Reclamă

Interviu CaTine la Masculin cu Adi Gheo: „Sincer, cred că orice femeie e puternică”

Te invităm să urmărești un interviu CaTine la Masculin cu Adi Gheo. Deși acum este pe micile ecrane și telespectatorii îl pot urmări în proiecte TV, actorul încă se consideră actor independent, care e conștient de munca multă și neîncentată ce se află în spatele fiecărei cariere de succes.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 aprilie 2024, 11:35 / Actualizat: 9 aprilie 2024, 11:48

Actorul din "Bravo, tată!" a pășit cu multe emoții în platoul de filmare. Deschis și dornic să îl descoperim mai mult, Adi Gheo ne-a dat mai multe detalii despre viața personală. Deși acum a ajuns într-un punct favorabil al carierei, bărbatul de 33 de ani nu a uitat nici acum sfaturile pe care le-a primit în copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine la Masculin cu Adi Gheo

Adi Gheo este unul dintre acei oameni care se bucură să aibă agenda plină și un program încărcat. Deși are foarte mult de muncă în această perioadă, actorului îi place viața pe care o are și se bucură de fiecare clipă, de fiecare context, de fiecare interacțiune.

-Cum ești tu în această perioadă?
-Ca vremea de afară. Când e soare, e soare. Când e înorat, e înorat. Când plouă, plouă. Cum vrei tu. Am prins și ceață, sunt destul de des în ceață, deci îmi place.

-Care este ultimul lucru pe care l-ai descoperit sau l-ai redescoperit la tine însuți?
-Un lucru interesant pe care l-am descoperit la mine este puterea de a merge mai departe în ciuda tuturor intemperiilor. Și nu știu dacă ține de vârstă, dar e foarte interesant că în viață ajungi în puncte în care poți să spui: „Da, mă, frate, chiar pot să fac chestii”. Puterea asta e o chestie pe care am descoperit-o în ultimul timp.

-Cum ai grijă de sufletul tău?
-Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Pe Dumnezeu îl descopăr în fiecare zi din viața mea, cred că ăsta e de fapt cel mai important lucru.

Reclamă
Adi Gheo, aplecat către cameră, la CaTine.ro
Adi Gheo are o iubire aparte pentru oamenii care i-au facilitat venirea pe lume / CaTine.ro

Copilăria lui Adi, baza actorului de acum

-Care e una dintre cele mai dragi amintiri din copilărie și cum era Adi?
-Eram un zvăpăiat. Mi-a plăcut dintotdeauna să fiu energic. Făceam toate boacănele de pe planetă, toate. Am greșit atât de mult când eram mic. Imaginează-ți că, cred că tot corpul a fost rupt cel puțin o dată. Să știi că de mic am fost o fire destul de pozitivă așa. Adică mereu mi-a plăcut să văd frumosul din orice situație. Eram destul de orb când venea vorba de chestiile nașpa, nu știu dacă e o calitate sau un defect, dar cred că m-a ajutat de-a lungul vieții. Eram foarte fraier, foarte fraier. Ca un pisoi mic la care te uiți și îți dai seama cât de fraier e, așa eram și eu.

Reclamă

-Ce promisiune din acea perioadă ai reușit să-ți îndeplinești ca adult?
-Nu știu dacă am reușit deocamdată, dar în fiecare zi lucrez la treaba asta. Îmi aduc aminte că eram foarte mic, nu mai știu exact ce vârstă aveam, dar îmi aduc aminte că i-am promis lui Dumnezeu că orice aș face în viața asta, orice aș face, prin talentele pe care mi le-a dat, prin carismă, prin tot ce sunt eu, lumea o să afle puțin câte puțin despre el.

Adi Gheo, despre relația cu părinții săi și educația primită de la ei

Adi Gheo are o iubire aparte pentru oamenii care i-au facilitat venirea pe lume. Tatăl și mama sa sunt oamenii de la care a primit tot ceea ce avea nevoie ca să devină acum un adult responsabil: iubire, încredere, respect, apreciere, mândrie, susținere și siguranță.

