Reclamă

Angelina Jolie vorbește despre cum să-ți redescoperi puterea interioară

Celebra actriță americană discută într-un interviu exclusiv marca Etonline.com despre rolul jucat în ultimul ei film, Those who wish me dead. Ea declară că s-a regăsit în multe feluri în pielea personajului pe care îl joacă, Hannah Farber. În același interviu, Angelina Jolie vorbește despre cum să-ți redescoperi puterea interioară.

Publicat: 31 mai 2021, 7:30

Actrița în vârstă de 45 de ani joacă rolul personajului principal în thriller-ul regizat de Taylor Sheridan. Taylor este un pompier care suferă de sindrom post-traumatic. După o tragedie ce s-a petrecut la locul de muncă și pentru care s-a învinovățit. În cele din urmă, Hannah Farber își regăsește forța de a depăși acest obstacol. Jolie a mărturisit că ea însăși a avut momente în viața ei în care s-a simțit „dărâmată”. Asemenea personajului interpretat de ea în film.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie vorbește despre cum să-ți redescoperi puterea interioară

„Cu toții avem momente în viața noastră când ne simți dărâmați. Și eu am trecut printr-o perioadă de acest fel. M-am simțit la rândul meu copleșită și ruinată, este greu să vorbești prea mult despre aceasta”, a mărturisit artista pentru Etonline.com.

„Am trecut de multe ori prin asta. Atunci când mama a decedat. Este acel moment în care ai vrea să te ascunzi sub o cuvertură și în care nu mai ești sigură pe ceea ce ți-a mai rămas înăuntrul sufletului tău. Atunci ai oportunitatea de a-ți redescoperi puterea interioară. Aș încuraja pe toți să-și descopere puterea (interioară, not. red.); să încerce ceva ce n-au mai încercat până acum”, a adăugat aceasta.

Jolie declară că unul dintre modurile prin care încearcă să își consolideze respectul de sine este prin ajutorul pe care îl oferă celorlalți.

Cred ca asta înseamnă de fapt să fii părinte, să îți aduci contribuția. Încerc să le spun asta și copiilor mei, să contribuie cu adevărat în viața celorlalți.

– Angelina Jolie

Reclamă

Vezi GALERIA FOTO pentru mai multe fotografii!

Those who wish me dead e noul film în care apare Angelina Jolie

Noul film al lui Jolie a fost filmat în 2019, la trei ani după ce aceasta a intentat un proces de divorț de fostului său partener, Brad Pitt.

Reclamă

Cuplul are șase copii împreună – Maddox, în vârstă de 19 ani, Pax, 17 ani , Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne, de 12 ani.

Recent Angelina Jolie a vorbit despre cum i-a afectat divorțul de Brad Pitt cariera. În ultimii ani, aceasta a trebuit să revină la actorie, deoarece proiectele de acest fel se desfășoară pe o perioadă de timp mai scurtă, în loc să se concentreze pe regie.

Jolie a recunoscut că a fost dificil să reducă la tăcere instinctele materne, în timp ce filma alături de Finn Little. Acesta are 14 ani și joacă în film rolul unui băiețel traumatizat, numit Connor Casserly.

„Personajul pe care îl joc nu are copii, și nu cred că știe cu adevărat dacă îi plac măcar copiii”, a explicat Jolie.

„Regizorul mi-a sugerat atunci să nu mai fiu atât de empatică și drăguță față de personajul lui Finn. A fost ciudat la început, dar mă bucur că Finn” a înțeles că este doar un rol și i s-a părut amuzant, a mai spus actrița.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×