Reclamă

Katy Perry s-a camuflat din cap până-n picioare. Iubita lui Orlando Bloom este adepta ținutelor lejere

Katy Perry s-a camuflat din cap până-n picioare. Iubita lui Orlando Bloom este adepta ținutelor lejere și nu ține cont de părerile celor din jur. Vedeta a fost greu de recunoscut de către fanii săi. Aceasta a mărturisit recent faptul că a renunțat la alcool.

Publicat: 7 aprilie 2023, 6:56

Katy Perry trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta a fost implicată recent într-o neînțelegere la una dintre emisiunile în care activează ca jurat. Iubita lui Orlando Bloom a făcut o glumă nepotrivită în timpul emisiunii, scriu publicațiile internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katy Perry s-a camuflat din cap până-n picioare

Vedeta în vârstă de 38 de ani impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale. Katy poate trece cu ușurință de la o ținută sexy la una lejeră. Interpreta pop știe cum să-și pună fanii pe jar atunci când apare în diferite pictoriale, dar în același timp își asumă ieșirile în care preferă să nu se aranjeze.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Katy Perry într-o ținută lejeră din două piese
Katy Perry este o mamă dedicată. Aceasta are o fetiță alături de Orlando Bloom / Profimedia Images

De data aceasta fotografii au surprins-o în ipostaza de mămică. Katy a părut vizibil obosită. Aceasta a încercat să se camufleze din cap până-n picioare într-o ținută lejeră.

Reclamă

Ea a optat pentru un hanorac gri și o pereche de pantaloni largi. Cântăreața a purtat și o pereche de ochelari la care a asortat o șapcă pe care se afla mesajul ”Mama”. Katy este o mămică dedicată și se implică în creșterea fiicei sale. Aceasta are un singur copil alături de Orlando Bloom, dar spune că și-ar dori o familie mai mare.

Katy și Orlando fac cu rândul când vine vorba de creșterea micuței Daisy Dove. Aceștia încearcă să petreacă la fel de mult timp cu micuța. Atunci când orlando este plecat la filmări, Katy este cea care stă cu Daisy. Orlando este și el un tată dedicat.

Actorul a fost văzut de multe ori în parcul de distracții cu micuța sa. Orlando și Katy par să formeze o familie fericită.

Reclamă

Cei doi se susțin reciproc și fac tot posibilul pentru a fi unul lângă celălalt. Recent cântăreața a povestit despre modul în care actorul i-a influențat o decizie importantă din viață.

Katy Perry a renunțat la alcool

Katy a dezvăluit fatul că a renunțat la consumul de alcool. Diva s-a abținut de la băuturile alcoolice și a reușit să stea departe de ele mai bine de o lună. Aceasta a declarat că a făcut un pact cu logodnicul său. Orlando a fost cel care a avut un impact direct asupra deciziei luate de artistă.

Katy și Orlando încearcă să facă mici schimbări în viața lor de cuplu. Aceștia își doresc să abordeze un stil de viață mult mai sănătos. Artista spune că i-a promis logodnicului său că nu va mai consuma alcool în următoarele trei luni.

Katy este co-fondataoarea unei linii de băuturi fără alcool. Aceasta se implică activ în proiectele pe care le are pe plan profesional. Artista spune că Bloom a avut o influență pozitivă asupra sa. Actorul a influențat-o pe aceasta să-și schimbe viața în mod pozitiv.

Ea și Bloom formează o familie fericită. Fiica lor s-a născut în anul 2020, iar de atunci familia lor pare mult mai unită. Bloom spune că uneori este o provocare să fie logodit cu Perry.

Cu toate acestea, actorul depune eforturi considerabile pentru a menține armonia familiei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×