Reclamă

Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle. Cum arată ținuta Ducesei de Cambridge

Meghan Markle strălucește de când a anunțat că e din nou însărcinată. Cea mai recentă dovadă este faptul că nici măcar hainele nu mai contează pentru ea. Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle a atras toate privirile.

Publicat: 3 martie 2021, 13:35

Ducesa de Sussex a apărut recent în timpul unei conferințe online cu soțul ei. Cei doi i-au acordat un interviu lui James Corden. Meghan a uimit cu apariția ei într-o rochie realizată la un preț accesibil, creată de un brand de familie din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle

Meghan Markle a demonstrat din nou că nu este nevoie ca prețul hainelor să fie mare ca să ai o apariție de invidiat. În timpul unui apel pe FaceTime, Ducesa a strălucit într-o rochie cu mâneci bufante, într-o nuanță de un albastru splendid, scrie Eonline.com.

Deși ținuta lui Meghan nu a fost analizată în timpul apelului video, scurta ei apariție a avut un impact colosal. Rochia de 120 de RON purtată de Meghan Markle a făcut mai apoi furori în mediul online. Brandul ales a și publicat imaginea cu Ducesa pe rețelele de socializare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

În ultimele săptămâni, Ducesa de Sussex a oferit numai surprize plăcute fanilor săi. Cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor deveni din nou părinți.

„Putem confirma că Archie va deveni fratele mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt entuziasmați de venirea pe lume al celui de-al doilea copil”, a spus un reprezentat al cuplului.

Pentru a da marea veste, cei doi au ales să facă o ședință foto cu fotograful Misan Harrisman. Meghan Markle a purtat atunci o rochie care are o mare însemnătate pentru ea.

Reclamă

„I-am făcut rochia special pentru ea atunci când era însărcinată cu Archie, în urmă cu aproape doi ani. E realitate. Este anul 2021 și avem o planetă de salvat. Trecem printr-o criză și fiecare dintre noi trebuie să facă ceva ca să o depășim”, a declarat directorul creativ al brandului Carolina Herrera pentru The Telegraph.

Un lucru este cert. Chiar dacă Meghan apare într-o rochie de 30 de dolari sau într-una care costă peste 3500 de dolari, stilul său vestimentar e impecabil.

Meghan Markle, rochie cu semnificație și în interviul pentru Oprah

Postul de televiziune CBS a difuzat pe data de 1 martie un teaser al interviului pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat Ophrey Winfrey și care va fi difuzat în întregime pe data de 7 martie. Pentru această ocazie, Meghan a optat pentru o rochie neagră, lungă, cu o curea în talie.

Publicațiile au analizat mai apoi ținuta lui Meghan, mai ales florile de lotus pe care Ducesa le avea pe rochie. Se pare că acestea semnifică faptul că lotusul este un simbol al renașterii. Cel mai probabil rochia a fost aleasă tocmai ca să transmită faptul că presiunea mediatică la care a fost supusă în ultimul timp nu a afectat-o atât de mult și că are puterea necesară să-și asume toate deciziile pe care le-a luat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×