Reclamă

Will Smith spune că a trăit o iluzie legat de căsnicie. Actorul crede că nu a făcut-o fericită pe soția sa, Jada

Într-un nou interviu cu Oprah Winfrey, actorul vorbește despre căsătoria sa cu Jada Pinkett Smith și despre găsirea „perfecțiunii relaționale”. Will Smith spune că a trăit o iluzie legat de căsnicie și crede că nu a făcut-o fericită pe soția sa, Jada.

Publicat: 8 noiembrie 2021, 7:47

Will Smith nu se sfiește să vorbească deschis despre căsătoria sa cu Jada Pinkett Smith. Într-un nou interviu cu Oprah Winfrey pentru The Oprah Conversation de la Apple TV+, actorul în vârstă de 53 de ani a vorbit despre căsnicia sa după ce prezentatoarea tv a menționat că cei doi au stat o perioadă de timp separați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Will Smith spune că a trăit o iluzie

Într-un episod din 2020 din Red Table Talk, Pinkett Smith a dezvăluit că a avut o relație cu cântăreața August Alsina. Totul s-a întâmplat în timp ce era căsătorită cu Smith. „Știi, este foarte amuzant. Nu ne-a plăcut niciodată să ne despărțim oficial”. Starul Men in Black, care își promovează noua carte de memorii Will, a spus că situația din cuplul lor a atins apogeul în septembrie 2011, în timpul petrecerii de 40 de ani a lui Pinkett Smith, la care a planificat timp de trei ani. Actorul a spus că soției sale nu i-a plăcut, ceea ce a dus la o luptă explozivă între ei, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din viața de cuplu cu soțul său Will Smith
Jada Pinkett Smith are o căsnicie deschisă cu soțul său, Will Smith / Getty Images

„Ne-am dat seama că era o iluzie că ne putem face fericiți unul pe altul. Am fost de acord că ea trebuie să fie fericită, iar eu trebuia să fac același lucru. Apoi aveam să ne reîntoarcem la relația deja fericită, după ce o altă persoană a umplut golurile.”

Reclamă

Când Winfrey l-a întrebat pe Smith dacă el și Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, ar putea avea alți parteneri sexuali, actorul a răspuns: „Vorbim despre orice. Cred că dificultatea pe care o întâmpină oamenii și dificultatea în a discuta despre asta este că oamenii gândesc doar în termeni de sex. Oamenii încearcă să spună Will și Jada, ce fac ei cu alți oameni? Will și Jada chiar nu fac prea mult. Will și Jada sunt într-o călătorie spirituală pentru a curăța părțile otrăvitoare și lipsite de iubire ale inimii lor. Și o facem împreună în această viață, indiferent de situație.”

Ce crede actorul despre dragoste

Smith a mai ținut să menționeze că scopul lor nu este găsirea unui alt partener sexual. Este vorba despre ceva spiritual: „Ne vom iubi orice ar fi. Din moment ce vorbim despre asta, Oprah, să vorbim despre asta. Nicio femeie nu mă poate face fericit, așa că nu trebuie să caut una care să încerc să mă facă fericit. Niciun bărbat nu o poate face pe Jada fericită, așa că nu trebuie să caute unul care să o facă fericită. Știm amândoi asta. Nu există nicio persoană care să o facă fericită”.

Reclamă

„Dragostea este cel mai înfricoșător loc în care vei încerca vreodată să pășești. Dragoste adevărată. Acea iubire necondiționată. Să poți deschide din nou o inimă frântă. Deschide o inimă frântă din nou și din nou”, a mai spus actorul.

Într-un interviu din septembrie pentru GQ, Smith a spus că publicul nu a înțeles întreaga poveste despre relația lui Pinkett Smith cu Alsina. Actorul a spus că soția sa nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională.

„Jada avea membrii ai familiei care aveau o relație neconvențională. Așa că ea a crescut într-un mod foarte diferit de modul în care am crescut eu. Au existat discuții nesfârșite semnificative despre ce este perfecțiunea relațională? Care este modalitatea perfectă de a interacționa în cuplu? Și în cea mai mare parte a relației noastre, monogamia a fost ceea ce am ales. Nu ne gândim la monogamie ca fiind perfecțiunea relațională.”

Actorul mai spus că atât el cât și Jada și-au oferit mereu încredere și libertate cu convingerea că fiecare trebuie să-și găsească drumul: „Căsătoria pentru noi nu poate fi o închisoare. Și nu sugerez nimănui drumul nostru. Nu sugerez nimănui acest drum. Libertățile pe care ni le-am oferit unul altuia și sprijinul necondiționat, pentru mine, este cea mai înaltă definiție a iubirii.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×