Reclamă

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Povestea artistului care electrizează publicul cu piesa „Llamame”

România s-a calificat la Finala Eurovision 2022 datorită show-ului electrizant pe care WRS l-a făcut pe scenă în cea de-a doua semifinală a competiției. Artistul în vârstă de 29 de ani a reușit să cucerească publicul cu piesa „Llámame”. WRS va urca din nou pe scenă sâmbătă seara în prima parte a Finalei Eurovision 2022. Cântărețul, alături de echipa sa de dansatori, va face spectacol la Torino.

Publicat: 14 mai 2022, 16:27

Cei mai mulți îl cunosc deja pe WRS, însă puțini știu că numele real al artistului este Andrei Ionuț Ursu. Reprezentantul României la Eurovision 2022 și-a început cariera ca dansator de la o vârstă fragedă. Acum, la 29 de ani, este un artist complet și se bucură de recunoaștere internațională și de un public numeros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Cum cei mai mulți îl cunosc în urma prezenței scenice de la Eurovision, prea puțini știu cum și-a început WRS cariera.

Andrei Ionuț Ursu a muncit din greu pentru a atinge succesul. Acesta s-a născut pe data de 16 ianuarie 1993 la Buzău, acolo unde și-a petrecut cea mai mare parte a timpului. La vârsta de 12 ani, Andrei, a început să ia cursuri de dans.

Vezi mai multe imagini cu WRS la Eurovision 2022 în Galeria Foto!

WRS în timp ce dansează alături de trupa sa pe scena de la Eurovision 2022
Reprezentantul României la Eurovision 2022 și-a început cariera ca dansator de la o vârstă fragedă / Profimedia Images
Reclamă

Acesta s-a bucurat de sprijinul părinților care erau dansatori de muzică populară. În anul 2015 și-a făcut debutul ca dansator într-o trupă de băieți. Doi ani mai târziu, lucrurile aveau să se schimbe definitiv pentru artistul român.

Andrei a decis că este momentul pentru o schimbare și a plecat la Londra, acolo unde a început să compună muzică. În luna ianuarie a anului 2020, WRS și-a lansat primul single intitulat ”Why”. Piesa a reușit să strângă rapid peste un milion de vizualizări pe YouTube.

După debutul său sub numele de scenă WRS au urmat o serie de proiecte muzicale de succes. Acesta a lansat mai multe single-uri printre care ”Amore” și ”Tsunami”.

Reclamă

Artisul a realizat 10 single-uri și 3 piese în colaborare cu alți artiști. Melodia „Llámame” a fost lansată de artist în luna februarie a anului acesta, iar piesa a reușit să-l propulseze până în marea finală a Eurovision 2022, scrie A1.ro.

WRS participă la finala Eurovision 2022

WRS a electrizat publicul în urma interpretării pe care a oferit-o pe scena de la Eurovision. Îmbrăcat într-o cămașă roșie și pantaloni de latex, cântărețul i-a luat pe toți prin surprindere pe scena Eurovision 2022.

Piesa sa, „Llámame”, a intrat rapid în minte publicului care a continuat să o fredoneze alături de el. În cadrul celei de-a doua semifinale a Eurovision 2022, România a participat alături de alte 17 țări.

Dintre acestea s-au făcut remarcați artiști din Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Israel și multe alte țări. WRS a reușit să facă show pe scena semifinalei, iar interpretarea sa l-a propulsat direct în marea finală.

Acesta va lua parte la spectacolul din seara aceasta și va fi printre primii artiști care urcă pe scenă. WRS a transmis și un mesaj către cei de acasă.

Cântărețul le-a promis tuturor că va face un adevărat spectacol și că nu îi va dezamăgi în marea finală. Oamenii sunt alături de reprezentantul României care se va afla în Italia la cea de-a 66-a ediție a concursului Eurovision. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×