Reclamă

Angelina Jolie vorbește despre cum să-ți redescoperi puterea interioară

Celebra actriță americană discută într-un interviu exclusiv marca Etonline.com despre rolul jucat în ultimul ei film, Those who wish me dead. Ea declară că s-a regăsit în multe feluri în pielea personajului pe care îl joacă, Hannah Farber. În același interviu, Angelina Jolie vorbește despre cum să-ți redescoperi puterea interioară.

Publicat: 31 mai 2021, 7:30

Actrița în vârstă de 45 de ani joacă rolul personajului principal în thriller-ul regizat de Taylor Sheridan. Taylor este un pompier care suferă de sindrom post-traumatic. După o tragedie ce s-a petrecut la locul de muncă și pentru care s-a învinovățit. În cele din urmă, Hannah Farber își regăsește forța de a depăși acest obstacol. Jolie a mărturisit că ea însăși a avut momente în viața ei în care s-a simțit „dărâmată”. Asemenea personajului interpretat de ea în film.

Angelina Jolie vorbește despre cum să-ți redescoperi puterea interioară

„Cu toții avem momente în viața noastră când ne simți dărâmați. Și eu am trecut printr-o perioadă de acest fel. M-am simțit la rândul meu copleșită și ruinată, este greu să vorbești prea mult despre aceasta”, a mărturisit artista pentru Etonline.com.

„Am trecut de multe ori prin asta. Atunci când mama a decedat. Este acel moment în care ai vrea să te ascunzi sub o cuvertură și în care nu mai ești sigură pe ceea ce ți-a mai rămas înăuntrul sufletului tău. Atunci ai oportunitatea de a-ți redescoperi puterea interioară. Aș încuraja pe toți să-și descopere puterea (interioară, not. red.); să încerce ceva ce n-au mai încercat până acum”, a adăugat aceasta.

Jolie declară că unul dintre modurile prin care încearcă să își consolideze respectul de sine este prin ajutorul pe care îl oferă celorlalți.

Cred ca asta înseamnă de fapt să fii părinte, să îți aduci contribuția. Încerc să le spun asta și copiilor mei, să contribuie cu adevărat în viața celorlalți.

– Angelina Jolie

Reclamă

Vezi GALERIA FOTO pentru mai multe fotografii!

Those who wish me dead e noul film în care apare Angelina Jolie

Noul film al lui Jolie a fost filmat în 2019, la trei ani după ce aceasta a intentat un proces de divorț de fostului său partener, Brad Pitt.

Reclamă

Cuplul are șase copii împreună – Maddox, în vârstă de 19 ani, Pax, 17 ani , Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 12 ani.

Recent Angelina Jolie a vorbit despre cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera. În ultimii ani, aceasta a trebuit să revină la actorie, deoarece proiectele de acest fel se desfășoară pe o perioadă de timp mai scurtă, în loc să se concentreze pe regie.

Jolie a recunoscut că a fost dificil să reducă la tăcere instinctele materne, în timp ce filma alături de Finn Little. Acesta are 14 ani și joacă în film rolul unui băiețel traumatizat, numit Connor Casserly.

„Personajul pe care îl joc nu are copii, și nu cred că știe cu adevărat dacă îi plac măcar copiii”, a explicat Jolie.

„Regizorul mi-a sugerat atunci să nu mai fiu atât de empatică și drăguță față de personajul lui Finn. A fost ciudat la început, dar mă bucur că Finn” a înțeles că este doar un rol și i s-a părut amuzant, a mai spus actrița.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
2
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
PARTENERI
×