Reclamă

Jill Biden a ajuns în România. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii vrea să petreacă Ziua Mamei cu refugiații din Ucraina

Jill Biden a ajuns în România. Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii vrea să petreacă Ziua Mamei cu refugiații din Ucraina. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta înainte de a pleca din SUA. Prima vizită a soției lui Joe Biden a avut loc la baza aeriană Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Publicat: 6 mai 2022, 18:48 / Actualizat: 6 mai 2022, 22:27

Jill Biden s-a întâlnit cu militarii americani de la baza aeriană Mihail Kogălniceanu, scrie Digi24.ro. Prima Doamnă a SUA a coborât din avion și a dat mâna cu aceștia. Aceasta a fost transportată cu ajutorul unui avion Air Force 2. Este cea de-a doua vizită a soției lui Joe Biden în România. Prima s-a vizită a avut loc în anul 2014, când Joe Biden era vicepreședintele SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jill Biden a ajuns în România

Jill Biden a ajuns în România în jurul orei 17. Vizita de la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța va avea loc pentru câteva ore. Ulterior, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii va veni la București. Conform programului acesteia, Jill va ajunge în Capitală mâine.

Vezi mai multe imagini cu Jill Biden în Galeria Foto!

Jill Biden îmbrăcată într-un sacou verde într-o sală de clasă
„Predarea nu este ceea ce fac. Este cine sunt”, a scris Jill Biden pe Twitter / Getty Images

În București, Jill se va întâlni cu voluntarii care se ocupă de refugiații din Ucraina. Aceasta nu va fi singură. Observator.ro menționează că prima doamnă a SUA se va întâlni cu soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis.

Reclamă

Jill Biden se va întâlni sâmbătă și cu reprezentanții Guvernului României și ai ambasadei SUA din România. Călătoria soției lui Joe Biden nu se va opri aici. Din România, aceasta urmează să plece în Slovacia, la Bratislava. Vestea a fost făcută publică chiar de Prima Doamnă pe contul său personal de Twitter.

”Mă aflu în drum spre România și Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mamele și copiii ucraineni care au fost forțați să-și părăsească locuințele din cauza războiului lui Putin. Urmează să vizitez trupele americane și să-mi exprim recunoștința pentru eforturile țărilor vecine și a oamenilor care s-au implicat în aceste activități umanitare”.

Mesajul Primei doamne a făcut rapid înconjurul lumii. Ziua Mamei este sărbătorită pe data de 8 mai în Ucraina. Vestea aceasta i-a emoționat pe admiratorii Primei Doamne din lumea întreagă.

Reclamă

Ce program va avea Jill Biden pe parcursul șederii sale în România

Jill Biden a ajuns în România în urmă cu doar câteva ore. Vizita acesteia are o importanță aparte pentru țara noastră. Prima Doamnă a SUA este o femeie extrem de puternică, iar viața sa a fost plină de suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, Jill nu se sfiește să se implice în activități umanitare.

Vizita pe care o face în România are un rol simbolic de a arăta sprijinul SUA față de țara noastră, dar și pentru a demonstra interesul față de soarta refugiaților din Ucraina pe care țara noastră îi găzduiește.

Biroul Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii a transmis cum va arăta programul acesteia în decursul zilei de astăzi și de mâine.

”Prima Doamnă va petrece weekendul de Ziua Mamei călătorind în România și Slovacia. Aceasta va reafirma legăturile puternice bilaterale pe care SUA le are cu acești doi aliați importanți ai NATO. Ea va discuta cu refugiații ucraineni și își va exprima sprijinul față de poporul din Ucraina.”

”Jill își va exprima recunoștința pentru eforturile de ajutorare ale vecinilor țării și față de organizațiile nonguvernamentale. Doamna Jill Biden este inspirată de rezistența eroică și puterea poporului din Ucraina și speră să le transmită că americanii le sunt alături. De Ziua Mamei, Jill se va întâlni atât cu mame, cât și cu copii ucraineni”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×