Reclamă

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Povestea artistului care electrizează publicul cu piesa „Llamame”

România s-a calificat la Finala Eurovision 2022 datorită show-ului electrizant pe care WRS l-a făcut pe scenă în cea de-a doua semifinală a competiției. Artistul în vârstă de 29 de ani a reușit să cucerească publicul cu piesa „Llámame”. WRS va urca din nou pe scenă sâmbătă seara în prima parte a Finalei Eurovision 2022. Cântărețul, alături de echipa sa de dansatori, va face spectacol la Torino.

Publicat: 14 mai 2022, 16:27

Cei mai mulți îl cunosc deja pe WRS, însă puțini știu că numele real al artistului este Andrei Ionuț Ursu. Reprezentantul României la Eurovision 2022 și-a început cariera ca dansator de la o vârstă fragedă. Acum, la 29 de ani, este un artist complet și se bucură de recunoaștere internațională și de un public numeros.

Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Cum cei mai mulți îl cunosc în urma prezenței scenice de la Eurovision, prea puțini știu cum și-a început WRS cariera.

Andrei Ionuț Ursu a muncit din greu pentru a atinge succesul. Acesta s-a născut pe data de 16 ianuarie 1993 la Buzău, acolo unde și-a petrecut cea mai mare parte a timpului. La vârsta de 12 ani, Andrei, a început să ia cursuri de dans.

Vezi mai multe imagini cu WRS la Eurovision 2022 în Galeria Foto!

WRS în timp ce dansează alături de trupa sa pe scena de la Eurovision 2022
Reprezentantul României la Eurovision 2022 și-a început cariera ca dansator de la o vârstă fragedă / Profimedia Images
Reclamă

Acesta s-a bucurat de sprijinul părinților care erau dansatori de muzică populară. În anul 2015 și-a făcut debutul ca dansator într-o trupă de băieți. Doi ani mai târziu, lucrurile aveau să se schimbe definitiv pentru artistul român.

Andrei a decis că este momentul pentru o schimbare și a plecat la Londra, acolo unde a început să compună muzică. În luna ianuarie a anului 2020, WRS și-a lansat primul single intitulat ”Why”. Piesa a reușit să strângă rapid peste un milion de vizualizări pe YouTube.

După debutul său sub numele de scenă WRS au urmat o serie de proiecte muzicale de succes. Acesta a lansat mai multe single-uri printre care ”Amore” și ”Tsunami”.

Reclamă

Artisul a realizat 10 single-uri și 3 piese în colaborare cu alți artiști. Melodia „Llámame” a fost lansată de artist în luna februarie a anului acesta, iar piesa a reușit să-l propulseze până în marea finală a Eurovision 2022, scrie A1.ro.

WRS participă la finala Eurovision 2022

WRS a electrizat publicul în urma interpretării pe care a oferit-o pe scena de la Eurovision. Îmbrăcat într-o cămașă roșie și pantaloni de latex, cântărețul i-a luat pe toți prin surprindere pe scena Eurovision 2022.

Piesa sa, „Llámame”, a intrat rapid în minte publicului care a continuat să o fredoneze alături de el. În cadrul celei de-a doua semifinale a Eurovision 2022, România a participat alături de alte 17 țări.

Dintre acestea s-au făcut remarcați artiști din Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Israel și multe alte țări. WRS a reușit să facă show pe scena semifinalei, iar interpretarea sa l-a propulsat direct în marea finală.

Acesta va lua parte la spectacolul din seara aceasta și va fi printre primii artiști care urcă pe scenă. WRS a transmis și un mesaj către cei de acasă.

Cântărețul le-a promis tuturor că va face un adevărat spectacol și că nu îi va dezamăgi în marea finală. Oamenii sunt alături de reprezentantul României care se va afla în Italia la cea de-a 66-a ediție a concursului Eurovision. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×