Reclamă

Ucraina a câștigat Eurovision 2022. WRS, reprezentantul României, s-a clasat pe locul 18

Sâmbătă seara a avut loc unul din cele mai importante concursuri muzicale. Ucraina, una din țările favorite ale publicului, a câștigat Eurovision 2022. Trupa Kalush Orchestra a cucerit voturile publicului cu o piesă pe care au dedicat-o mamelor, intitulată Stefania. Președintele Zelenski i-a felicitat pe reprezentanții Ucrainei într-un mesaj oficial pe care l-a postat pe contul său personal de Instagram.

Publicat: 15 mai 2022, 7:52 / Actualizat: 17 mai 2022, 10:50

În timp ce Ucraina se află în plin război cu Rusia, trupa Kalush Orchestra a reușit să cucerească trofeul Eurovision 2022. Anul acesta finala s-a ținut la Torino, Italia. Acolo au participat 25 de concurenți, reprezentanți ai diferitelor țări. WRS, artistul care a participat din partea României, s-a clasat pe poziția 18 din 25.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina a câștigat Eurovision 2022

Kalush Orchestra a dovedit că muzica și curajul pot învinge orice neajuns. Membrii trupei au urcat pe scena Eurovision 2022 și au făcut un adevărat spectacol cu piesa Stefania. Trupa a primit 439 de puncte din partea publicului și a reușit s strângă un total de 631 puncte.

Vezi mai multe imagini cu Kalush Orchestra în Galeria Foto!

Kalush Orchestra în timp ce intarpretează piesa Stefania la Eurovision 2022
Kalush Orchestra a dovedit că muzica și curajul pot învinge orice neajuns / Profimedia Images

Votul publicului a răsturnat complet clasamentul, iar Ucraina a urcat pe prima poziție. Marea Britanie s-a clasat pe locul doi, după ce a primit din partea publicului doar 183 de puncte. Locul al treilea i-a revenit Spaniei.

Reclamă

Președintele Ucrainei a ținut să felicite personal victoria trupei Kalush Orchestra. Acesta a postat un mesaj de încurajare pe rețelele sociale.

”Curajul nostru impresionează lumea, mucica noastră cucerește Europa!Anul viitor Ucraina va găzdui Eurovision! Este pentru a treia oară în istoria sa. Vom face totul ca într-o zi să-i găzduim pe reprezentanții și participanții de la Eurovision în Mariopolul ucrainean. Liber, liniștit și restaurat. Mulțumim pentru câștig Kalush Orchestra și tuturor celor care ne-au votat. Sigur, victoria noastră în bătălia cu inamicul nu este departe. Slavă Ucraina!”

Conform regulamentului concursului, țara câștigătoare trebuie să găzduiască ediția viitoare. Rămâne de văzut cum se vor desfășura lucrurile pentru următoarea ediția Eurovision 2022 și unde se va ține acesta.

Reclamă

WRS, reprezentantul României, s-a clasat pe locul 18

WRS, artistul român, ne-a reprezentat anul acesta țara la Eurovision cu melodia „Llámame”. Vestea că WRS a intrat în finala Eurovision 2022 i-a bucurat pe românii de pretutindeni, scrie A1.ro. Cântărețul în vârstă de 29 de ani a făcut un adevărat spectacol și a cucerit publicul cu reprezentația sa. WRS a urcat pe scena de la Torino alături de trupa sa de dansatori și s-au aflat printre primii concurenți.

Andrei Ionuț Ursu, pe numele său real, a reușit să încheie concursul pe poziția a 18-a din 25. Andrei a reușit să strângă un total de 64 de puncte, însă acestea nu au fost suficiente pentru a-l propulsa în primele 10 locuri. Românii sunt extrem de mândri de show-ul pe care WRS l-a făcut pe scena de la Torino.

Talentul său nu poate fi contestat, iar parcursul său profesional este unul de-a dreptul lăudabil. Andrei a pronit ca dansator la vârsta de 12 ani pentru ca ulterior să-și dezvolte și pasiunea pentru muzică De aici a mai fost un singur pas până ce a reușit să cucerească inimile fanilor.

La Eurovison 2022, WRS a fost printre favorițiii publicului. Melodia „Llámame” are un ritm vibrant și reușește să te mențină captivat încă de la primele versuri. Deși nu se întoarce acasă cu trofeul Eurovision 2022, WRS vine înapoi cu amintirea uneia dintre cele mai spectaculoase reprezentanții din ultimii ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×