cei dragi sau pentru a cunoaște oameni noi. În fiecare an acestea se organizează în orașele din țară și aduc celor din jur bucuria în suflet. Anul acesta cele mai multe târguri vor fi amenajate puțin diferit pentru a se putea respecta regulile de protecție împotriva COVID-19.

Totuși, oamenii sunt așteptați cu mic, cu mare să se bucure împreună la unul din târgurile de Crăciun. În cele mai multe orașe pregătirile sunt aproape gata, iar organizatorii așteaptă nerăbdători să deschidă porțile unei tărâm plin de magie.

Târgul de Crăciun din București

Veștile bune se răspândesc rapid, iar anul acesta cele mai frumoase târguri de Crăciun din România se întorc în cele mai mari orașe din țară. În capitală pregătirile sunt în toi, iar oamenii lucrează de zor pentru a aduce bucuria tuturor în suflet. Anul acesta târgul se va organiza în Piața Universității, iar marea deschidere va avea loc pe data de 26 noiembrie 2021.

Reclamă
Reclamă

Bucureștenii au intrat deja în spiritul sărbătorilor și sunt pregătiți să ia parte cu mic cu mare la târgul de Crăciun. Conform A1.ro, căsuțele sunt pregătite, iar bradul central este și el aproape complet împodobit. Ca în fiecare an, Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici la căsuța sa pentru a primi toate scrisorile pregătite cu atenție.

Târgul se va desfășura până pe data de 26 decembrie 2021 și va găzdui chiar și o insulă cu scena nașterii lui Iisus Hristos. Pentru cei interesați, trebuie să știți că anul acesta intrarea se va face pe baza unui bilet care poate fi achiziționat în prealabil sau în momentul sosirii. Târgul va fi un loc instagramabil pe care nu trebuie să-l ratezi anul acesta.

Prețul unui bilet va fi cuprins între cinci lei, dacă este achiziționat online și șapte lei, dacă este luat direct din Piața Universității. Intrarea se face în baza certificatului de COVID-19, astfel că accesul va fi permis doar celor care au trecut prin boală sau care au schema completă de vaccinare. Copiii sub 12 ani au acces nelimitat, însă trebuie să fie însoțiți de o persoană majoră pentru a putea lua parte la eveniment.

Târgul de Crăciun din Sibiu

Printre alte târguri superbe de Crăciun din România se numără și cel din Sibiu. În anul 2007, atunci când Sibiul a fost numit Capitală Europeană, s-a ținut și primul Târg de Crăciun. An de an acesta reușește să strângă sute de oameni la căsuțele special amenajate.

Ca în fiecare an, târgul va fi organizat în Piața Mare. Acesta va fi deschis între 26 noiembrie și 2 ianuarie 2022. Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta vor fi mai puține căsuțe. Distanța dintre ele va fi mult mai mare pentru a se respecta regulile împotriva răspândirii virusului de COVID-19.

Târgul poate fi vizitat între orele 11:00 și 21:00 iar intrarea este gratuită. Perimetrul târgului va fi închis, astfel încât doar oamenii care vor prezenta certificatul verde vor putea să intre. Testele pentru iluminatul festiv sunt aproape gata, iar oamenii să pregătesc să deschidă cel mai așteptat eveniment al sărbătorilor de iarnă.

Căsuța lui Moș Crăciun este și ea pregătită și gata să primească micuții cu scrisorile lor. Organizatorii au promis că anul acesta vor aduce o roată panoramică și vor pregăti din timp patinoarul.

Târgul de Crăciun din Cluj

Unul din cele mai așteptate târguri de Crăciun din România este cel de la Cluj. Anul acesta Clujul se îmbracă în straie de sărbătoare. Orașul se pregătește să primească oamenii din lumea întreagă la căsuțele special amenajate. Conform paginii oficiale de Facebook a târgului, anul acesta accesul se va limita la 2.000 de persoane vaccinate sau trecute prin boală.

La fel ca în București sau Sibiu, copiii sub 12 ani pot participa doar dacă sunt însoțiți de o persoană majoră care respectă regulile menționate anterior și prezint certificatul verde. Numărul căsuțelor va fi și el limitat, însă Clujenii se vor putea bucura de nenumărate distracții.

O roată panoramică se instalează și este pregătită pentru vizitatorii târgului de anul acesta. Ediția de anul acesta se va organiza între 26 noiembrie 2021 și 31 decembrie 2021. Ca în fiecare an, el se va ține în Piața Unirii și va fi ținut deschis cu o capacitate de 30%.

Primarul Clujului a declarat că se vor renunța la cel puțin 35 de căsuțe. Însă că vor rămâne în cea mai mare parte cele cu produse tradiționale și desigur, căsuța lui Moș Crăciun. Programul artistic va fi unul restrâns, iar anul acesta se va renunța complet a scenă.

Târgul de Crăciun din Oradea

Unul din cele mai frumoase târguri de Crăciun din România este cel organizat la Oradea. An de an acesta a surprins prin culorile și decorațiunile superbe. Vestea că acesta se va ține în 2021 a umplut sufletul de bucurie oamenilor din întreaga țară.

Târgul de Crăciun din Oradea se va ține în Piața Unirii, acolo unde se va ridica și bradul superb, plin de decorațiuni sclipitoare. Anul acesta perioada de desfășurare va fin între 3 decembrie și 2 ianuarie 2022. Intrarea este liberă, dar accesul va fi permis doar în baza certificatului verde.

Prin urmare, doar cei trecuți prin boală sau cei vaccinați se vor putea bucura de magia sărbătorilor la târgul de Crăciun din Oradea. Căsuțele cu bunătăți se vor fi și ele amenajate la distanță una față de cealaltă astfel încât să nu se aglomereze spațiul din Piața Unirii. Pe pagina oficială de Facebook a târgului, organizatorii au început deja să posteze pentru a-i ține la curent pe cei interesați.

Târgul de Crăciun din Timișoara

Târgul de Crăciun din Timișoara se va organiza diferit față de anii anteriori. În fața Operei se va amenaja un patinoar, iar parcul de distracții va fi mutat în parcarea de la Modex. Căsuțele vor fi și ele amplasate și gata să primească oamenii din toată țara.

În Piața Libertății se va amplasa și o scenă gata să primească tinerii ce vor ține spectacole cu colinde. Deschiderea târgului va avea loc de Ziua Națională a României, 1 decembrie. Târgul va fi deschis până pe data de 15 ianuarie 2022.

Intrarea nu se face în baza biletului. Totuși, condiția de participare va fi ca oamenii să prezinte certificatul verde. Certificatul este necesar pentru a atesta că au trecut prin boală sau că s-au vaccinat.

Totodată, numărul participanților va fi restrâns față de anii anteriori. Programul târgului nu a fost comunicat, însă organizatorii în țin pe cei interesați la curent prin intermediul paginii de Facebook a târgului de Crăciun de la Timișoara.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×