Reclamă

Interviu CaTine la Masculin cu Adrian Nour: „O femeie puternică este o femeie care știe ce vrea”

Adrian Nour este actor, muzician, iar de-a lungul timpului talentul său l-a ajutat să obțină o mulțime de roluri în teatru și film. Este absolvent de Actorie la Facultatea de Teatru din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și al unui master de jazz la Universitatea Națională de Muzică București.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 iulie 2024, 12:39 / Actualizat: 2 iulie 2024, 9:51

Deși și-ar fi dorit o carieră în regia de film, Adrian Nour și-a dat seama în timpul facultății că îi place mai mult să fie pe scenă decât în spatele camerei. Blândețea din voce, carisma, talentul nemărginit, timiditatea, toate acestea au făcut o echipă excelentă și l-au transformat într-un nume care ne reprezintă cu mândrie pe oriunde merge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine la Masculin cu Adrian Nour

Adrian Nour este un artist complet, care a îmbrățișat arta în toate formele ei. Publicul îl adoră atunci când urcă pe scena marilor instituții de cultură din țara noastră. Deși ne-a spus că preferă sălile mai mici de spectacole, talentul lui poate face față oricărei săli din această lume.

-Cum ești tu în această perioadă?
-În această perioadă sunt un pic mai liber pentru că am terminat perioada de repetiții pentru Shrek. A fost destul de intensă și epuizantă, dar și frumoasă. Stagiunea e deja pe sfârșite, se apropie perioada în care ne relaxăm și punem pe hârtie idei și avem timp pentru ele. Sper să mai pot compune.

-Atunci când nu ești pe scenă sau la repetiții, cum ai grijă de sufletul tău?
-Momentele în familie cred că sunt cele mai importante și cele mai liniștitoare. De obicei, după o perioadă intensă de repetiții, intri așa într-o fază de depresie oarecum. Ești obișnuit cu „facem scena aia, lucrăm la aia” și a fost destul de mult.

-Ce aspect al vieții de familie îți place cel mai mult?
-Îmi place să facem lucruri împreună, îmi place când sunt spontane. În general trebuie să le organizăm pentru că dacă plecăm undeva trebuie să facem bagaje și să nu lipsească nimic, dar avem momente când spunem să mergem undeva și pur și simplu ne urcăm în mașină și plecăm.

Reclamă

Adrian Nour, despre femeile care l-au crescut și copilărie

Adrian Nour a fost crescut de bunica sa și de mama sa. În copilărie a fost înconjurat numai de femei. Bunicii, mamei și surorii sale le mulțumește și acum pentru bărbatul care este el azi. În 2020 bunica sa a murit și a fost un moment care l-a marcat. Femeia a însemnat mult în viața sa, iar de atunci a decis că nu va mai lăsa să-i scape nimic pe scenă. Totodată, s-a schimbat atât ca artist, cât și ca om.

Pe de altă parte, Adrian ne-a spus că soția reușește să-l facă să treacă mai ușor peste temeri, nesiguranțe, îndoieli. Monica este cea care îi dă ce are nevoie pentru că îl cunoaște foarte bine și știe exact ce să-i spună ca să-l facă să meargă mai departe.

Reclamă

-Cum a fost copilăria pentru tine în Galați și cum era Adrian în acea perioadă?
-Eu am fost un copil timid până în facultate. În facultate m-am deschis un pic și m-am schimbat în bine cred. Dar până atunci, dacă nu cunoșteam pe cineva, nu aș fi putut să spun nimic în afară de „bună ziua”. Uneori nici nu răspundeam la telefon, nu reușeam să vorbesc cu oamenii. Dar în facultate am reușit să mă deschid și am vrut să mă cunosc foarte mult. Nu mă gândeam că o să fiu actor, dar îmi plăcea să povestesc lucruri, să cânt mult, să-l imit pe Michael Jackson.

Mama sa l-a susținut mereu în carieră

-Ce rol a jucat familia ta în alegerile personale?
-Părinții mei au divorțat când eram noi destul de mici și am stat cu mama. Ea nu a încercat să-mi impună o direcție, iar când i-am spus că vreau să fac regie de film, în clasa a X-a, a zis ok. Dar nu am reușit să fac asta. Era mirajul ăla cu Facultatea de Regie de la Universitatea Media, dar era o taxă destul de mare. Nu am dat la stat, am zis că merg acolo. M-am dus, am intrat și am fost un semestru. Am încercat să fac rost de bani, nu am reușit să plătesc taxa și m-am întors la Galați.

În orașul natal a dat la Facultatea de Teatru și a mers la studiu pentru că mama sa i-a spus că trebuie să facă ceva în acest sens. Deși nu credea că o să-i placă, facultatea l-a atras din prima și a renunțat la gândul de a face regie. Tot atunci a început să și cânte și a simțit că asta este ce trebuie să facă mai departe.

Mereu a fost încurajat să aibă mai multă încredere în sine

-Există un anumit sfat de la mama ta care te ghidează și azi?
-Atât mama, cât și bunica îmi spuneau că trebuie să fiu mai curajos și să am mai multă încredere în mine.

Pe de altă parte, mama sa a învățat de la el că visurile pot deveni realitate. Adrian ne-a mărturisit că i-a demonstrat și și-a demonstrat că tot ce și-a dorit i s-a îndeplinit până acum.

-Tu ce înveți zi de zi de la fiicele tale?
-Dincolo de cum să folosesc anumite aplicații, învăț să fiu părinte zi de zi. Înainte să se nască primul copil îmi era teamă că nu o să știu să le zic ce trebuie. Că nu o să fiu destul de puternic să am grijă de ele. Dar am învățat asta pas cu pas și cred că mă descurc.

Interviurile CaTine la Masculin sunt toate în AntenaPLAY!

Ce face Adrian Nour pentru a performa de fiecare dată la cel mai înalt nivel

Munca, perseverența și dorința de a avea cu adevărat un lucru sunt sfaturile pe care Adrian Nour le-ar oferi tinerilor care își doresc să fie pe scenă. Fără muncă nu se poate obține nimic. Fără dorință, fără un obiectiv, viața poate trece pur și simplu mai departe.

-Cum arată zilele tale de studiu?
-Din păcate, nu sunt atât de organizat pe cât mi-ar plăcea. Orele astea de studiu apar când se poate, dar ele există. Aproape zilnic îmi iau chitara sau ukulele și cânt. Vocalize nu fac acasă.

-Ce le-ai transmite tinerilor care își doresc o carieră în teatru, muzică sau film?
-Același „să nu-și piardă speranța”. Noua așa ne-a spus proful în faculate: „dacă vă doriți să fiți pe scenă, să nu vă gândiți o secundă la o alternativă”. Trebuie să stai acolo, să tragi pentru lucrul ăla, să muncești mult.

-Ce crezi că reprezintă pentru tine o femeie puternică?
-O femeie puternică este o femeie care știe ce vrea și luptă pentru asta.

O femeie puternică, cu o voce puternică este Ozana Barabancea. Urmărește aici interviul cu ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×