Reclamă

Jason Momoa și-a schimbat look-ul. Actorul e deschis pentru „noi începuturi”, după despărțirea de Lisa Bonet

Jason Momoa și-a schimbat look-ul. Actorul a fost mereu apreciat pentru stilul său, mai ales că a optat întotdeauna pentru un look natural. Acesta este exemplul de bărbat adevărat pentru multe femei, dar iată că a decis să facă o schimbare.

Publicat: 7 septembrie 2022, 13:00

Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, și-a tuns recent părul lung pentru o cauză nobilă. El a publicat un videoclip pe Instagram cu noua sa tunsoare și atrăgând atenția asupra problemei poluării cu plastic.

Jason Momoa și-a schimbat look-ul

„Aloha tuturor”, a început el, cerând cuiva să-i înmâneze părul tăiat deja. „Îmi tund părul”, a spus el, râzând și dând din cap în timp ce o briză îi trecea prin podoaba capilară. „Oh, nici măcar nu am simțit vântul acolo”. Actorul a apărut în fața fanilor fără cămașă și a dezvăluit că se tunde pentru a opri „plasticul de unică folosință”, timp în care o femeie continuă să-l tundă, scrie PageSix.

„M-am săturat de aceste sticle de plastic”, a spus Momoa, care a fost numit în iunie ca avocat al Programului Națiunilor Unite pentru Mediu pentru viața sub apă. „Trebuie să ne oprim. Furci de plastic. Toate astea nu sunt ok. Pur și simplu intră în pământul nostru, în oceanul nostru”.

Actorul din „Aquaman” se afla în Hawaii în timp ce-și filma tunsoarea. El a spus că a fost martor la poluarea oceanului în timpul vizitei sale. „Este atât de trist, așa că te rog, fă orice pentru a elimina plasticul de unică folosință din viața ta. Ajutați-mă.”

Vezi mai multe imagini cu actorul în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Fii mai bun în a proteja pământul și oceanele. Trebuie să eliminăm plasticul de unică folosință din viețile noastre și din mările noastre. Sticle de plastic, pungi de plastic, ambalaje, ustensile, toate acestea”.

Noua tunsoare a fost o surpriză pentru fanii lui Momoa. Mulți dintre cei care îl urmăresc în mediul online spunând că nu e ok ceea ce a făcut cu părul lui atât de apreciat de mulți.

Reclamă

„Nu pot să-mi imaginez câte femei își pierd mintea în acest moment”, a scris un fan. Un altul a spus: „Nu m-am gândit niciodată că voi vedea ziua asta”.

Jason Momoa, implicat în campanii de responsabilizare

Părul lung al lui Momoa a fost o parte integrantă a aspectului său de ani de zile. Dedicarea lui pentru accesoriile de păr a fost atât de puternică încât și-a lansat chiar și propria colecție de elastice de păr.

„Soția mea m-ar părăsi dacă mi-aș tunde părul”, a spus Momoa despre fosta lui parteneră, Lisa Bonet, într-un interviu din 2018 pentru Daily Telegraph.

Cu toate acestea, aceasta nu este prima dată când actorul din „Game of Thrones” ia atitudine pentru o cauză bună. În 2019, fanii au fost supărați pentru renunțarea la look-ul lui Khal Drogo, când și-a bărbierit barba pentru prima dată din 2012. Atunci, Momoa și-a anunțat afacerea cu apă îmbuteliată. Acesta are propria companie, Mananalu Pure Water, care vinde apă în cutii de aluminiu reciclabile la infinit și îndepărtează un sticla din plastic din ocean pentru fiecare recipient cumparat.

Recent, actorul s-a despărțit de Bonet și se pare că are o relație cu Eiza González. Se pare că era timpul pentru o schimbare în viața lui Momoa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×