Reclamă

Jennifer Garner s-a întâlnit cu Ben Affleck și JLo la colindat de Halloween. Cum au fost surprinși alături de copii

Jennifer Garner s-a întâlnit cu Ben Affleck și JLo la colindat de Halloween. Cei trei au reușit să-și intersecteze drumurile în Malibu. Alături de ei s-au aflat copiii vedetei latino, dar și cei trei micuți ai lui Ben și Garner. Părinții au dat uitării  neînțelegerile din trecut și le-au oferit adolescenților clipe de neuitat.

Publicat: 4 noiembrie 2021, 7:21

Sursele au declarat pentru Us Weekly faptul că Jennifer Garner și Ben Affleck și-au dorit să le ofere adolescenților o sărbătoare specială. Conform declarațiilor sursele, aceștia și-au concentrat toată atenția asupra copiilor. Fotografii au fost și ei pregătiți să surprindă o astfel de întâlnire specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Garner s-a întâlnit cu Ben Affleck și JLo la colindat de Halloween

Jennifer Lopez și-a adus gemenii să colinde alături de copiii lui Ben Affleck. Artista în vârstă de 52 de ani are alături de fostul soț, Marc Anthony o fetiță și un băiat. Emme și Max s-au bucurat să se vadă cu cei trei adolescenți ai lui Affleck și Garner. Actorul în vârstă de 49 de ani este tatăl lui Violet, Seraphina și Samuel. 

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennnifer Garner s-a întâlnit cu Ben Affleck, Jennifer Lopez și gemenii lui Jennifer Lopez de Halloween în Malibu
Jennifer Lopez și-a adus gemenii să colinde alături de copiii lui Ben Affleck / Profimedia Images

Cei cinci copiii au mers împreună în Malibu să se bucure de sărbătoarea de Halloween. Aceștia s-au costumat și nu au ținut seama de nimic. Cel mai important lucru pentru ei a fost ca distracția să rămână în toi. Ben Affleck și Jennifer Garner au optat pentru o ținută lejeră.

Reclamă

Actorul în vârstă de 49 de ani a fost surprins la costum, iar fosta lui soție a ales o ținută all black casual. Jennifer Lopez, pe de altă parte, a înțeles perfect ce are de făcut și s-a alătura copiilor săi. Vedeta latino a fost surprinsă purtând o pelerină neagră amplă.

Jennifer Garner s-a întâlnit cu Ben Affleck și Jlo într-un cartier din Malibu. Cei trei s-au bucurat să se vadă și au fost foarte atenți ca adolescenții lor să se distreze.

”Părinții au fost foarte prietenoși unii cu ceilalți. Toată lumea a fost fericită și s-au bucurat să îi aibă pe copii alături. Copiii se înțeleg foarte bine între ei și sunt prieteni buni. De altfe, cel mai important a fost ca aceștia să se distreze.”

Reclamă

Sursele au declarat că atmosfera a fost una relaxată și deschidă. Părinții au fost atenți cu copiii lor și nu au ținut cont de alte discuții din trecut. De altfel, gemenii lui JLo și cei trei copii ai lui Ben Affleck s-au mai întâlnit de-a lungul timpului în diferite vacanțe și s-au înțeles foarte bine. 

Ce crede Jennifer Garner despre relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat povestea de iubire la începutul acestui an. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar presa este tot timpul pe urmele lor. De când Jennifer Garner a rămas singură, aceasta și-a concentrat toată atenția asupra carierei și familiei sale.

Garner a primit doar aprecieri din partea fanilor săi. Sursele spun că actrița este mai fericită ca niciodată cu viața sa. Deși a trecut printr-o despărțire dureroasă, vedeta a știut cum să-și adune gândurile și să-și pună viața la punct. Actrița nu a făcut nicio referire oficială până acum la relația dintre fostul ei soț și JLo.

În schimb, a preferat să se implice în mai multe proiecte umanitare. Ben Affleck și JLo și-au reluat relația la doar două săptămâni după ce vedeta latino s-a despărțit de Alex Rodriguez.

Zvonurile spun că împăcarea dintre cei doi a avut loc mult mai devreme de atât și că Ben ar fi ținut legătura cu artista prin intermediul rețelelor sociale.

De altfel, actorul a fost de mai multe ori în vizită la JLo după ce acesta s-a întors de la filmările pentru Shotgun Wedding.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×