Reclamă

Will Smith spune că a trăit o iluzie legat de căsnicie. Actorul crede că nu a făcut-o fericită pe soția sa, Jada

Într-un nou interviu cu Oprah Winfrey, actorul vorbește despre căsătoria sa cu Jada Pinkett Smith și despre găsirea „perfecțiunii relaționale”. Will Smith spune că a trăit o iluzie legat de căsnicie și crede că nu a făcut-o fericită pe soția sa, Jada.

Publicat: 8 noiembrie 2021, 7:47

Will Smith nu se sfiește să vorbească deschis despre căsătoria sa cu Jada Pinkett Smith. Într-un nou interviu cu Oprah Winfrey pentru The Oprah Conversation de la Apple TV+, actorul în vârstă de 53 de ani a vorbit despre căsnicia sa după ce prezentatoarea tv a menționat că cei doi au stat o perioadă de timp separați.

Will Smith spune că a trăit o iluzie

Într-un episod din 2020 din Red Table Talk, Pinkett Smith a dezvăluit că a avut o relație cu cântăreața August Alsina. Totul s-a întâmplat în timp ce era căsătorită cu Smith. „Știi, este foarte amuzant. Nu ne-a plăcut niciodată să ne despărțim oficial”. Starul Men in Black, care își promovează noua carte de memorii Will, a spus că situația din cuplul lor a atins apogeul în septembrie 2011, în timpul petrecerii de 40 de ani a lui Pinkett Smith, la care a planificat timp de trei ani. Actorul a spus că soției sale nu i-a plăcut, ceea ce a dus la o luptă explozivă între ei, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu cu soțul său Will Smith
Jada Pinkett Smith are o căsnicie deschisă cu soțul său, Will Smith / Getty Images

„Ne-am dat seama că era o iluzie că ne putem face fericiți unul pe altul. Am fost de acord că ea trebuie să fie fericită, iar eu trebuia să fac același lucru. Apoi aveam să ne reîntoarcem la relația deja fericită, după ce o altă persoană a umplut golurile.”

Reclamă
Reclamă

Când Winfrey l-a întrebat pe Smith dacă el și Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, ar putea avea alți parteneri sexuali, actorul a răspuns: „Vorbim despre orice. Cred că dificultatea pe care o întâmpină oamenii și dificultatea în a discuta despre asta este că oamenii gândesc doar în termeni de sex. Oamenii încearcă să spună Will și Jada, ce fac ei cu alți oameni? Will și Jada chiar nu fac prea mult. Will și Jada sunt într-o călătorie spirituală pentru a curăța părțile otrăvitoare și lipsite de iubire ale inimii lor. Și o facem împreună în această viață, indiferent de situație.”

Ce crede actorul despre dragoste

Smith a mai ținut să menționeze că scopul lor nu este găsirea unui alt partener sexual. Este vorba despre ceva spiritual: „Ne vom iubi orice ar fi. Din moment ce vorbim despre asta, Oprah, să vorbim despre asta. Nicio femeie nu mă poate face fericit, așa că nu trebuie să caut una care să încerc să mă facă fericit. Niciun bărbat nu o poate face pe Jada fericită, așa că nu trebuie să caute unul care să o facă fericită. Știm amândoi asta. Nu există nicio persoană care să o facă fericită”.

„Dragostea este cel mai înfricoșător loc în care vei încerca vreodată să pășești. Dragoste adevărată. Acea iubire necondiționată. Să poți deschide din nou o inimă frântă. Deschide o inimă frântă din nou și din nou”, a mai spus actorul.

Într-un interviu din septembrie pentru GQ, Smith a spus că publicul nu a înțeles întreaga poveste despre relația lui Pinkett Smith cu Alsina. Actorul a spus că soția sa nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională.

„Jada avea membrii ai familiei care aveau o relație neconvențională. Așa că ea a crescut într-un mod foarte diferit de modul în care am crescut eu. Au existat discuții nesfârșite semnificative despre ce este perfecțiunea relațională? Care este modalitatea perfectă de a interacționa în cuplu? Și în cea mai mare parte a relației noastre, monogamia a fost ceea ce am ales. Nu ne gândim la monogamie ca fiind perfecțiunea relațională.”

Actorul mai spus că atât el cât și Jada și-au oferit mereu încredere și libertate cu convingerea că fiecare trebuie să-și găsească drumul: „Căsătoria pentru noi nu poate fi o închisoare. Și nu sugerez nimănui drumul nostru. Nu sugerez nimănui acest drum. Libertățile pe care ni le-am oferit unul altuia și sprijinul necondiționat, pentru mine, este cea mai înaltă definiție a iubirii.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×