Reclamă

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Povestea artistului care electrizează publicul cu piesa „Llamame”

România s-a calificat la Finala Eurovision 2022 datorită show-ului electrizant pe care WRS l-a făcut pe scenă în cea de-a doua semifinală a competiției. Artistul în vârstă de 29 de ani a reușit să cucerească publicul cu piesa „Llámame”. WRS va urca din nou pe scenă sâmbătă seara în prima parte a Finalei Eurovision 2022. Cântărețul, alături de echipa sa de dansatori, va face spectacol la Torino.

Publicat: 14 mai 2022, 16:27

Cei mai mulți îl cunosc deja pe WRS, însă puțini știu că numele real al artistului este Andrei Ionuț Ursu. Reprezentantul României la Eurovision 2022 și-a început cariera ca dansator de la o vârstă fragedă. Acum, la 29 de ani, este un artist complet și se bucură de recunoaștere internațională și de un public numeros.

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Cum cei mai mulți îl cunosc în urma prezenței scenice de la Eurovision, prea puțini știu cum și-a început WRS cariera.

Andrei Ionuț Ursu a muncit din greu pentru a atinge succesul. Acesta s-a născut pe data de 16 ianuarie 1993 la Buzău, acolo unde și-a petrecut cea mai mare parte a timpului. La vârsta de 12 ani, Andrei, a început să ia cursuri de dans.

Vezi mai multe imagini cu WRS la Eurovision 2022 în Galeria Foto!

WRS în timp ce dansează alături de trupa sa pe scena de la Eurovision 2022
Reprezentantul României la Eurovision 2022 și-a început cariera ca dansator de la o vârstă fragedă / Profimedia Images
Reclamă

Acesta s-a bucurat de sprijinul părinților care erau dansatori de muzică populară. În anul 2015 și-a făcut debutul ca dansator într-o trupă de băieți. Doi ani mai târziu, lucrurile aveau să se schimbe definitiv pentru artistul român.

Andrei a decis că este momentul pentru o schimbare și a plecat la Londra, acolo unde a început să compună muzică. În luna ianuarie a anului 2020, WRS și-a lansat primul single intitulat ”Why”. Piesa a reușit să strângă rapid peste un milion de vizualizări pe YouTube.

După debutul său sub numele de scenă WRS au urmat o serie de proiecte muzicale de succes. Acesta a lansat mai multe single-uri printre care ”Amore” și ”Tsunami”.

Reclamă

Artisul a realizat 10 single-uri și 3 piese în colaborare cu alți artiști. Melodia „Llámame” a fost lansată de artist în luna februarie a anului acesta, iar piesa a reușit să-l propulseze până în marea finală a Eurovision 2022, scrie A1.ro.

WRS participă la finala Eurovision 2022

WRS a electrizat publicul în urma interpretării pe care a oferit-o pe scena de la Eurovision. Îmbrăcat într-o cămașă roșie și pantaloni de latex, cântărețul i-a luat pe toți prin surprindere pe scena Eurovision 2022.

Piesa sa, „Llámame”, a intrat rapid în minte publicului care a continuat să o fredoneze alături de el. În cadrul celei de-a doua semifinale a Eurovision 2022, România a participat alături de alte 17 țări.

Dintre acestea s-au făcut remarcați artiști din Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Israel și multe alte țări. WRS a reușit să facă show pe scena semifinalei, iar interpretarea sa l-a propulsat direct în marea finală.

Acesta va lua parte la spectacolul din seara aceasta și va fi printre primii artiști care urcă pe scenă. WRS a transmis și un mesaj către cei de acasă.

Cântărețul le-a promis tuturor că va face un adevărat spectacol și că nu îi va dezamăgi în marea finală. Oamenii sunt alături de reprezentantul României care se va afla în Italia la cea de-a 66-a ediție a concursului Eurovision. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov merge prin pădure
Horoscop
Top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au întotdeauna lumea la picioare
Este normal ca reprezentantele sexului frumos să aibă lumea la picioare, însă există top 3 femei geniale din zodiac. Ele sunt cele care au tot ce își doresc și știu cum să facă ca...
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Angelina o ține în brațe pe Vivienne, la balconul unei camere, pe când fata era mică
Divertisment
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Diferența de vârstă dintre cele două este de 2 ani
Vivienne Jolie-Pitt seamănă perfect cu sora sa, Shiloh. Vivienne și fratele ei geamăn, Knox, au fost fotografiați recent în timp ce își cumpărau înghețată în Los Angeles. Actrița a încercat mereu să-și țină copiii...
4
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
5
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
PARTENERI
×