Reclamă

Jada Pinkett Smith vrea să publice o carte de memorii. Soția lui Will Smith face dezvăluiri despre viața sa personală

Jada Pinkett Smith vrea să publice o carte de memorii. Soția lui Will Smith este decisă să facă mai multe dezvăluiri despre viața sa personală. Aceasta va aborda mai multe subiecte, printre care și căsnicia cu actorul premiat la Oscar.

Publicat: 17 octombrie 2022, 6:52

Jada a decis că este momentul să se apropie și mai mult de fanii care o îndrăgesc. Aceasa crea să fie transparentă și să povestească o parte din experiențele prin care a trecut de-a lungul timpului. Actrița, cântăreața și antreprenoarea a declarat că volumul va fi unul ”sincer și profund”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jada Pinkett Smith vrea să publice o carte de memorii

Apropiații actriței spun că acesta a cochetat multă vreme cu ideea de a scrie o carte despre viața sa. Lucrurile s-au complicat în momentul în care soțul său, Will Smith, a fost implicat în incidentul de la Gala Premiilor Oscar.

Vezi mai multe imagini cu Jada Pinkett Smith în Galeria Foto!

Jada Pinkett Smith într-o rochie neagră în timp ce îl sărută pe Will Smith
Jada a mărturisit că nu este deloc ușor să mențină o relație de lungă durată / Getty Images

Pentru o bună perioadă de timp, Jada a decis să stea departe de ochii presei și să-și susțină familia. Reprezentanții actriței spun că memoriile sale vor acoperi și subiecte delicate, printre car mariajul cu suișuri și coborâșuri pe care l-a avut cu Smith.

Reclamă

Călătoria sa prin viață a fost plină de lecții importante. Vedeta spune că a trecut printr-un rollercoaster emoțional. Pe lângă momentele de fericire, ea s-a confruntat pentru o bună perioadă de timp cu depresia, în special după ce a fost diagnosticată cu alopecie. Însă fiecare bătălie i-a demonstrat Jadei că este o femeie puternică și pregătită să înfrunte orice provocare.

Actrița spune că își dorește să le inspire și pe celelalte femei cu ajutorul poveștii sale de viață.

Soția lui Will Smith spune că lucrurile s-au schimbat pentru ea în momentul în care a început să-și îmbrățișeze energia feminină.

Reclamă

Jada vrea să le povestească oamenilor despre povestea sa de dragoste cu Will Smith

Jada Pinkett Smith vrea să publice o carte de memorii în care vrea să vorbească și despre povestea sa de dragoste cu Will Smith. Conform apropiaților acesteia, Jada va aborda mai multe subiecte, printre care și prietenia e care a avut-o cu artistul Tupac Shakur.

”Când am împlinit 40 de ani am trecut printr-o adevărată criză existențială. Am avut multe decizii de luat, multe alegeri, iar multe lucruri s-au schimbat complet pentru mine. Viața mea a fost redefinită pe toate planurile.”

Vedeta are în prezent 51 de ani și pare mai fericită ca niciodată cu familia pe care o are. Actrița nu se sfiește să fie transparentă și să povestească publicului larg despre momentele grele prin care a trecut. Pe lângă bătălia pe care a dus-o din cauza depresiei și a alopeciei, Jada s-a confruntat cu o mulțime de comentarii negative venite din partea publicului după incidentul înc are soțul său a fost implicat.

Actrița nu a vrut să facă foarte multe comentarii privind incidentul de la Premiile Oscar. Totuși ea a declarat că Smith și Rock sunt doi bărbați inteligenți care vor reuși să-și vindece traumele și să găsească o cale de împăcare. Actrița s-a concentrat întotdeauna asupra binelui familiei sale și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se asigura că familia ei rămâne unită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×