Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Radu Vâlcan: „O femeie puternică are încredere foarte mare în ea”

Radu Vâlcan este un actor talentat, un prezentator carismatic și un tată devotat. Acesta a acceptat cu zâmbetul pe buze invitația noastră și ne-a onorat cu prezența sa pe platourile de filmare. Te invităm să-l descoperi pe bărbatul care a reușit prin forțele propii să-și clădească o carieră de succes, într-un interviu sincer CaTine la Masculin cu Radu Vâlcan.

Publicat: 25 aprilie 2022, 12:11 / Actualizat: 5 mai 2022, 10:58

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, ne-a oferit mai multe detalii despre viața sa personală și cea profesională. Ne-a povestit cum se vede din postura de tată, dar și ce anume îl împlinește în cariera pe care o are. Cu o voce caldă și o atitudine degajată, prezentatorul TV ne-a oferit răspunsuri sincere și surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine la Masculin cu Radu Vâlcan

Deși este o persoană publică, Radu Vâlcan este o prezență discretă, în special atunci când vine vorba de viața sa personală. Actorul îmbină cu succes viața din fața camerelor de filmat cu cea de tată și soț. De altfel, despre meseria pe care o practică spune că este foarte mândru și că se simte cu adevărat norocos pentru fiecare oportunitate pe care i-o aduce.

– Spune-ne ceva despre tine care să nu fie știut de alți oameni.
– Sunt atât de mult lucruri pe care oamenii nu le știu. Am trei copii. Tocmai l-am înscris pe fiul meu cel mare la școală și nu-mi vine să cred că a trecut timpul atât de repede. Este în clasa 0 și avem emoții.

– Ce îți place cel mai mult la meseria ta?
– Îmi place că sunt multe provocări, faptul că întâlnești foarte multă lume. Sunt privilegiat din acest punct de vedere, că nu ești obligat să stai într-un birou de dimineață până seara. Cred că suntem norocoși cei care facem asta. Avem foarte multe de învățat. Să ai posibilitatea să înveți lucruri noi, să călătorești.

– Dacă nu ai fi actor, TV host, tată, ce meserie ți-ai dori să ai?
– Când eram puștan îmi doream să lucrez într-o multinațională.

Reclamă

Ce spune Radu Vâlcan despre proiectul Insula Iubirii

Radu Vâlcan este TV host al emisiunii Insula Iubirii. Cel de-al șaselea sezon aduce în prim plan povestea a cinci noi cupluri care au acceptat această provocare. Cele cinci cupluri se vor afla în compania a zece ispite masculine și zece ispite feminine. Noul sezon Insula Iubirii urmează să fie difuzat în fiecare luni și marți, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1. Insula Iubirii este un proiect de suflet pentru Radu Vâlcan, iar prezentatorul ne-a oferit mai multe detalii despre modul în care vor arăta lucrurile în cel mai nou sezon.

– Cum ai descrie proiectul Insula Iubirii?
– E un proiect care îmi place foarte mult și de la care am avut foarte multe de învățat. Sezonul șase însemnând șase ani. De fiecare dată descopăr lucruri, descopăr oameni. E un proiect care îmi place foarte mult.

Reclamă

– Ce e diferit în sezonul șase față de celelalte sezoane?
– Aș putea spune că suntem mai maturi, noi, cei din echipa de producție. Diferența o face faptul că cei care se înscriu la emisiune vin mai pregătiți ca niciodată. Concurenții sunt din ce în ce mai asumați. Nu se lasă surprinși atât de ușor și de repede.

– De ce ar trebui să se uite oamenii la Insula Iubirii?
– Pentru că au foarte multe de învățat de la cei care participă la acest test. E un test, nu un concurs.

Cum arată viața de tată pentru Radu Vâlcan

La fel ca Bogdan Alecsandru și mulți alți invitați care sunt părinți, Radu spune că viața de tată e o experiență unică și antrenantă. Pentru prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, datoria de tată este extrem de importantă. Deși recunoaște că nu-și dă seama cât de ușor zboară timpul, Radu spune că încearcă să fie prezent în viața copiilor săi și să se bucure de fiecare moment. Radu nu se declară un tată relaxat, însă face tot ce-i stă în putință pentru a le oferi copiilor săi tot ceea ce este mai bun. Te invităm să afli mai multe despre experiența de părinte a lui Bogdan Alecsandru într-un interviu sincer CaTine.ro.

