Reclamă

Al Pacino a luat o cină romantică cu iubita Noor Alfallah în Los Angeles. Cei doi au devenit recent părinți

Al Pacino a luat o cină romantică cu iubita Noor Alfallah în Los Angeles. Cei doi au devenit recent părinți, dar acest lucru nu i-a făcut să renunțe la escapadele romantice.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 iunie 2023, 13:19

Actorul, în vârstă de 83 de ani, a optat pentru o ținută elegantă și a îmbrăcat un costum complet negru. El a fost văzut ieșind de la Sunset Tower Hotel din West Hollywood împreună cu producătorul de film în vârstă de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Pacino a luat o cină romantică cu iubita Noor Alfallah

Pentru a-și completa ținuta, Al Pacino a încălțat o pereche de adidași casual. El a fost văzut purtând telefonul mobil în mână în timp ce ieșea din clădire.

Proaspăta mamă, care a născut recent primul ei copil și pe cel de-al patrulea copil al celebrului actor, a ales de asemenea o ținută de culoare neagră, potrivită pentru noaptea lor.

Alfallah, care este mai tânără cu 54 de ani, a îmbrăcat un trenci peste o bluză cu decolteu adânc. Ea și-a completat ținuta cu pantaloni mulați care i-au pus în evidență silueta, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Noor Alfallah, pe stradă, într-o ținută de culoare neagră
Cei doi au devenit recent părinți, dar acest lucru nu i-a făcut să renunțe la escapadele romantice / Profimedia Images

Noor a purtat o pereche de cizme negre cu vârf ascuțit. Aceasta a fost văzută mergând cu o pungă cu mâncare în mână în timp ce ieșea din restaurant. Frumusețea brunetă, care a dezvăluit recent că vrea ca fiul ei să-i calce pe urme celebrului său tată, și-a lăsat părul liber pe spate.

Nici la capitolul machiaj Alfallah nu a eptat. Aceasta a ales să-și prezinte trăsăturile naturale și să-și pună în evidență chipul luminos.

Reclamă

Al Pacino și Noor Alfallah sunt împreună din aprilie 2022

La începutul acestei luni, Alfallah și nativul din New York au dezvăluit că au devenit părinți. Un reprezentant al fericitului cuplu a confirmat vestea în exclusivitate pentru DailyMail.com și a dezvăluit numele nou-născutului lor.

Declarația spunea: „Confirm că Al Pacino și Noor Alfallah au primit un fiu, pe nume Roman Pacino”.

De menționat este și faptul că surse apropiate cuplului au declarat că Al Pacino a fost sceptic la început în ceea ce privește sarcina iubitei sale. Se pare că actorul chiar a cerut un test de paternitate pentru a se convinge că este copilul său. TMZ a relatat că Al Pacino ar fi avut niște probleme și că era aproape imposibil ca iubita sa să rămână însărcinată. Diferența de vârstă dintre Al Pacino și Noor Alfallah este de 53 de ani.

Cei doi și-au păstrat relația relativ privată, dar zvonuri despre relația lor de iubire au apărut încă din aprilie 2022.

În acea lună, Pacino și Alfallah au fost văzuți în ținute de culoare neagră, asortate, în timp ce se bucurau de o cină romantică în Venice, California. La începutul acestui an, în martie, un reprezentant al lui Pacino a confirmat pentru TMZ că cuplul aștepta venirea pe lume a primul lor copil împreună.

Al Pacino este deja tatăl a trei copii adulți. Actorul o are pe fiica Julie, în vârstă de 33 de ani, cu Jan Tarrant, precum și pe gemenii de 22 de ani Anton și Olivia cu fosta sa sa parteneră Beverly D’Angelo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×