Reclamă

Jill Biden a ajuns în România. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii vrea să petreacă Ziua Mamei cu refugiații din Ucraina

Jill Biden a ajuns în România. Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii vrea să petreacă Ziua Mamei cu refugiații din Ucraina. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta înainte de a pleca din SUA. Prima vizită a soției lui Joe Biden a avut loc la baza aeriană Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Publicat: 6 mai 2022, 18:48 / Actualizat: 6 mai 2022, 22:27

Jill Biden s-a întâlnit cu militarii americani de la baza aeriană Mihail Kogălniceanu, scrie Digi24.ro. Prima Doamnă a SUA a coborât din avion și a dat mâna cu aceștia. Aceasta a fost transportată cu ajutorul unui avion Air Force 2. Este cea de-a doua vizită a soției lui Joe Biden în România. Prima s-a vizită a avut loc în anul 2014, când Joe Biden era vicepreședintele SUA.

Jill Biden a ajuns în România

Jill Biden a ajuns în România în jurul orei 17. Vizita de la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța va avea loc pentru câteva ore. Ulterior, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii va veni la București. Conform programului acesteia, Jill va ajunge în Capitală mâine.

Vezi mai multe imagini cu Jill Biden în Galeria Foto!

Jill Biden îmbrăcată într-un sacou verde într-o sală de clasă
„Predarea nu este ceea ce fac. Este cine sunt”, a scris Jill Biden pe Twitter / Getty Images

În București, Jill se va întâlni cu voluntarii care se ocupă de refugiații din Ucraina. Aceasta nu va fi singură. Observator.ro menționează că prima doamnă a SUA se va întâlni cu soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis.

Reclamă

Jill Biden se va întâlni sâmbătă și cu reprezentanții Guvernului României și ai ambasadei SUA din România. Călătoria soției lui Joe Biden nu se va opri aici. Din România, aceasta urmează să plece în Slovacia, la Bratislava. Vestea a fost făcută publică chiar de Prima Doamnă pe contul său personal de Twitter.

”Mă aflu în drum spre România și Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mamele și copiii ucraineni care au fost forțați să-și părăsească locuințele din cauza războiului lui Putin. Urmează să vizitez trupele americane și să-mi exprim recunoștința pentru eforturile țărilor vecine și a oamenilor care s-au implicat în aceste activități umanitare”.

Mesajul Primei doamne a făcut rapid înconjurul lumii. Ziua Mamei este sărbătorită pe data de 8 mai în Ucraina. Vestea aceasta i-a emoționat pe admiratorii Primei Doamne din lumea întreagă.

Reclamă

Ce program va avea Jill Biden pe parcursul șederii sale în România

Jill Biden a ajuns în România în urmă cu doar câteva ore. Vizita acesteia are o importanță aparte pentru țara noastră. Prima Doamnă a SUA este o femeie extrem de puternică, iar viața sa a fost plină de suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, Jill nu se sfiește să se implice în activități umanitare.

Vizita pe care o face în România are un rol simbolic de a arăta sprijinul SUA față de țara noastră, dar și pentru a demonstra interesul față de soarta refugiaților din Ucraina pe care țara noastră îi găzduiește.

Biroul Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii a transmis cum va arăta programul acesteia în decursul zilei de astăzi și de mâine.

”Prima Doamnă va petrece weekendul de Ziua Mamei călătorind în România și Slovacia. Aceasta va reafirma legăturile puternice bilaterale pe care SUA le are cu acești doi aliați importanți ai NATO. Ea va discuta cu refugiații ucraineni și își va exprima sprijinul față de poporul din Ucraina.”

”Jill își va exprima recunoștința pentru eforturile de ajutorare ale vecinilor țării și față de organizațiile nonguvernamentale. Doamna Jill Biden este inspirată de rezistența eroică și puterea poporului din Ucraina și speră să le transmită că americanii le sunt alături. De Ziua Mamei, Jill se va întâlni atât cu mame, cât și cu copii ucraineni”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×