Reclamă

Horoscopul lunii februarie 2021: Gemenii iau decizii importante. Descopera ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii februarie 2021 spune că luna aceasta trebuie să te decizi clar asupra a ceea ce funcționează în viața ta, dar și asupra lucrurilor ce mai au nevoie de îmbunătățiri.

Publicat: 1 februarie 2021, 19:09 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:34

Horoscopul lunii februarie 2021 aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte. Din cauza faptului că mercur este retrograd până pe data de 20 februarie, ai grijă la deciziile importante pe care le iei, indiferent de zodie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii februarie 2021. Ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie

Fiecare nativ în parte trebuie să fie atent la ceea ce se întâmplă în această lună. Deși mulți o consideră luna dragostei, horoscopul lunii februarie 2021 spune cât de precaut trebuie să fii, în funcție de zodia ta.

Berbec

Dacă ești în zodia Berbec, în această lună ai parte de o energie care te încurajează să fii tu. În cazul în care cei din jur sunt nemulțumiți de acțiunile tale, lasă-i să plece.

Reclamă

Cea mai mare schimbare pentru tine vine în zona relațiilor. Acum mai mult ca oricând ai nevoie de spațiu pentru a explora lumea pe cont propriu. Cu toate că mereu ai fost fericită până acum să împărtășești cu cei din jur experințele tale, a venit momentul să ceri spațiu pentru a te regăsi.

Taur

Luna februarie aduce pentru tine experiențe mai puțin tradiționaliste, care te vor scoate din zona de confort. În ceea ce privește dragostea și banii, lucrurile iau o altă direcție, scrie Astrology.com. Ai parte de o mulțime de oportunități care îți vor umple conturile bancare, fie că vinzi ceva sau începi o afacere. Luna aceasta ești mai empatică ca oricând, iar dragostea ta pentru cele mai dragi persoane din viața ta atinge cote maxime.

Gemeni

Reclamă

Soarele se află în semnul Vărsătorului așa că, dacă ești în zodia Gemeni ai grijă la deciziile pe care le iei luna aceasta. Ai tendința să tragi rapid concluzii sau să faci presupuneri greșite, ceea ce nu te ajută deloc. În cazul în care te oprești la timp și îți dai seama de greșeli, ai timp să le corectezi și să acorzi o atenție mai mare evenimentelor de care ai parte în această lună. Concentrează-te pe ceea ce faci, iar norocul îți va surâde în cele din urmă.

Rac

Horoscopul lunii februarie 2021 aduce pentru tine o mulțime de emoții, mai ales în cercurile de prieteni. Important este să-ți găsești locul și să dai frâu liber sentimentelor tale. În momentul în care simți că trebuie să te retragi, nu ezita să faci acest lucru. Nu uita însă de vocea interioară. Luna aceasta ai ocazia să privești problemele dintr-o perspectivă logică și să găsești rapid rezolvarea lor. Chiar dacă ai multe pe cap, nu uita nici de sănătatea organismului.

Leu

Luna februarie te pune pe primul loc. Ideile și opiniile tale sunt din ce în ce mai apreciate în această perioadă. Acesta este momentul oportun să îi faci pe cei din jur să înțeleagă că locul tău în dinamica relațiilor este unul de luat în seamă. Cu toate acestea, în luna februarie ești mult mai empatică față de durerea celor din jur. Creativitatea ta este stimulată la maximum luna aceasta și începi să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Ai grijă însă la felul în care te pui în evidență în relațiile cu cei din viața ta.

Fecioară

Luna aceasta ai ocazia să iei niște decizii financiare îndrăznețe. Dacă în mod normal ești mult mai prudentă în ceea ce privește sfera banilor, în luna februarie riscurile pe care ți le-ai asumat până acum sunt răsplătite și vei profita de oportunități. Acum este momentul perfect să-ți arăți adevăratele sentimente în relație. Profită de această lună și scapă de oamenii sau lucrurile din viața ta care nu îți aduc niciun fel de beneficiu și te consumă prea mult. La finalul zilei vei simți o eliberare care îți va ușura viața.

Balanță

În luna februarie Balanțele experimentează lucruri interesante. Venus, planeta guvernantă, se mută în Capricorn și oferă astfel o schimbare la nivel de energii. Vei simți deodată nevoia să creezi conexiuni noi cu oamenii, însă este posibil ca lucrurile să nu meargă exact cum ai planificat. Ai grijă ce comportament afișezi. Impulsurile par să te conducă în această lună, iar deciziile le vei lua fără să te gândești prea mult. Cu toate astea, vei primi numeroase complimente și atenția va fi asupra ta grație conjuncturii planetelor Venus și Jupiter. Luna nouă care apare în Vărsător pe 11 februarie îți va deschide câteva uși spre noi oportunități.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion horoscopul lunii februarie 2021 spune că este momentul perfect în ceea ce privește sectorul dragostei și al banilor. Deși tinzi să faci lucrurile doar așa cum vrei, nu ar fi rău ca luna asta să mai asculți și de alții. Planeta comunicării care te guvernează, Mercur, te poate pune în situații dificile legat de interacțiunea cu ceilalți. Ai grijă la impulsuri. Conjunctura lui Marte cu Venus de pe 13 februarie îți va aduce o popularitate și mai mare, conferindu-ți acea energie care atrage oamenii. Este o lună în care scopurile tale pot fi atinse.

Săgetător

Soarele este în Vărsător, iar acest lucru va face din luna februarie un liant tehnologic între tine și aplicațiile inovative. Ești conectat la toate dispozitivele și atent la orice schimbare care se produce în online. După ce Soarele va intra în aria grijulie a Peștilor, energiile ți se vor schimba. Trecerea se va face pe 18 februarie și îți va activa latura săritoare. Luna aceasta ajuți oamenii și acest lucru îți aduce plăcere. Fecioara din luna plină care va fi pe 23 februarie îți va da putere de control. Este momentul să pui la punct dezordinea din casă și din viață.

Vărsător

Soarele se află în semnul tău de aer, ceea ce îți conferă o libertate pe care nu ai mai avut-o demult. Chiar dacă mai intri în contact cu oamenii de la birou sau cu familia, îți iei totuși timp pentru tine. Conjunctura Venus-Uranus de pe 7 februarie va produce câteva tensiuni în sectorul dragostei și al banilor. Este o oportunitate pentru tine să-ți rezolvi problemele de pe aceste planuri. O a doua conjunctură puternică are loc de data aceasta pe 17 februarie, între Saturn și Uranus. Deși un astfel de eveniment are loc odată la paisprezece ani, aduce de fiecare dată energii negative. Soarele va ieși din semnul tău de aer pe 18 februarie, ceea ce te va face mai emotivă decât ți-ar plăcea să fii în mod normal.

Pești

Cu Venus care intră în Vărsător la începutul acestei luni, ești încurajată să îți accepți individualitățile, mai ales în ceea ce privește sectorul banilor și al dragostei. Marte îl va întâlni pe Neptun pe data de 13 februarie, eveniment ce va încuraja sectorul relațiilor. Dacă nu ți-ai găsit încă partenerul, fi deschisă oportunităților luna aceasta. Pe 18 februarie Soarele iese din Vărsător, ocazie ce îți va oferi timp pentru tine. Încearcă să nu te mai consumi pentru problemele celorlalți. Pe data de 25 februarie Venus intră în semnul tău și nu vei putea evita confruntările. Sectoarele dragostei și banilor pot suferi modificări, dar pentru următoarele trei săptămâni alege să gândești pozitiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×