Reclamă

Jason Momoa și-a schimbat look-ul. Actorul e deschis pentru „noi începuturi”, după despărțirea de Lisa Bonet

Jason Momoa și-a schimbat look-ul. Actorul a fost mereu apreciat pentru stilul său, mai ales că a optat întotdeauna pentru un look natural. Acesta este exemplul de bărbat adevărat pentru multe femei, dar iată că a decis să facă o schimbare.

Publicat: 7 septembrie 2022, 13:00

Jason Momoa, în vârstă de 43 de ani, și-a tuns recent părul lung pentru o cauză nobilă. El a publicat un videoclip pe Instagram cu noua sa tunsoare și atrăgând atenția asupra problemei poluării cu plastic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jason Momoa și-a schimbat look-ul

„Aloha tuturor”, a început el, cerând cuiva să-i înmâneze părul tăiat deja. „Îmi tund părul”, a spus el, râzând și dând din cap în timp ce o briză îi trecea prin podoaba capilară. „Oh, nici măcar nu am simțit vântul acolo”. Actorul a apărut în fața fanilor fără cămașă și a dezvăluit că se tunde pentru a opri „plasticul de unică folosință”, timp în care o femeie continuă să-l tundă, scrie PageSix.

„M-am săturat de aceste sticle de plastic”, a spus Momoa, care a fost numit în iunie ca avocat al Programului Națiunilor Unite pentru Mediu pentru viața sub apă. „Trebuie să ne oprim. Furci de plastic. Toate astea nu sunt ok. Pur și simplu intră în pământul nostru, în oceanul nostru”.

Actorul din „Aquaman” se afla în Hawaii în timp ce-și filma tunsoarea. El a spus că a fost martor la poluarea oceanului în timpul vizitei sale. „Este atât de trist, așa că te rog, fă orice pentru a elimina plasticul de unică folosință din viața ta. Ajutați-mă.”

Vezi mai multe imagini cu actorul în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Fii mai bun în a proteja pământul și oceanele. Trebuie să eliminăm plasticul de unică folosință din viețile noastre și din mările noastre. Sticle de plastic, pungi de plastic, ambalaje, ustensile, toate acestea”.

Noua tunsoare a fost o surpriză pentru fanii lui Momoa. Mulți dintre cei care îl urmăresc în mediul online spunând că nu e ok ceea ce a făcut cu părul lui atât de apreciat de mulți.

Reclamă

„Nu pot să-mi imaginez câte femei își pierd mintea în acest moment”, a scris un fan. Un altul a spus: „Nu m-am gândit niciodată că voi vedea ziua asta”.

Jason Momoa, implicat în campanii de responsabilizare

Părul lung al lui Momoa a fost o parte integrantă a aspectului său de ani de zile. Dedicarea lui pentru accesoriile de păr a fost atât de puternică încât și-a lansat chiar și propria colecție de elastice de păr.

„Soția mea m-ar părăsi dacă mi-aș tunde părul”, a spus Momoa despre fosta lui parteneră, Lisa Bonet, într-un interviu din 2018 pentru Daily Telegraph.

Cu toate acestea, aceasta nu este prima dată când actorul din „Game of Thrones” ia atitudine pentru o cauză bună. În 2019, fanii au fost supărați pentru renunțarea la look-ul lui Khal Drogo, când și-a bărbierit barba pentru prima dată din 2012. Atunci, Momoa și-a anunțat afacerea cu apă îmbuteliată. Acesta are propria companie, Mananalu Pure Water, care vinde apă în cutii de aluminiu reciclabile la infinit și îndepărtează un sticla din plastic din ocean pentru fiecare recipient cumparat.

Recent, actorul s-a despărțit de Bonet și se pare că are o relație cu Eiza González. Se pare că era timpul pentru o schimbare în viața lui Momoa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×