Reclamă

Horoscopul zilei de 22 februarie 2021. Leii trebuie să își accepte greșelile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 22 februarie 2021 este despre gestionarea conflictelor, provocărilor și propriilor gânduri.

Publicat: 19 februarie 2021, 16:21 / Actualizat: 19 februarie 2021, 17:46

Încrederea este sentimentul dominant în ziua de 22 februarie 2021. Provocările și necunoscutul vor interfera cu planurile anumitor zodii, dar rezultatele ar putea fi unele pozitive în funcție de cum sunt ele gestionate.

Horoscopul zilei de 22 februarie 2021

Leii vor fi puși în situația de a lăsa garda jos și a-și recunoaște greșelile. Scorpionii trebuie să își țină în frâu pornirile vulcanice.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

S-ar putea ca dorința ta de a avea dreptate să nu funcționeze atât de bine pe cât ți-ai imaginat și ți se va cere să fii mai rezervată în legătură cu opiniile și impresiile tale.

Vei fi tentată să intri într-un conflict cu o persoană pe care nu ar trebui să o superi. Nu te strădui să aduci prea multe argumente într-o discuție care nu se îndreaptă în nicio direcție.

Reclamă
Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Chiar dacă preferi un stil de viață sedentar, cu siguranță nu renunți atunci când vrei să îți exprimi opiniile. Îți vei expune într-un mod foarte direct și foarte vocal gândurile, astfel încât toată lumea să înțeleagă ceea ce vrei să transmiți. Deși vrei să te faci auzită și ascultată, trebuie să simți când este momentul potrivit să te oprești.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te vei simți puternică și încrezătoare. Orice problemă cu care te-ai confruntat în ultima vreme este pe cale să se rezolve și te vei simți minunat, potrivit Astrology. Ești pozitivă în ceea ce privește viitorul și, pe măsură ce perioada retrogradă ajunge la final, va fi din ce în ce mai clar pentru tine ce trebuie să faci.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei simți nevoia să te relaxezi, dar mintea te va ține ocupată și vei fi absorbită de gândurile și preocupările tale. S-ar putea să experimentezi stări de gelozie dintr-un motiv sau altul, astfel că te vei simți izolată sau singură. În astfel de momente, amintește-ți cât de importantă ești.

Leu: 23 iulie – 22 august

Îți place să crezi despre tine că ești o persoană curajoaă, iar atunci când ești pusă în fața propriilor greșeli devii defensivă. Trebuie să accepți faptul că nu poți să ai dreptate sau să faci lucrurile bine întotdeauna. Fii deschisă la a lucra cu tine însăți și a îmbunătăți anumite aspecte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai încredere în instinctele tale. Este posibil să ai dreptate în legătură cu ceva despre care nimeni altcineva din jur nu pare să aibă vreo idee. Vei fi încrezătoare în tine, se arată în horoscopul zilei de 22 februarie 2021. Te așteaptă un nou început și o energie pozitivă pe care nu ai mai experimentat-o de multă vreme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu cât practici mai mult detașarea, cu atât mai liniștită vei fi. Vei simți curând că te întorci la sinele tău mai vechi. Vei fi mai puternică și mai puțin sensibilă la tot zgomotul din jurul tău. Lucruri bune se vor întâmpla, dar nu își seta așteptări prea mari pentru a evita dezamăgirile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Simți o mare nevoie de schimbare. Poate te întrebi dacă ar trebui să te muți sau să faci o altă mișcare la fel de mare. Momentan este indicat să îți ții în frâu aceste porniri. Cel mai bine pentru tine acum este să te relaxezi și să alungi toate gândurile care te distrag de la singurul scop: odihna.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Oricât de organizată ai fi, haosul și dezordinea fac parte din viața ta și vei fi dominată de această stare. Este bine că ți-ai pus toate lucrurile în ordine, dar nu te poți împotrivi necunoscutului. Ar fi indicat să renunți la unele dintre planurile tale sau să accepți faptul că nu totul se întâmplă exact așa cum îți dorești.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Îți plac regulile și îți place să le respecți pentru că te fac să te simți în siguranță. Ordinea este axa ta ordonatoare, dar urmează niște provocări pentru tine. Dacă le vei înfrunta cu optimism și încredere, vei obține rezultate bune. Pentru că muncești din greu, lucrurile vor merge așa cum ți-ai propus. Trebuie doar să fi deschisă la ceea ce ți se ivește în cale.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Te simți puternică și pregătită să înfrunți orice. Senzația va fi una magică și te va încărca cu multă încredere. Trebuie să ai grijă la felul în care exteriorizezi aceste trăiri pentru a nu oferi impresia de aroganță și a nu stârni gelozii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața ta este amuzantă și plină de peripeții. În următoarea perioadă, cele mai multe dintre ele se vor petrece în mintea. Unele gânduri te vor obseda și s-ar putea să te simți prizoniera propriei minți. Vei simți o nevoie profundă de evadare și poate că ar trebui să îți urmezi instinctele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente. Aceștia s-au implicat activ pentru a sprijini organizația...
2
Jennifer Lopez, în noul ei film, imagini de pe platoul de filmare
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio de înregistrări. Cum au fost fotografiați cei doi
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio muzical. Aceasta este cea mai mare dovadă a faptului că actorul îi este mereu alături iubitei sale. Chiar...
3
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
4
Portret cu actrița Julia Roberts pe covorul roșu
Divertisment
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Cum a celebrat actrița aniversarea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Actrița în vârstă de 54 de ani a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17...
5
Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac negru cu părul prins la premiera Paper and Glue din Los Angeles 2021
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune...
PARTENERI
×