Reclamă

România

Fotografie panoramică ce surprinde Ateneul Român din orașul București, capitala României
Timp liber
// 1 iulie 2022

Orașe din România pe care să le vizitezi vara aceasta. Unde te poți relaxa la noi în țară

Te invităm într-o călătorie în unul din cele mai frumoase orașe din România pe care să le vizitezi vara aceasta. Ți-am pregătit câteva destinații care te vor fermeca datorită istoriei și frumuseții pe care o ascund. Dacă plănuiești să petreci cea mai mare partea a cocnediului în țară, atunci iată câteva obiective pe care nu trebuie să le ratezi.
Reclamă
Imagine panoramică ce surprinde unul din cele mai frumoase castele din România, castelul Corvinilor
Timp liber
// 30 iunie 2022

Cele mai frumoase castele din România. Ce poți vizita în vara anului 2022

Vara aceasta îți propunem să te relaxezi și să vizitezi unele dintre cele mai frumoase castele din România. Ți-am pregătit câteva destinații de vis care te vor face să te simți că ai pășit într-o lume desprinsă din basme.
WRS alături de colegii săi de trupă pe scena Eurovision 2022
Divertisment
// 14 mai 2022

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Povestea artistului care electrizează publicul cu piesa „Llamame”

România s-a calificat la Finala Eurovision 2022 datorită show-ului electrizant pe care WRS l-a făcut pe scenă în cea de-a doua semifinală a competiției. Artistul în vârstă de 29 de ani a reușit să cucerească publicul cu piesa „Llámame”. WRS va urca din nou pe scenă sâmbătă seara în prima parte a Finalei Eurovision 2022. Cântărețul, alături de echipa sa de dansatori, va face spectacol la Torino.
Jill Biden dă mâna cu soldații americani de la baza militară Mihail Kogălniceanu
Știri
// 6 mai 2022

Jill Biden a ajuns în România. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii vrea să petreacă Ziua Mamei cu refugiații din Ucraina

Jill Biden a ajuns în România. Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii vrea să petreacă Ziua Mamei cu refugiații din Ucraina. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta înainte de a pleca din SUA. Prima vizită a soției lui Joe Biden a avut loc la baza aeriană Mihail Kogălniceanu din Constanța.
Reclamă
Kamala Harris a ținut o conferință de presă la Palatul Cotroceni
Știri
// 11 martie 2022

Kamala Harris a ajuns în România. Vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii se află în vizită la Palatul Cotroceni

Kamala Harris a ajuns în România. Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii a aterizat pe aeroportul Otopeni cu aeronava Air Force Two. După ce echipele sale de securitate au verificat împrejurimile și scara avionului, aceasta a coborât din avion.
Unui din principalele târguri de Crăciun din România de la Sibiu cu luminițe în Piața Mare și căsuțe special amenajate
Timp liber
// 25 noiembrie 2021

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România. Unde te poți distra alături de cei dragi

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România sunt aproape gata și așteaptă oamenii din întreaga țară. Anul acesta organizatorii au pregătit cu atenție zonele speciale astfel încât să fie respectate măsurile de protecție împotriva COVID-19. Oamenii sunt așteptați cu drag să se bucure de sărbătorile de iarnă la unul din târgurile din cele mai mari orașe din țară.
Nadia Comăneci într-un costum sport albastru la Berlin în 2020
Divertisment
// 12 noiembrie 2021

Nadia Comăneci, numele care a scris istoria gimansticii în România. Un exemplu de putere, voință și determinare

Nadia Comăneci este un nume care s-a impregnat puternic în istoria României. Gimnasta româncă a devenit prima care a reușit să obțină nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică impresionând atunci cu performanțele sale. Ea este una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și astăzi împlinește 60 de ani.
Localitatea Viscri, în județul Brașov, un peisaj de poveste, perfect pentru minivacanțe la munte
Timp liber
// 2 noiembrie 2021

Cele mai frumoase locuri din România. Idei de excursii pentru minivacanțe la munte

Ai nevoie de o pauză și vrei să fugi de tumultul orașului? În cazul în care ți-ai luat deja câteva zile libere de la job și vrei să te relaxezi, în contextul pandemiei, îți facem câteva recomandări pentru minivacanțe la munte. Poți face excursii și te poți simți în același timp în siguranță.
Două fetițe, îmbrăcate în costum tradițional, în timp ce ciocnesc ouă roșii
Timp liber
// 29 aprilie 2021

Tradiții și obiceiuri de Paște în România

Sărbătorile Pascale sunt printre cele mai mari sărbători în calendarul creștin-ortodox. Oamenii așteaptă cu nerăbdare această zi pentru a pregăti bucate alese și pentru a se bucura de clipe de relaxare în sânul familiei. Hai să descoperim împreună ce tradiții și obiceiuri de Paște există în mai multe zone din România.
Bere la draft, într-un restaurant
Timp liber
// 10 aprilie 2021

(P) The PUB: povestea restaurantul unic în România

Și astăzi suntem #UnulPentruAltul. Ne hrănim cu burgeri și specialități atent pregătite, cu poftă de viață, cu spectacole și cu momente artistice oferite de un alt restaurant din comunitatea noastră. Care e povestea restaurantul The PUB.
×