-În ce fel crezi că te-a modelat relația pe care o ai cu părinții tăi?
-Ei, bine, ăsta sunt. Relația cu părinții mei a fost… mai mult de atât nu mi-aș fi dorit niciodată. Nu cred că am ceva de zis, a fost impecabilă prin simplul fapt că m-au lăsat să fac tot ce mi-a trecut prin cap. Și m-au susținut chiar dacă vedeam pe sub ochii lor și lacrimi și zâmbete și diferite stări. Am fost ca un lut pe care ei ș-au pus mâna și nu s-au gândit prea mult la ce formă o să iasă. Și așa a ieșit Adi Gheo.

-Îți amintești un sfat primit de la mama ta care te ghidează și în ziua de astăzi?
-Să am încredere în Dumnezeu. De fiecare dată cred că atunci când vorbim îmi insuflă acest sfat.

-Ce crezi că a învățat mama ta de la tine?
-Să fie răbdătoare, dar nu de la mine ci cu mine.

-Îți amintești un moment sau o decizie anume care te-a condus pe drumul pe care ești astăzi?
-Da, când am renunțat la ce făceam înainte. Înainte făceam cu totul și cu totul altceva, eram student la inginerie, mă preocupau total alte lucruri. Îmi plăceau calculatoarele ca să zic așa și la un moment dat am renunțat și am zis că trebuie să fac asta. Și anume să fiu actor și au trecut 12 ani și încă nu m-am săturat.

Ce spune Adi Gheo despre proiectul „Bravo, tată!”

Din răspunsurile pe care ni le-a oferit la întrebări, ne-am dat seama că Adi Gheo este un om răbdător. A durat 6 luni sa afle rezultatele la casting pentru”Bravo, tată!”, dar și-a dorit din suflet și s-a rugat să fie acceptat. Adi a spus că i-a placut de a început mediul. Oamenii cu care urma să lucreze l-au fascinat.

Faptul că încă se consideră un actor indepedendent, îl face să își dorească în fiecare zi mai mult, să muncească mai mult și să lucreze constant pentru a-și îndeplini visul. Adi visează, trăiește, muncește în fiecare zi pentru a evolua și experimenta și vede totul ca pe o binecuvântare.

-Ce parte din povestea ta de atunci te-a ghidat spre meseria de actor?
-Cred că ceva din mine își dorea să fie constant în alt loc, să fie constant altcineva și să aibă o prezență de spirit atât de puternică încât să îi cuprindă și pe ceilalți. Și mi se pare că noi ca și actori avem puterea asta de a împrăștia o energie care uneori poate să fie bună, uneori poate să fie rea, luminoasă, întunecată, dar putem să o răspândim și celorlalți. Și asta e și frumos până la urmă, că oamenii simt chestia asta de la tine. Și ăsta e feedback-ul pe care îl primești de la oameni în general.

-Dacă te-ai putea întoarce în timp, ce i-ai spune lui Adi în anul I student la UNATC?
-„Stai liniștit, bă, fraiere, că o să fie bine.” Îmi tot spuneam de atunci că o să fie bine. Datele spuneau că nu o să fie așa. Știi, că asta e paradoxul. Se întâmplau chestii o lungă perioadă de timp, nu părea că o să fie ce îmi doresc. Nu părea că o să ajung la un liman. Au fost niște perioade foarte dificile, nu o să le uit niciodată. Și cu toate astea, am avut o credință prosteacă. Se pare că a funcționat, nu știu.

Adi Gheo, despre personajul Toma din „Bravo, tată!”

-Ce înseamnă pentru tine experiența serialului „Bravo, tată!” și cum arată o zi de filmare?
-Pfuuu, e cea mai tare chestie pe care am trăit-o în ultima vreme. Sunt niște oameni foarte mișto. Nu știu cum se vede în fața ecranului, dar în spatele proiectului sunt niște oameni super tari. Chiar stăteam și mă gândeam că atunci când știu că am o zi de filmare, mă trezesc dimineața și abia aștept să ajung acolo. Adică nu e o muncă, deși necesită o muncă, dar știi, când faci un lucru cu plăcere, din pasiune și cu iubire față de colegi și de oamenii care te văd, lucrul ăla dispare din spectrul ăsta al muncii.

