Reclamă

Cine este Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023. Artistul urcă pe scena în cea de-a doua semifinală, pe data de 11 mai 2023

Mulți sunt cei care s-au întrebat cine este Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023. El va duce numele țării noastre peste hotare cu piesa „D.G.T. (Off and on)”. Artistul urcă pe scena în cea de-a doua semifinală, pe data de 11 mai 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 mai 2023, 17:54

Theodor Andrei nu este străin de scenele mari ale țării și nici de aparițiile televizate. El a urcat pe scena X Factor, de la Antena 1. A mai fost prezent și în alte emisiuni de talente organizate la noi în țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023

Atunci când a participat la X Factor, Theodor Andrei a mers direct în Bootcamp în echipa Loredanei. Ea a fost mentor la vremea respectivă pentru băieții cu vârsta de până la 24 de ani.

Potrivit news.ro, Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023 are 19 ani. Este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. A obținut peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică și are peste 100 de melodii compuse.

Acesta are în portofoliu Marele Trofeu al Festivalului “Mihaela Runceanu” 2022 și Marele Trofeu al Festivalului “Alexandria Pop Fest” 2022.

Theodor Andrei a câştigat Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2023. Piesa lui se va auzi la Liverpool, pe data de 11 mai.

Reclamă

Deși concursul trebuia să fie organizat în Ucraina, din cauza războiului, ediția din acest an nu va putea să aibă loc în această țară.

Cu toate acestea, Ucraina are multe drepturi. A fost responsabilă de decizii importante în organizarea celei de-a 67-a ediții, inclusiv de alegerea prezentatorilor.

Hannah Waddingham, Alesha Dixon şi solista ucraineană Julia Sanina sunt gazdele concursului. În finală li se va alătura Graham Norton, actor, comediant și moderator TV și autor irlandez.

Reclamă

Care este indicativul pentru vot al artistului

Reprezentantul României va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală, în data de 11 mai 2023.

Românii din ţările care participă în a doua semifinală la Eurovision 2023 îl pot vota pe Theodor Andrei, cu piesa“D.G.T. (Off and on)”, pe 11 mai, indicativul artistului fiind 3, informează TVR.

Românii din ţară nu îl pot vota pe Theodor Andrei, potrivit regulamentului concursului.

Prin urmare, românii din ţările care vor participa alături de România în a doua Semifinală Eurovision, respectiv cei din: Danemarca, Armenia, Estonia, Belgia, Cipru, Islanda, Grecia, Polonia, Slovenia, Georgia, San Marino, Austria, Albania, Lithuania, Australia, pot să-l voteze pe 11 mai 2023 pe interpretul melodiei “D.G.T. (Off and on)”.

În a doua semifinală, Theodor Andrei va cânta pe scena Eurovision 2023 de la Liverpool, care va fi transmisă pe data de 11 mai 2023, pe canalele TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, de la ora 22.00.

Eurovision Song Contest este cel mai important concurs muzical internaţional organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie din Europa a televiziunilor publice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×