Reclamă

Melania Trump a vorbit despre zvonurile că fiul ei are autism. Fosta Primă Doamnă a SUA spune că totul a cauzat daune ireparabile

Melania Trump a vorbit despre zvonurile că fiul ei are autism. Fosta Primă Doamnă a SUA spune că totul a cauzat daune ireparabile. În cartea de memorii a Melaniei Trump sunt pasaje mari despre viața personală a fiului ei de 18 ani. De asemenea, sunt detaliate și situații din viața ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 octombrie 2024, 8:16 / Actualizat: 9 octombrie 2024, 12:57

Melania Trump a dezvăluit că fiul ei Barron nu este „autist”. Ea a susținut că a fost agresat personal și online din cauza lui Rosie O’Donnell care a postat pe Twitter afirmația falsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melania Trump a vorbit despre zvonurile că fiul ei are autism

Fosta primă doamnă a abordat afirmațiile conform cărora cel mai mic dintre cei cinci copii ai lui Donald Trump ar putea avea tulburări din spectrul autist.

Cartea dezvăluie multe despre controversele care au implicat fostul cuplu prezidențial. Totul a pornit când Donald Trump a candidat pentru alegeri în 2015.

Intimitatea lui Barron a fost ținută cu strictețe departe de ochi publicului de către Melania Trump. Odată cu lansarea cărții sale de memorii, soția lui Donald Trump și-a spus punctul de vedere referitor la presupusul autism al fiului ei.

Afirmația lansată de O’Donnell a început când Barron, acum în vârstă de 18 ani, era personajul principal al unui videoclip viral în noiembrie 2016. În imagini se pretindea că comportamentul lui Barron avea semne de tulburare a spectrului autist. S-a spus inclusiv că fiul Melaniei că nu își apropia mâinile când a bătut din palme la sfârșitul discursului tatălui său la Convenția Națională Republicană din acel an.

Reclamă

Totul a luat o amploare mare când O’Donnell, comediantă și fostă gazdă a The View, a postat pe Twitter un mesaj spunând că este o „oportunitate de a atrage atenția” asupra a ceea ce ea a numit „epidemia de autism”.

@Rosie: Barron Trump, autist? Dacă da, ce oportunitate uimitoare de a atrage atenția asupra epidemiei de AUTISM. 00:49 – 22 noiembrie 2016

Acesta a fost tweet-ul lui Rosie O’Donnell. El a stârnit un răspuns furios din partea Melaniei Trump atunci și în memoriile sale opt ani mai târziu. Cartea oferă o perspectivă fără precedent asupra vieții private a fiului ei.

Reclamă

@Rosie „Am fost îngrozită de o asemenea cruzime”, scrie Melania. „Mi-a fost clar că nu era interesată de creșterea gradului de conștientizare cu privire la autism. Am simțit că îmi atacă fiul pentru că nu-i plăcea soțul meu.”

Melania Trump a analizat toate imaginile din videoclipul cu fiul ei

Fosta primă doamnă precizează că a vizionat fiecare secundă a videoclipului. Materialul a fost ulterior șters de persoana care l-a postat. Melania Trump a scris: „Cineva a compilat cu grijă materialul. Aa adăugat subtitrări precum: „Mâinile lui se mișcă neregulat și nu se ating. Apoi a fost văzut făcând mișcări ciudate pe scaunul său, tipice copiilor cu autism.”

Dar, spune Melania, comportamentul lui a fost normal pentru vârsta lui. La momentul respectiv, Barron avea doar 10 ani.

„Nu este nimic rușinos în autism, deși tweet-ul lui O’Donnell a sugerat că există, dar Barron nu este autist”, scrie ea.

Ea o acuză pe O’Donnell de „pură răutate” și numește afirmația ei „devastatoare pentru un părinte”. „Am simțit că inima mi se rupe în bucăți.”

O’Donnell a șters tweet-ul și și-a cerut scuze, spunând că una dintre fiicele ei se afla în spectrul autismului, la scurt timp după ce Melania a angajat un avocat pentru a se ocupa de situație.

Dar în cartea sa, Melania scrie: „Experiența lui Barron de a fi agresat atât online, cât și în viața reală în urma incidentului, este un indiciu clar al daunelor ireparabile cauzate”.

Tweet-ul lui Rosie O’Donnell despre Barron a venit la doar două săptămâni după ce a fost văzut cu părinții săi la celebrarea victoriei tatălui său în noaptea alegerilor din New York.

Melania atribuie, de asemenea, tweet-ul lui O’Donnell disputei de lungă durată dintre comediantă și soțul ei, care a început în 2006. Se pare că într-o dezbatere moderată de prezentatoarea Fox News, Megyn Kelly, care a spus: „Ați numit femeile porci grase, câini, animale dezgustătoare”, Trump și-a ridicat degetul pentru a o întrerupe și zâmbind, a spus: „Numai Rosie O’Donnell”.

Memoriile fostei prime doamne sunt publicate cu doar o lună înainte de ziua alegerilor din SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×