-Cum vezi tu întâlnirea cu Toma, personajul pe care îl interpretezi, și este procesul de lucru din momentul primei lecturi a scenariului și până la filmarea propriu-zisă?
-Vai de capul meu. Asta e chiar tare (…râde). Chiar m-am gândit zilele trecute cum am ajuns aici. Stăteam și mă întrebam care e legătura dintre Toma și mine, invariabil întotdeauna există o conexiune între personaj și tine sau cel puțin așa simt eu. Doar că suntem foarte diferiți. De la modul de abordare a situațiilor, la tot. Când m-am gândit un pic la cum e Toma din viața de zi cu zi, mi-am dat seama că trebuie să țin foarte mult cu oamenii care iubesc cu pasiune, ar vrea să-și exprime chestia asta, dar nu găsesc contextul potrivit, persoanele potrivite. Și atunci cred că Toma a întâlnit pe cineva cu care poate vorbi exact cum e el. Și să spună toate pasiunile din sufletul lui, oricând de pueril ar suna. E un nătăfleț și îmi place chestia asta la el. Aș mai putea împrumuta și eu din naivitatea asta.

Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce modele a avut Adi Gheo în viață și cum vede el o femeie puternică

Întrebat cui ar dori să mulțumească pentru tot ceea ce trăiește acum, Adi a spus sincer și asumat că lui Dumnezeu. El spune că fără divinitate nu am fi putut trăi niciunul dintre noi experiența extraordinară din această viață.

Tot actorul mai spune că trebuie să trăim și lucruri bune si mai puțin bune ca să trăim balanța vieții așa cum e ea.

-Consideri că este un acel ceva al tău pe care nu ai avut ocazia să-l împărtășești cu cei de acasă și ți-ai fi dorit să o faci?
-Dacă aș putea, cel mai mult mi-aș dori să împrumut pentru câteva secunde ochii mei tuturor. Ca să vadă frumusețea lumii în care trăim și să și simtă vibrația asta fenomenală pe care Universul o are și cât de importanți suntem noi și cât de personaje cheie suntem noi în acest Univers.

Ce înseamnă o femeie puternică în viziunea actorului Adi Gheo

-Există în viața ta o figură feminină care te-a ajutat să evoluezi atât personal cât și profesional?
-Măi, legat de partea feminină, e un lucru interesant, dar nu știu cum să o spun. Pentru că, clar, pionul principal și partea feminină este mama. Doar că ulterior, se pare că viața, peste tot pe unde am mers, partea feminină din locul ăla sau femeile din locul ăla, de la asistente la profesoare, m-au făcut mereu, adică am avut o legătură strânsă cu ele care mă împingea mereu să merg mai departe. Nu știu de ce. Adică mereu am simțit chestia asta. Chiar și în relațiile din viața mea, femeile m-au ajutat foarte mult. Nu am ce să reproșez. Chiar am simțit întotdeauna că Dumnezeu mi le-a pus în cale să ne și ajutăm. Și sunt super recunoscător. Cred că femeia e cel mai frumos cadou pe care Dumnezeu i-l putea face bărbatului.

-Care este din punctul tău de vedere definiția unei femei puternice?
-Sincer, cred că orice femeie e puternică și cum arată puterea asta ea își este ei datoare să o descopere. Și cred că societatea și viața și evoluția, au făcut într-un fel încât să pună o scoarță peste această putere pe care ele o au. Pentru că este de nediscutat și este incomensurabilă și este vitală și cred că lumea fără puterea femeii nu ar mai fi la fel. La fel este și dacă vorbim despre puterea masculină. Voi, femeile, treceți prin o grămadă de chestii pe care noi, bărbații, nu știu dacă le-am duce. Și ăsta e un lucru superb. De asta, o femeie puternică e o femeie care își descoperă feminitatea ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×