Reclamă

Filme noi care apar în luna aprilie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta aduce foarte multe vești bune pentru iubitorii de filme. Unele din cele mai așteptate producții ale anului urmează să fie lansate în cinematografe sau în mediul online. Am selectat pentru tine cinci dintre cele mai bune filme noi care apar în luna aprilie 2022. Producții potrivite pentru orice persoană, indiferent de gusturile pe care le are.

Publicat: 12 aprilie 2022, 7:06

De la comedii romantice, la drame pline de suspans sau povești pline de acțiune unul din cele cinci filme va fi cu siguranță potrivit pentru tine. Luna aceasta este ofertantă din punct de vedere al producțiilor care se lansează. The Lost City, Tha Adam Project, și Gold sunt doar câteva dintre titlurile care au bucurat cinefili luna trecută. Acum a venit momentul pentru noi producții să țină primele pagini ale publicațiilor internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna martie 2022

Cinematografele și-au lăsat ușile larg deschise și așteaptă cu nerăbdare cinefili care își doresc să se bucure de experiența vizionării unui film într-o sală de cinema. Luna aceasta aduce câteva producții promițătoare. Actori de renume se întâlnesc pe marile ecrane pentru a-i bucura pe ceilalți cu povești pline de acțiune, dramă și umor. Ia-ți floricelele preferate și bucură-te alături de cei dragi de unul din filmele lunii aprilie 2022. 

Dakota

Regia: Kirk Harris
Cu: Abbie Cornish, Tim Rozon, Patrick Muldoon

Dacă ești iubitoare de animale, atunci Dakota etse filmul perfect pentru tine. Povestea se concentrează în jurul unui câine care de-a lungul vieții sale a servit serviciilor militare. Nevoită să se retragă, Dakota ajunge în familia unei mame singure, Kate, și a fiicei sale, Alex.

Reclamă

Dakota încearcă să se adapteze rapid la noua sa viață și la locul care îi va fi casă. În scurt timp, aceasta devine eroina satului, dar și cea mai bună prietenă a stăpânei sale, Alex.

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când ferma la care locuiește este amenințată de un șeriful Danforth, iar Dakota se vede nevoită să restabilească pacea și liniștea în familia sa.

Reclamă

The Rose Maker

Regia: Pierre Pinaud
Cu: Catherine Frot, Manel Foulgoc, Fatsah Bouyahmed

Pe lista de filme noi care apar în luna martie 2022 am inclus și producția The Rose Marker. Producția se bazează pe povestea unor cultivatori de flori care intră într-o competiție acerbă cu alte ferme locale din Franța. O comedie de succes care îți va aduce rapid zâmbetul pe buze.

Filmul face referire la conceptul perfecțiunii care a evoluat de-a lungul timpului. Pierre Pinaud face o treabă excelentă și reușește să surprindă niște cadre excepționale pe tot parcursul peliculei. Este un film relaxant, amuzant pe alocuri, care te va face să simți mirosul trandafirilor care intră în competiția pentru perfecțiune.

As They Made Us

Regia: Mayim Bialik
Cu: Dianna Agron, Dustin Hoffman, Simon Helberg

As They Made Us este un film de dramă scris, regizat și produs de Mayim Bialik. Producția reunește nume mari din industria filmului și permite să țină cinefilii aproape de marile ecrane. Povestea se desfășoară în jurul lui Abigail, o mamă divorțată care încearcă să mențină echilibrul în viața celor doi copii ai săi.

Abigail încearcă să-și refacă viața, în tip ce tatăl său, Eugen, și mama sa, Barbara îi îngreunează vizibil viața. O poveste complicată despre Abigail care se luptă să-și salveze familia și să-și creeze un viitor mai bun.

Bullet Train

Regia: David Leitch
Cu: Sandra Bullock, Brad Pitt, Joey King

Dacă nu ai apucat să vezi The Lost City, din lista filmelor noi din luna martie, atunci ți-am pregătit o nouă producție cu Sandra Bullock și Brad Pitt. Bullet Train este unul din cele mai așteptate filme ale lunii aprilie. Premiera internațională a avut loc pe data de 8 aprilie 2022.

În România filmul este așteptat începând cu luna iulie a anului acesta. Producția urmărește povestea a cinci asasini care se urcă în același tren care călătorește între Tokyo și Morioka. Cei cinci asasini realizează rapid că misiunea lor are în comun câte un lucru cu a fiecăruia. Un film de acțiune antrenant, cu o mulțime de momente comice care te vor face să rămâi aproape de marile ecrane și să-ți dorești să participi chiar tu la bataliile acerbe dintre cei cinci asasini. 

The Sound of Violet

Regia: Allen Wolf
Cu: Cora Cleary, Cason Thomas, Ivy Bona

The Sound of Violet trebuie să se afle pe lista ta de filme noi care apar în luna aprilie 2022. Comedia romantică te va face să te îndrăgostești rapid de personajele principale. Povestea se desfășoară în jurul unui bărbat care este convins că și-a găsit sufletul pereche, însă condiția de care suferă îl împiedică să vadă care este realitatea relației pe care și-o dorește.

Filmul a fost comparat de critici cu producția de succes, Pretty Woman. Scenele romantice te vor atinge rapid și te vor face să visezi la o iubire imposibilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×