Reclamă

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively. Ce spune actorul după nouă ani de mariaj

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively. Actorul în vârstă de 45 de ani a oferit un interviu sincer în care le-a povestit fanilor mai multe amănunte din viața personală. Alături de soția sa trăiește o frumoasă poveste de iubire de aproape nouă ani.

Publicat: 6 noiembrie 2021, 6:27

Ryan Reynolds a dezvăluit publicului ”secretul” pentru o căsnicie perfectă. El și frumoasa sa soție, Blake Lively, au împreună trei fetițe și se bucură în fiecare zi să le vadă crescând împreună. James, născută în 2014, Inez, născută în 2016 și Betty născută în 2019 aduc întotdeauna bucurie în sufletul părtinților lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Green Lantern. Cu toate acestea, cei doi nu și-au dat seama imediat de povestea de iubire care se năștea între ei. Doi ani mai târziu, Ryan și Lively au ieșit la prima lor întâlnire.

În prezent sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ryan a oferit recent un interviu sincer în care le-a povestit fanilor săi care este secretul unui mariaj de succes. Actorul în vârstă de 45 de ani a mărturisit că Lively a devenit prietena sa cea mai bună, iar acest lucru a adus un plus relației pe care o au. El și actrița în vârstă de 34 de ani au un mariaj de nouă ani și trei copii frumoși.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Ryan Reynolds a vorbit sincer despre căsnicia sa cu Blake Lively. Actorul spune că nu are rețeta perfectă, dar știe că anumite lucruri au funcționat foarte bine pentru el și soția sa.

Ne-am plăcut foarte mult încă de la început. Am devenit rapid prieteni, iar lucrurile au evoluat frumos între noi. Acum ne placem unul pe celălalt chiar și mai mult.

-Ryan Reynolds

Ryan și Blake s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2011 pe platourile de filmare ale producției Green Lantern. La mai bine de un an de la acel moment, cei doi au ieșit la o întâlnire dublă, dar cu parteneri diferiți. Ryan spune că a fost la întâlnire cu o altă femeie, iar Blake avea pe atunci alt partener.

Reclamă

Cred că a fost cea mai ciudată întâlnire pentru partenerii cu care am venit la întâlnire. Eu și Blake ne înțelegeam foarte bine.

-Ryan Reynolds

Lucrurile au venit natural din acel moment pentru Ryan și Lively. Cei doi au ieșit tot mai des la întâlniri, iar în 2012 și-au unit destinele. 

Cum arată familia lui Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a vorbit despre căsnicia sa cu Blake Lively. Cei doi au împreună trei fetițe superbe. James în vârstă de șase ani, Inez în vârstă de cinci ani și Betty în vârstă de doi ani.

Ryan și Blake s-au căsătorit în luna septembrie a anului 20212, iar de atunci trăiesc o poveste de iubire desprins din povești. Însuși actorul a mărturisit într-un interviu din trecut care este adevărul despre relația lor.

Ryan Reynolds și Blake Lively, plus două dintre fiicele lor, în decembrie 2016, când el a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Reynolds e îmbrăcat într-un costum negru și Lively poartă o rochie albastră, cu decolteu. Fundalul e roșu
Ryan Reynolds a primit o stea pe faimosul bulevard Hollywood Walk of Fame în decembrie 2016. El a fost acompaniat de soția sa, actrița Blake Lively, și fetele cuplului / Getty Images

Conform declarațiilor sale, Ryan i-a propus iubitei sale să-și cumpere o casă împreună după doar o săptămână. Lively  a acceptat cu inima deschisă și l-au scurt timp s-au mutat împreună.

Avem o căsnicie fericită, dar cred că asta ține de mai multe aspecte. Eram prieteni foarte buni înainte să ne căsătorim. Cred că acesta este cel mai bun mod de a începe o relație, prin a fi mai întâi prieteni.

– Ryan Reynolds

Ryan Reynolds a vorbit deschis despre căsnicia sa cu actrița Blake Lively. Actorul spune că nu este adeptul declarațiilor de dragoste în public și că preferă să-și țină sentimentele pentru el și soția sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×