Reclamă

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively. Ce spune actorul după nouă ani de mariaj

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively. Actorul în vârstă de 45 de ani a oferit un interviu sincer în care le-a povestit fanilor mai multe amănunte din viața personală. Alături de soția sa trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape nouă ani.

Publicat: 6 noiembrie 2021, 6:27

Ryan Reynolds a dezvăluit publicului ”secretul” pentru o căsnicie perfectă. El și frumoasa sa soție, Blake Lively, au împreună trei fetițe și se bucură în fiecare zi să le vadă crescând împreună. James, născută în 2014, Inez, născută în 2016 și Betty născută în 2019 aduc întotdeauna bucurie în sufletul părtinților lor.

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Green Lantern. Cu toate acestea, cei doi nu și-au dat seama imediat de povestea de iubire care se năștea între ei. Doi ani mai târziu, Ryan și Lively au ieșit la prima lor întâlnire.

În prezent sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ryan a oferit recent un interviu sincer în care le-a povestit fanilor săi care este secretul unui mariaj de succes. Actorul în vârstă de 45 de ani a mărturisit că Lively a devenit prietena sa cea mai bună, iar acest lucru a adus un plus relației pe care o au. El și actrița în vârstă de 34 de ani au un mariaj de nouă ani și trei copii frumoși.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Reclamă

Ryan Reynolds a vorbit sincer despre căsnicia sa cu Blake Lively. Actorul spune că nu are rețeta perfectă, dar știe că anumite lucruri au funcționat foarte bine pentru el și soția sa.

Ne-am plăcut foarte mult încă de la început. Am devenit rapid prieteni, iar lucrurile au evoluat frumos între noi. Acum ne placem unul pe celălalt chiar și mai mult.

-Ryan Reynolds

Ryan și Blake s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2011 pe platourile de filmare ale producției Green Lantern. La mai bine de un an de la acel moment, cei doi au ieșit la o întâlnire dublă, dar cu parteneri diferiți. Ryan spune că a fost la întâlnire cu o altă femeie, iar Blake avea pe atunci alt partener.

Cred că a fost cea mai ciudată întâlnire pentru partenerii cu care am venit la întâlnire. Eu și Blake ne înțelegeam foarte bine.

-Ryan Reynolds

Lucrurile au venit natural din acel moment pentru Ryan și Lively. Cei doi au ieșit tot mai des la întâlniri, iar în 2012 și-au unit destinele. 

Cum arată familia lui Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively. Cei doi au împreună trei fetițe superbe. James în vârstă de șase ani, Inez în vârstă de cinci ani și Betty în vârstă de doi ani.

Ryan și Blake s-au căsătorit în luna septembrie a anului 20212, iar de atunci trăiesc o poveste de iubire desprins din povești. Însuși actorul a mărturisit într-un interviu din trecut care este adevărul despre relația lor.

Ryan Reynolds și Blake Lively, plus două dintre fiicele lor, în decembrie 2016, când el a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Reynolds e îmbrăcat într-un costum negru și Lively poartă o rochie albastră, cu decolteu. Fundalul e roșu
Ryan Reynolds a primit o stea pe faimosul bulevard Hollywood Walk of Fame în decembrie 2016. El a fost acompaniat de soția sa, actrița Blake Lively, și fetele cuplului / Getty Images

Conform declarațiilor sale, Ryan i-a propus iubitei sale să-și cumpere o casă împreună după doar o săptămână. Lively  a acceptat cu inima deschisă și l-au scurt timp s-au mutat împreună.

Avem o căsnicie fericită, dar cred că asta ține de mai multe aspecte. Eram prieteni foarte buni înainte să ne căsătorim. Cred că acesta este cel mai bun mod de a începe o relație, prin a fi mai întâi prieteni.

– Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a vorbit deschis despre căsnicia sa cu actrița Blake Lively. Actorul spune că nu este adeptul declarațiilor de dragoste în public și că preferă să-și țină sentimentele pentru el și soția sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Jennifer Lawrence a strălucit la premiera filmului Don't Look Up, alături de ceilalți actori din distribuția filmului
Divertisment
Jennifer Lawrence a strălucit la premiera filmului „Don’t Look Up”. Actrița este însărcinată cu primul ei copil
Jennifer Lawrence a strălucit la premiera filmului „Don’t Look Up”. Actrița este însărcinată și așteaptă primul copil alături de soțul Cooke Maroney. Aceasta a purtat o rochie aurie, lungă, dar care i-a pus în...
3
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
4
Rebel Wilson într-o rochie neagră cu paiete la premiera filmului Cats
CaTine
Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg. Imagini cu silueta actriței după ce a slăbit
Rebel Wilson s-a pozat într-un costum de baie întreg. Actrița în vârstă de 41 de ani și-a expus silueta pe care a obținut-o în urma procesului de slăbire. Vedeta a reușit să scape de...
5
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
PARTENERI
×