Reclamă

Adevărul despre începutul relației lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Ce au făcut la doar o săptămână după prima întâlnire

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre cum a început relația lui Ryan Reynolds cu Blake Lively. Vedeta a dezvăluit că, deși cei doi se cunoscuseră pe platoul de filmare al filmului Green Lantern, au trecut aproape doi ani până la prima lor întâlnire.

Publicat: 23 iulie 2021, 7:34

Ryan Reynolds și Blake Lively au una dintre cele mai îndrăgite relații de la Hollywood. Cei doi au împreună trei fete: James (născută în 2014), Inez (născută în 2016), și Betty (născută în 2019), scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Reynolds a vorbit despre cum a început relația cu Lively, la doar câteva luni de la divorțul lui de actrița Scarlett Johansson, ce acum așteaptă primul său copil cu soțul Colin Jost. În acel moment, au existat zvonuri potrivit cărora Reynolds și Lively au început relația când el încă era căsătorit. Reynolds a negat zvonurile și a dezvăluit cum a început relația cu actuala sa soție, Blake Lively.

Adevărul despre începutul relației lui Ryan Reynolds cu Blake Lively

Într-un interviu din cadrul podcast-ului SmartLess, Reynolds a dezvăluit cum a cucerit-o pe Blake Lively. 

”Am cunoscut-o pe Blake în cea mai întunecată gaură din univers, numită Green Lantern,” a declarat Reynolds. ”Eram prieteni și amici și după aproape un an și jumătate am mers la o întâlnire dublă, dar ne vedeam amândoi cu alți oameni.” 

Potrivit lui Reynolds, cei doi s-au tot văzut în următoarele luni. Mai mult, au ”păstrat legătura, dar nimic serios” înainte să iasă la prima întâlnire.

Reclamă

”În scurt timp, ea mergea la Boston, eu mergeam la Boston și pur și simplu i-am zis ”atunci vin cu tine”. Ne-am urcat în tren și am mers împreună. Pur și simplu mă milogeam de ea să se culce cu mine,” a continuat Reynolds. 

Ryan Reynolds crede că are o relație ”de poveste”

Întrebat cât timp a trecut de la prima lor întâlnire până când și-au dat seama ca e o relație serioasă, Reynolds a spus că relația lor ”e ca ceva dintr-o poveste”. 

Reclamă

După o săptămână, i-am zis ”hai să ne cumpărăm o casă împreună”. Și am cumpărat-o. 

– Ryan Reynolds

Ryan Reynolds și Blake Lively s-au căsătorit în luna septembrie 2012, în California. Potrivit celor doi, relația lor a început la finalul anului 2011. 

De-a lungul anilor, Reynolds și Lively și-au încântat fanii cu numeroase apariții pe covorul roșu și mesaje amuzante pe rețelele de socializare. 

Actorul a vorbit în trecut și despre viața lui de familie. El a discutat și ce impact au avut cele trei fiice ale sale asupra sa. 

Vezi mai multe imagini in Galeria FOTO!

Ryan Reynolds și Blake Lively, plus două dintre fiicele lor, în decembrie 2016, când el a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Reynolds e îmbrăcat într-un costum negru și Lively poartă o rochie albastră, cu decolteu. Fundalul e roșu
Ryan Reynolds a primit o stea pe faimosul bulevard Hollywood Walk of Fame în decembrie 2016. El a fost acompaniat de soția sa, actrița Blake Lively, și fetele cuplului / Getty Images

”O parte importantă e că am trei fete acasă și o parte din jobul meu ca părinte e să modelez comportamente și să fiu exemplu despre cum e să fii trist și să fiu exemplu despre cum e să ai anxietate sau să fii furios. Că există spațiu pentru toate lucrurile astea,” a declarat Reynolds. ”În casa în care am crescut eu nu prea aveam acest exemplu. Și nu spun că părinții mei nu au avut grijă de mine, dar provin din altă generație.” 

Detaliile despre începutul relației lui Ryan Reynolds cu Blake Lively au fost discutate în cadrul podcast-ului găzduit de alți trei actori faimoși: Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×