Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle. Cum arată ținuta Ducesei de Cambridge

Meghan Markle strălucește de când a anunțat că e din nou însărcinată. Cea mai recentă dovadă este faptul că nici măcar hainele nu mai contează pentru ea. Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle a atras toate privirile.

3 martie 2021 la 13:35

Ducesa de Sussex a apărut recent în timpul unei conferințe online cu soțul ei. Cei doi i-au acordat un interviu lui James Corden. Meghan a uimit cu apariția ei într-o rochie realizată la un preț accesibil, creată de un brand de familie din Los Angeles.

Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle

Meghan Markle a demonstrat din nou că nu este nevoie ca prețul hainelor să fie mare ca să ai o apariție de invidiat. În timpul unui apel pe FaceTime, Ducesa a strălucit într-o rochie cu mâneci bufante, într-o nuanță de un albastru splendid, scrie Eonline.com.

Deși ținuta lui Meghan nu a fost analizată în timpul apelului video, scurta ei apariție a avut un impact colosal. Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle a făcut mai apoi furori în mediul online. Brandul ales a și publicat imaginea cu Ducesa pe rețelele de socializare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

În ultimele săptămâni, Ducesa de Sussex a oferit numai surprize plăcute fanilor săi. Cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor deveni din nou părinți.

„Putem confirma că Archie va deveni fratele mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt entuziasmați de venirea pe lume al celui de-al doilea copil”, a spus un reprezentat al cuplului.

Pentru a da marea veste, cei doi au ales să facă o ședință foto cu fotograful Misan Harrisman. Meghan Markle a purtat atunci o rochie care are o mare însemnătate pentru ea.

„I-am făcut rochia special pentru ea atunci când era însărcinată cu Archie, în urmă cu aproape doi ani. E realitate. Este anul 2021 și avem o planetă de salvat. Trecem printr-o criză și fiecare dintre noi trebuie să facă ceva ca să o depășim”, a declarat directorul creativ al brandului Carolina Herrera pentru The Telegraph.

Un lucru este cert. Chiar dacă Meghan apare într-o rochie de 30 de dolari sau într-una care costă peste 3500 de dolari, stilul său vestimentar e impecabil.

Meghan Markle, rochie cu semnificație și în interviul pentru Oprah

Postul de televiziune CBS a difuzat pe data de 1 martie un teaser al interviului pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat Ophrey Winfrey și care va fi difuzat în întregime pe data de 7 martie. Pentru această ocazie, Meghan a optat pentru o rochie neagră, lungă, cu o curea în talie.

Publicațiile au analizat mai apoi ținuta lui Meghan, mai ales florile de lotus pe care Ducesa le avea pe rochie. Se pare că acestea semnifică faptul că lotusul este un simbol al renașterii. Cel mai probabil rochia a fost aleasă tocmai ca să transmită faptul că presiunea mediatică la care a fost supusă în ultimul timp nu a afectat-o atât de mult și că are puterea necesară să-și asume toate deciziile pe care le-a luat.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×