Reclamă

Horoscopul zilei de 22 februarie 2021. Leii trebuie să își accepte greșelile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 22 februarie 2021 este despre gestionarea conflictelor, provocărilor și propriilor gânduri.

Publicat: 19 februarie 2021, 16:21 / Actualizat: 19 februarie 2021, 17:46

Încrederea este sentimentul dominant în ziua de 22 februarie 2021. Provocările și necunoscutul vor interfera cu planurile anumitor zodii, dar rezultatele ar putea fi unele pozitive în funcție de cum sunt ele gestionate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 februarie 2021

Leii vor fi puși în situația de a lăsa garda jos și a-și recunoaște greșelile. Scorpionii trebuie să își țină în frâu pornirile vulcanice.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

S-ar putea ca dorința ta de a avea dreptate să nu funcționeze atât de bine pe cât ți-ai imaginat și ți se va cere să fii mai rezervată în legătură cu opiniile și impresiile tale.

Vei fi tentată să intri într-un conflict cu o persoană pe care nu ar trebui să o superi. Nu te strădui să aduci prea multe argumente într-o discuție care nu se îndreaptă în nicio direcție.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Chiar dacă preferi un stil de viață sedentar, cu siguranță nu renunți atunci când vrei să îți exprimi opiniile. Îți vei expune într-un mod foarte direct și foarte vocal gândurile, astfel încât toată lumea să înțeleagă ceea ce vrei să transmiți. Deși vrei să te faci auzită și ascultată, trebuie să simți când este momentul potrivit să te oprești.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Te vei simți puternică și încrezătoare. Orice problemă cu care te-ai confruntat în ultima vreme este pe cale să se rezolve și te vei simți minunat, potrivit Astrology. Ești pozitivă în ceea ce privește viitorul și, pe măsură ce perioada retrogradă ajunge la final, va fi din ce în ce mai clar pentru tine ce trebuie să faci.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei simți nevoia să te relaxezi, dar mintea te va ține ocupată și vei fi absorbită de gândurile și preocupările tale. S-ar putea să experimentezi stări de gelozie dintr-un motiv sau altul, astfel că te vei simți izolată sau singură. În astfel de momente, amintește-ți cât de importantă ești.

Leu: 23 iulie – 22 august

Îți place să crezi despre tine că ești o persoană curajoaă, iar atunci când ești pusă în fața propriilor greșeli devii defensivă. Trebuie să accepți faptul că nu poți să ai dreptate sau să faci lucrurile bine întotdeauna. Fii deschisă la a lucra cu tine însăți și a îmbunătăți anumite aspecte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai încredere în instinctele tale. Este posibil să ai dreptate în legătură cu ceva despre care nimeni altcineva din jur nu pare să aibă vreo idee. Vei fi încrezătoare în tine, se arată în horoscopul zilei de 22 februarie 2021. Te așteaptă un nou început și o energie pozitivă pe care nu ai mai experimentat-o de multă vreme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu cât practici mai mult detașarea, cu atât mai liniștită vei fi. Vei simți curând că te întorci la sinele tău mai vechi. Vei fi mai puternică și mai puțin sensibilă la tot zgomotul din jurul tău. Lucruri bune se vor întâmpla, dar nu își seta așteptări prea mari pentru a evita dezamăgirile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Simți o mare nevoie de schimbare. Poate te întrebi dacă ar trebui să te muți sau să faci o altă mișcare la fel de mare. Momentan este indicat să îți ții în frâu aceste porniri. Cel mai bine pentru tine acum este să te relaxezi și să alungi toate gândurile care te distrag de la singurul scop: odihna.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Oricât de organizată ai fi, haosul și dezordinea fac parte din viața ta și vei fi dominată de această stare. Este bine că ți-ai pus toate lucrurile în ordine, dar nu te poți împotrivi necunoscutului. Ar fi indicat să renunți la unele dintre planurile tale sau să accepți faptul că nu totul se întâmplă exact așa cum îți dorești.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Îți plac regulile și îți place să le respecți pentru că te fac să te simți în siguranță. Ordinea este axa ta ordonatoare, dar urmează niște provocări pentru tine. Dacă le vei înfrunta cu optimism și încredere, vei obține rezultate bune. Pentru că muncești din greu, lucrurile vor merge așa cum ți-ai propus. Trebuie doar să fi deschisă la ceea ce ți se ivește în cale.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Te simți puternică și pregătită să înfrunți orice. Senzația va fi una magică și te va încărca cu multă încredere. Trebuie să ai grijă la felul în care exteriorizezi aceste trăiri pentru a nu oferi impresia de aroganță și a nu stârni gelozii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața ta este amuzantă și plină de peripeții. În următoarea perioadă, cele mai multe dintre ele se vor petrece în mintea. Unele gânduri te vor obseda și s-ar putea să te simți prizoniera propriei minți. Vei simți o nevoie profundă de evadare și poate că ar trebui să îți urmezi instinctele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×