Reclamă

Interviu CaTine la Masculin cu Răzvan Fodor: „Este important să râzi cu cel de lângă tine”

Săptămâna aceasta te invităm să urmărești un interviu din seria CaTine la Masculin cu Răzvan Fodor. Unul dintre cei mai carismatici oameni de televiziune de la noi din țară ne-a răspuns tuturor curiozităților. Un interviu plin de umor, dar și de sfaturi importante pentru o carieră de succes în televiziune.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 octombrie 2023, 12:50 / Actualizat: 24 octombrie 2023, 12:49

Chiar dacă are un program aglomerat, Răzvan Fodor și-a făcut timp pentru a sta la povești cu noi. Ne-am bucurat să-l descoperim pe Răzvan – actorul și omul de televiziune, dar și pe Răzvan – soț și tată implicat. Acesta susține că reușește să se împartă cu succes între carieră și viața de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine la Masculin cu Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a fost autentic în fața camerelor de filmat și consideră că oamenii l-au văzut mereu exact „așa cum este”. Chiar dacă este deschis cu publicul larg, puțini sunt cei care știu detalii despre copilăria sa. Ne-am bucurat să vedem și noi cum au arătat momentele din copilăria lui Fodor.

–        Cum ai descrie stilul tău de viață?
–        Simplu și liniștit.

–        Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
–        Pe vremuri existau interviuri în presă și apăreai foarte rar în interviuri ca acestea. Oamenii aveau mai puțin acces de a ajunge la tine și de a te cunoște cu adevărat. De când s-a mutat totul în online, viața a ajuns puțin mai vizibilă pentru vedete. Nu știu dacă mai poți să spui ceva despre tine și oamenii să nu te știe.

–        Cum l-ai descrie pe Răzvan din copilărie?
–        A fost un copil cuminte, dar fac o comparație între copilăriile de acum și cele de atunci. Era altă copilărie atunci și cred că cei mai mulți dintre noi eram cuminți. Ascultam când părinții ieșeau pe geam și ne strigau la ora 9 în casă. Rar se întâmpla să plângi că te cheamă părinții în casă. În weekenduri eram în casă la prânz pentru că aveam câte 15 minute de desene animate.

Reclamă

–        Care este sfatul primit de la mama ta de care ții mereu cont?
–        Pe maică-mea am respectat-o foarte mult, dar nu prea am ascultat-o. Mereu am crezut că știu mai bine și cumva mi s-a demonstrat că iau deciziile corecte în viață. Eu am rămas fără tata la 14 ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Răzvan Fodor în timp ce pozează la interviul echipei CaTine la Masculin și poartă o cămașă gri și un tricou alb
Prezentatorul TV susține că reușește să se împartă cu succes între carieră și viața de familie / CaTine.ro
Reclamă

Răzvan Fodor, despre secretul unei cariere de succes

Dacă ești curioasă să descoperi secretul unei cariere de succes, atunci trebuie să citești răspunsurile lui Răzvan Fodor. Câteva dintre cele mai importante secrete din televiziune au fost dezvăluite de către acesta.

Cariera omului de televiziunea a reușit să crească și datorită sprijinului pe care l-a primit de la cea care îi este suflet pereche. Irina Fodor ne-a trecut și ea pragul și ne-a oferit un interviu plin de sinceritate. Te invităm să o descoperi într-un interviu realizat de echipa CaTine.ro.

–        Ai avut vreodată momente de îndoială în privința carierei pe care ai ales-o?
–        De multe ori am avut îndoieli. În viața asta de „persoane fizice la televizor” nu e tot timpul roz. Atâta timp cât nu prea ești pornit să faci compromisuri, automat vin și niște momente destul de lungi în care poți să ai probleme.

–        Care crezi că a fost punctul de creștere în cariera ta?
–        Ele au fost mai multe. Am cântat timp de 5 ani de zile fără niciun scop, după care într-o zi am înregistrat o piesă care în patru luni a devenit cunoscută. Ca în orice carieră au fost suișuri și coborâșuri. Nu pot să pun mâna pe un anumit punct, pe un anumit moment. Am fost cinstit cu meseria pe care o fac.

–        Dacă s-ar face un serial inspirat din viața ta, atunci ce nume ar avea?
–        Inception.

–        Ce anume te face să-ți dai ochii peste cap la filmări?
–        Când nu știe stânga ce face dreapta.

–        Rol de personaj negativ sau pozitiv?
–        Pozitiv.

–        Cum ai vrea să te perceapă oamenii?
–        Exact așa cum mă arăt. Atunci când îți pui o poleială ești deja un caz pierdut. Cineva se va prinde că nu ești așa și e greu să stai toată ziua cu masca aia pe față.

Cum arată viața lui Răzvan Fodor în rolul de soț și tată

Nu este ușor să te împarți între viața profesională și cea profesională. Fodor știe că pentru a avea libertatea de a petrece cât mai mult timp cu fiica sa trebuie să facă anumite compromisuri. Acesta susține că a descoperit „rețeta” care funcționează pentru familia sa. Încearcă să se implice cât mai mult în viața fiicei sale și să-i ofere cel mai bun cadru pentru a crește și a se dezvolta.

–        Cum gestionezi echilibrul între viața profesională și cea personală?
–        Când am un proiect dispar câteva ore din viața personală. Adică atunci vin târziu acasă, îmi îmbrățișez copilul, stau la o discuție mică cu el și cu soția și mă culc devreme. Cam acolo e echilibrul. Pe vremuri eram puțin mai petrecăreț, acum nu prea mai vreau.

–        Cum te-ai descrie ca tată?
–        Încerc să fac cât se poate de bine această meserie de tată. Cred că îmi iese de multe ori. Am avut niște repere solide în zona asta. Am pus mâna și pe niște cărți de parenting. M-am și legat cu Irina să fim amândoi în același sens. Nu am vrut ca unul să-i dea libertate copilului și celălalt să fie polițistul cel rău. Cred foarte tare în rigoare și mă bucur că copilul a înțeles cât de important că noi i-am oferit această rigoare.

–        Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la fiica ta?
–        Nu știu dacă e o lecție, dar pot spune că ea m-a făcut mai atent.

–        Se spune că fetele se aseamănă cu tații mai mult, ce a luat fata ta de la tine?
–        Umor de proastă calitate. Face niște glume foarte, foarte proaste. Totuși cred că s-ar putea să o ajute treaba asta.

–        Care este cel mai important aspect dintr-o relație?
–        Umorul. E important să râzi cu cel de lângă tine.

Răzvan Fodor joacă în serialul de comedie „Bravo, tată!”

Solist, actor și om de televiziune, Răzvan Fodor rămâne unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din România.

Personalitatea, umorul și seriozitatea l-au ajutat pe Fodor să se afirme în industria în care activează. Chiar dacă acesta susține că nu mai există detalii pe care oamenii să nu le cunoască despre el, noi ne-am bucurat să-i descoperim poveștile pline de umor și tâlc.

Fodor a avut o perioadă mai agitată, dar a reușit să-și facă timp pentru filmări. Actorul joacă în serialul de comedie Bravo, tată!, disponibil exclusiv online în AntenaPLAY. Noua producție românească îi are ca protagoniști și pe Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×