Reclamă

Chloe Sims a avut un accident vestimentar. Ce s-a întâmplat cu rochia vedetei pe covorul roșu

Chloe Sims a avut un accident vestimentar. Vedeta internațională a ales să poarte o rochie care i-a jucat feste. Frumoasa blondină nu a putut ascunde momentul, iar fotografii au profitat și au pozat-o din toate unghiurile.

Publicat: 27 noiembrie 2021, 7:14

Chloe Sims a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Prezentatoarea TV în vârstă de 40 de ani a ales o rochie mulată, roșie, care i-a pus în evidență trupul perfect. Formele frumoase ale blondinei au fost apreciate de toți cei prezenți. Din păcate, o clipă de neatenție a făcut ca rochia vedetei să lase la vedere mai mult decât era necesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chloe Sims a avut un accident vestimentar

Chloe Sims știe cum să atragă toată atenția asupra sa. Pe covorul roșu, prezentatoarea TV a purtat o rochie mulată care să-i pună în evidență trupul lucrat la sală și frumusețea naturală. Formele sale au fost îmbrățișate într-o rochie de catifea roșie pentru a se asorta cu restul evenimentului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Chloe Sims a avut parte de un accident vestimentar din cauza rochiei roșii
Chloe a ales să asorteze o pereche de tocuri înalte care să-i evidențieze picioarele superbe / Profimedia Images

La aceasta, Chloe a ales să asorteze o pereche de tocuri înalte care să-i evidențieze picioarele sculptate. Rochia a avut un decolteu adânc ce i-a permis vedetei să-și evidențieze bustul generos. Totodată, aceasta s-a continuat cu mâneci și mănuși care să alungească și mai mult silueta blondinei.

Reclamă

Părul a ales să-l poarte strâns într-un coc în vârful capului. La întreaga ținută accesoriile aproape că au lipsit. Chloe a optat pentru un machiaj simplu și cât mai aproape de imaginea sa naturală, în timp ce în urechi și-a pus o pereche de cercei din aur.

Vedeta a pozat încrezătoare pe covorul roșu unde a fost apreciată de toți cei prezenți la eveniment. Cu toate acestea, un moment de neatenție a costat-o scump pe blondină. Chloe Sims a avut parte de un accident vestimentar chiar în momentul în care s-a dat jos din mașină.

Aceasta a vrut să-și așeze rochia, însă crăpătura acesteia de pe picior a fost atât de amplă încât i-a lăsat prezentatoarei la vedere lenjeria intimă. Deși modelul a vrut să acopere rapid greșeala, fotografii au surprins din plin momentul care a stârnit amuzamentul multora.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Chloe Sims

Chloe Sims a avut parte de un accident vestimentar pe covorul roșu. Vedeta a fost pozată din toate unghiurile de fotografii prezenți. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a trecut rapid peste momentul stânjenitor. De altfel, nu este singura vedetă care a trecut prin acest lucru.

Recent rochia actriței Lady Gaga i-a jucat vedetei aceeași festă. Chloe Sims este o prezentatoare TV de succes. Cu toate acestea, puțini știu povestea de viață a acesteia. Chloe Sims s-a făcut prima dată remarcată la posturile de televiziune din Marea Britanie.

Recent, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre modul în care a fost abandonată de mama sa. Sims spune că nu are nicio amintire legată de persoana care i-a dat viață.

Conform declarațiilor sale, mama ei avea 19 ani atunci când a adus-o pe lume. Totodată, Sims a mai spus că mama sa a încercat să ia legătura cu ea în momentul în care a aflat că a devenit faimoasă.

”Au trecut 27 de ani până la momentul în care m-a căutat. Cred că am așteptat destul de mult. Nu am nicio dorință de a o cunoaște. Mi se pare de-a dreptul bizar că a așteptat atât de mult timp să-și întâlnească fiica.”

Cu toate acestea,m vedeta spune că are o relație apropiată cu tatăl său, Tony, care a încercat să o ajute să se împace cu mama sa.

Totuși, Chloe a rămas fermă de fiecare dată în răspunsul său. Vedeta spune că sprijinul său cel mai mare este în prezent fiica sa, Madison. Chloe a muncit mult pentru a-și construi cariera în televiziune. În ciuda trecutului său tumultos, Sims a trecut peste orice impediment pentru a-și aduce la realitate visul de a lucra în televiziune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×