 Cum e să fii tată a trei copii?
– E frumoasă și e o provocare. Ești în priză în fiecare zi și te ține într-o stare permanentă de agitație. Tot ce faci ține de copii.

– Vă mai doriți încă un copil?
– La primul copil știam clar că vom mai avea unul. La al doilea copil simțeam puțin că lucrurile nu sunt încheiate. Nu cred, totuși.

 Cum te-ai descrie ca tată?
– Sunt destul de stresat. Am momente când sunt puțin paranoic. Sunt mai degrabă un tată stresat decât unul mega relaxat. Nicio relaxare dusă la extrem nu e bună.

Urmărește mai jos un Interviu CaTine la Masculin cu Radu Vâlcan!

Relația dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu

Când vine vorba de povestea sa de dragoste, Radu Vâlcan se luminează imediat la față. Cu un zâmbet larg, acesta și-a amintit de momentul în care a cunoscut-o pe soția sa, Adela. Plin de căldură în glas, actorul ne-a mărturisit că a ținut povestea de iubire secretă pentru o perioadă de timp. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar dragostea lor a evoluat treptat pe măsură ce s-au cunoscut unul pe celălalt.

Sunt multe lucruri pe care Radu Vâlcan le consideră atractive la o femeie, însă cele mai importante au legătură cu soția sa. Actorul și-a făcut timp și ne-a explicat ce înseamnă pentru el o femeie puternică. În câteva noțiuni simple, Radu ne-a explicat de ce calități are nevoie o femeie pentru a se putea considera cu adevărat puternică.

 Pentru ce i-ai mulțumi Adelei?
– Pentru cei trei copii, evident că și asta. I-aș mulțumi pentru faptul că mi-a adus liniște în viață, că datorită ei am devenit un tip responsabil. Am învățat ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea față de familie, față de cuibul tău, de copii. Îi mulțumesc că mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt. Că i se face dor de mine când sunt plecat.

– Ce diferență e între voi doi?
– Cred că nouă ani.

– Cum se simte diferența dintre voi doi?
– Nu se simte, vreau să cred că nu se simte. Adela este o persoană foarte matură. Maturitatea m-a atras foarte mult la ea.

– Ce ți se pare cel mai atrăgător la o femeie?
– Păi pot să-ți spun ce m-a atras la Adela. M-a atras zâmbetul, ea are un râs și un zâmbet molipsitoare. Știa să umple cu prezența ei o cameră complet monotonă. Nu mai vorbim de talent și așa mai departe.

– Din perspectiva ta, ce înseamnă să fii o femeie puternică?
– O femeie care are foarte mare încredere în ea. O femeie care să nu depindă de o altă persoană de lângă.

În AntenaPLAY ai episoade integrale din Insula Iubirii | Sezonul 6, dar și Insula PLUS, unde abonații pot urmări imagini exclusive, nedifuzate la TV din casa fetelor și a băieților.

Detalii mai puțin cunoscute despre Radu Vâlcan

Radu Vâlcan este un bărbat sincer, cu o carieră de succes petrecută în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, mai există lucruri pe care foarte puțini le cunosc despre el.

De exemplu, Radu spune că cel mai mult pe lumea aceasta se teme de cutremure. Glumeț, dar cu un aer de seriozitate atunci când este nevoie, el ne-a povestestit cu amănunt de ce obicei și-ar dori să scape. Fumatul este un viciu care nu-i dă pace prezentatorului TV. În plus, și soția sa îi atrage deseori atenția cu privire la acest obicei.

Când vine vorba de povețe, Radu Vâlcan îi sfătuiește pe cititorii CaTine.ro să fie mereu sinceri și să se bucure de orice lucru mărunt pe care viața îl pune la dispoziție.

Actorul spune că răbdarea și încrederea în forțele proprii pot ajuta pe oricine să fie cu un pas mai aproape de ceea ce-și dorește cu adevărat de la viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×