Reclamă

Primele imagini cu Lady Gaga în rolul lui Harley Quinn. Actrița a filmat continuarea seriei Joker în afara tribunalului Trump Grand Jury din New York

Au apărut primele imagini cu Lady Gaga în rolul lui Harley Quinn. Actrița a filmat continuarea seriei Joker în afara tribunalului Trump Grand Jury din New York. Fanii sunt în extaz și spun că rolul i se potrivește de minune.

Publicat: 28 martie 2023, 7:09

Zvonurile că artista pop în vârstă de 36 de ani o interpretează pe Harley Quinn, iubita lui Joker din benzile desenate Batman, există de câteva săptămâni. Nu a existat însă o confirmare până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Lady Gaga în rolul lui Harley Quinn

Apariția ei pe platoul de filmare a înlăturat toate speculațiile. Machiajul ei și costumul sunt de senzație, iar fotografii au pozat-o din toate unghiurile. Mai mult decât atât, fotografii au surprins chiar și o scenă în timp ce Gaga purta o pancartă mare de carton. Pe aceasta scria: „JOKER, MARRY ME”, scrie DailyMail.

Filmarea s-a întâmplat să aibă loc în afara tribunalului din Manhattan. Acolo avea loc dezbaterea ce îl de ceva timp de Donald Trump.

Lady Gaga pe scările tribunalului din New York, în rolul lui Harley Quinn
Deși filmul se presupune că se numește Joker: Folie à Deux, semnele spuneau că filmul se numește Julieta / Profimedia Images

Marele juriu a atras atenția lumii în timp ce analizează acuzațiile conform cărora fostul președinte american a plătit tăcerea starletei Stormy Daniels, care l-a acuzat că a întreținut relații sexuale cu ea în timp ce era căsătorit cu a treia sa soție, Melania.

Reclamă

În afara tribunalului se desfășura o altă scenă încordată. Personajul lui Gaga a fost reținut de poliție pe platourile de filmare, în timp ce se filma scena unui protest.

Joker: Folie à deux, continuarea filmului Joker

Filmul anterior din franciză a urmărit transformarea unui comediant cu probleme mintale, într-un ucigaș în serie pe care fanii Batman au ajuns să-l cunoască. La sfârșit, Joker este arestat și aruncat în Arkham Asylum după ce a intrat la televizor noaptea târziu. El a mărturisit atunci că a făcut mai multe crime și apoi a împușcat gazda show-ului la care a intrat.

Reclamă

Arestarea lui a provocat izbucnirea unor revolte în tot Gotham City. Din scena filmată recent în Joker 2, se pare că sprijinul public pentru el continuă și în al doilea film.

Între timp, în timp ce se filma protestul, Gaga a fost văzută purtând o geacă lungă și neagră în jurul trupului. Actrița a făcut tot ce a putut pentru a alunga frigul din nord-estul orașului natal, New York.

S-a scris anterior că scena filmată în afara tribunalului ar implica explozibili, precum și aproximativ 700 de figuranți. Au fost postate din timp indicatoare care blocau parcarea pe unele străzi. Cu o zi înainte de filmare au sosit macaralele și corturile pentru producție.

Deși filmul se presupune că se numește Joker: Folie à Deux, semnele spuneau că filmul se numește Julieta.

Care a fost parcursul lui Lady Gaga în lumea filmului în ultimii ani

La lansarea sa în 2019, primul film Joker a fost filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Producția a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru personajul său principal, Joaquin Phoenix. Todd Phillips, regizorul primului film, s-a întors la locul de muncă pentru continuarea Joker. Scenariul l-a scris împreună cu Scott Silver.

De Ziua Îndrăgostiților, Todd a împărtășit o fotografie pe Instagram cu Gaga și Joaquin în personajele lor. Cei doi se priveau romantic unul pe altul.

Au circulat zvonuri că noul film Joker va fi un muzical, în ciuda faptului că predecesorul său nu a fost. Gaga nu este, desigur, străină de filme muzicale. A jucat și a scris melodii pentru remake-ul lui Bradley Cooper, „A Star Is Born”.

Versiunea originală a filmului „A Star Is Born”, cu Janet Gaynor în rol principal, a fost lansată în 1937, urmată de două remake-uri cu Judy Garland și Barbra Streisand înaintea filmului cu Gaga.

„A Star Is Born” i-a adus lui Lady Gaga premiul Oscar pentru cea mai bună melodie originală, Shallow, un duet pe care îl cântă în film cu personajul lui Bradley. Bradley a devenit pentru prima dată un superstar internațional în filmul lui Todd Phillips, The Hangover, și se întâmplă să fie și producător al filmelor Joker.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×