Reclamă

Melania Trump a renegociat contractul prenupțial cu Donald Trump. Totul s-a întâmplat cu cea mai mare discreție

Surse ale PageSix au declarat că Melania Trump și-a renegociat contractul prenupțial cu Donald Trump. Ea a vrut să se asigure că face acest lucru înainte ca soțul ei să obțină un al doilea mandat la Casa Albă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 septembrie 2023, 12:24

O persoană apropiată celor doi a vorbit despre înțelegerea dintre cuplul care s-a căsătorit în 2005: „În ultimul an, Melania și echipa ei au negociat în liniște un nou acord „post-nup” între ea și Donald Trump.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa a mai spus: „Este cel puțin a treia oară când Melania a renegociat termenii acordului ei”. Cu toate acestea, persoana a adăugat că nu este pentru că fosta primă doamnă vrea să se despartă.

Melania Trump a renegociat contractul prenupțial cu Donald Trump

„Melania este cel mai preocupată de menținerea și creșterea unei încrederi substanțiale pentru fiul lor, Barron”, a declarat pentru Page Six aceeași sursă familiarizată din cercul de prieteni ai Melaniei.

Noul acord o prevede și pe Melania, și se extinde pe bani și proprietăți, potrivit sursei.

O sursă diferită a declarat despre noul acord: „Știu că a vrut să-i ofere mai mulți bani. De asemenea, din câte am înțeles, există o sumă specifică minimă pe care ar trebui să o obțină Barron”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Barron Trump, alături de mama sa, Melania Trump, în New York, îmbrăcați casual, în timp ce ies din Trump Tower
Barron Trump a lipsit de la discursul de rămas bun al tatălui său la Joint Base Andrews în ianuarie / Getty Images

Prima sursă a spus că momentul actualizării acordului nu a fost doar din cauza faptului că Trump, în vârstă de 77 de ani, ar putea îndeplini un alt mandat, ci și din cauza recentelor sale procese în justiție.

Reclamă

O altă persoană din interior a declarat: „Acest acord a fost necesar din cauza bătăliilor legale actuale. Donald a avut de suferit”. S-au luat în considerare inclusiv potențiale plăți în cazul procurorului general din New York, Letitia James. E un proces civil de 250 de milioane de dolari împotriva lui Trump și a afacerii sale imobiliare. S-a mai ținut cont și de ordinul de a plăti 5 milioane de dolari lui E. Jean Carroll pentru că a defăimat-o.

Trump a pledat nevinovat în cazul James și face apel împotriva lui Carroll.

Sursa PageSix a spus: „Trump rămâne foarte bogat. Dar cu tot mai multe proiecte legale și judecăți, ar putea avea de suferit”. Contractul prenupțial renegociat ar „oferi un viitor mai solid” Melaniei și fiului lor în cazul în care cuplul se va despărți.

„Nu este că ea a amenințat că-l va părăsi”, a ținut să menționeze sursa.

Ce spun apropiații despre caracterul Melaniei Trump

Nu este prima dată când se vorbește despre o renegociere prenuptială a Melaniei.

Într-o carte din 2020, „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, a scriitoarei de la Washington Post Mary Jordan, a susținut că fosta primă doamnă a renegociat contractul cuplului în 2017. S-a întâmplat în același timp în care și-a amânat mutarea din Manhattan la Casa Albă.

Cartea, despre care se spunea că se bazează pe mai mult de o sută de interviuri, a relatat despre Melania: „Ea a vrut o dovadă în scris că, atunci când era vorba de oportunități financiare și de moștenire, Barron va fi tratat mai degrabă ca un egal cu cei trei copii mai mari ai lui Trump”.

O purtătoare de cuvânt a Melaniei la acea vreme, fosta ei șefă de personal, Stephanie Grisham, a judecat cartea și raportarea acesteia despre contractul prenupțial spunând: „Încă o carte despre doamna Trump cu informații și surse false. Această carte aparține genului ficțiune.”

O persoană din interior a spus că modelul de odinioară este „creditat de prietenii săi că l-a menținut pe președintele Trump calm și concentrat în vremuri stresante”. O sursă a adăugat: „Ea îi oferă o viață liniștită atunci când are nevoie”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×