Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Oase: „Eu nu m-am oprit niciodată din a mă juca”

Oase este co-prezentatorul emisiunii America Express | Drumul Aurului. Alături de Marius Damian, acesta oferă publicului informații interesante despre locurile spectaculoase și obiceiurile locuitorilor din regiunile în care s-a filmat show-ul de succes. Oase s-a aventurat alături de vedetele participante pe ruta de peste 7.000 de kilometri. Într-o aventură incredibilă, a străbătut Mexic, Guatemala și Columbia și a oferit publicului de acasă șansa de a înțelege mai bine cultura și tradițiile acestor țări. Descoperă-l și tu într-un interviu CaTine La Masculin cu Oase!

Publicat: 23 martie 2023, 14:47 / Actualizat: 24 martie 2023, 9:43

Marea finală a emisiunii America Express | Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAY, duminică, 26 martie 2023, de la ora 20:00. Oase face echipă cu Marius Damin și prezintă alături de Irina Fodor aventurie concurenților pe Drumul Aurului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a bucurat să participe de-a lungul timpului la această călătorie. Co-prezentatorul a rămas complet îndrăgostit de farmecul competiției, după ce s-a aflat chiar el în rolul de concurent în cel de-al doilea sezon din Asia Express, pe care l-a și câștigat alături de CRBL. Toate sezoanele Asia Express sunt disponibile exclusiv online în AntenaPLAY!

Interviu CaTine La Masculin cu Oase

Experiența din America Express a fost una deosebită pentru Oase. Acesta ne-a povestit cu mult entuziasm cum a fost să privească această călătorie din rolul de co-prezentator, dar ne-a oferit ocazia să îl descoperim și în afara platourilor de filmare.

–        Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?
–        Om, trăiesc, mănânc, mai merg, mai fac ceva.

–        Cum te-a modelat locul în care ai crescut pentru cine ești astăzi?
–        Nu știu dacă ține de loc sau de oportunitățile acestuia. M-a crescut destul de bine, descurcăreț și foarte atent.

Reclamă

–        Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
–        Eu nu m-am oprit din a mă juca niciodată. Mă joc cu kendama, mă joc jocuri video, merg la fotbal, merg la cățărări. Fac tot felul de lucruri care îmi țin sufletul activ.

–        Ai fost cel mai mare susținător al fenomenului kendama, te mai joci astăzi?
–        Da! Mă bucură că s-a dus din valul acela pentru că era prea mult pentru mine. Acum sunt mult mai relaxat și chiar mă joc cu ea atunci când am timp.

–        Dacă nu ar fi să faci toate activitățile pe care le faci în prezent, ce meserie ai vrea să ai?
–        Mi-ar plăcea să fiu taximetrist. Așa aș putea să vorbesc mereu cu oamenii și mi se pare mișto, dar am carnet de un an și nu prea cred că pot să fac asta. Aș mai vrea să fiu alpinist utilitar.

Reclamă

–        Care e cea mai mare frică a ta?
–        Una dintre fricile mele e să merg cu mulți oameni în lift.

Ce spune Oase despre familia sa

Pe lângă carieră, pentru Oase este foarte importantă familia sa. Acesta ne-a povestit cu emoție în glas despre două dintre cele mai importante femei din viața sa.

–        Există o amintire cu mama ta care va rămâne mereu în memoria ta?
–        Cred că atunci când am fost în Asia Express prima oară. Pentru ea era foarte important pentru că apar la TV. Când am câștigat a fost un moment foarte frumos. 

–        Cum crezi că te-a modelat faptul că ai crescut cu o soră?
–        Eu am crescut cu sora mea o perioadă de timp., după ea a plecat în Portugalia. Ea mă obliga să fiu deștept. Eu voiam să merg afară la fotbal și ea îmi zicea să citesc o carte. M-a ajutat foarte mult acest lucru, dar asta mi-am dat seama mai târziu. Am avut multe de învățat de ea. Sora mea e un stâlp în familie.

–        Care crezi că este definiția unei femei puternice?
–        O femeie puternică este vulnerabilă.

Cine i-a fost alături la începutul carieri în televiziune

–        Care sunt calitățile fără de care nu ai fi reușit în cariera ta?
–        Sunt foarte încăpățânat și nu mă panichez de nicio culoare. Cred că și insistența. Mi se închide o ușă, eu intru pe geam.

–        Care e cel mai important sfat pe care l-ai primit la început de drum în carieră?
–        Insistă până îți iese ce vrei tu. Cu cât insiști mai mult să descoperi și să afli, cu atât o să-ți iasă orice ți-ai propus.

–        De la cine ai primit cea mai mare susținere atunci când a făcut primii pași în televiziune?
–        Am niște persoane care m-au ajutat foarte mult în tot ce ține de televiziune. Printre care se numără și Liviu Vârciu. Mi-a spus că o să ajung foarte bine. Al doilea a fost Șerban Copoț, cu care am dezvoltat o prietenie foarte frumoasă. Mereu a avut grijă de mine pe partea asta.

–        Care sunt limitele într-o prietenie?
–        Să nu trădezi încrederea cuiva, asta consider că e o limită.

Ce spune Oase despre experineța sa din America Express

Trecerea din postura de concurent la cea de co-prezentator nu a fost deloc una ușoară, dar Oase a reușit să se adapteze rapid și să se bucure de această experiență. Oase a făcut echipă împreună cu CRBL în cel de-al doilea sezon al competiției Asia Express și au reușit împreună să câștige Marea Finală. Însă competiția capătă alte valențe atunci când este trăită din postura de co-prezentator. Descoperă ce spune Oase despre aventura trăită în America Express.

–        În Asia și America Express știm că ești co-prezentator, cum arată documentarea ta?
–        Eu nu fac nimic dinainte pentru că îmi doresc ca totul să fie cât mai real. Apelez la ajutorul lui Damian, care e foarte pasionat de istorie. Eu de la el aflu în fiecare zi cu totul altceva. În momentul în care eu mă întâlnesc cu oamenii, vreau ca experiența aceea să fie cât mai reală, de asta nu pregătesc nimic înainte.

–        Ai descoperit foarte multe culturi și tradiții, care este experiența ta preferată?
–        Oamenii sunt extraordinari. Eu după fiecare țară am văzut oameni mult mai mulțumiți cu ceea ce au. Când vin acasă sunt foarte fericit că am unde să dorm, că pot să mănânc.

–        Există o întâmplare care te-a marcat în America Express?

–        Nu știu dacă pot alege doar una. Am avut la un moment dat o discuție cu o doamnă care citea în cafea, iar eu sunt foarte sceptic de fel. De obicei, nu cred în lucrurile acestea, dar doamna era foarte mișto energetic. Avea și sens tot ceea ce spunea, mai ales când vorbea de familie.

–        Au fost momente când te-ai simțit în pericol în Mexic?
–        Au fost tot felul de situații ciudate. Mexicanii sunt cunoscuți pentru faptul că au o crimă organizată destul de mare. Îți făceau o poza, o trimiteau la un hacker și aba apoi te răpeau. Aveam indicații de la securitate să mergem imediat în mașină, dacă cineva ne făcea poză.

–        Cum au arătat locurile în care ai fost cazat?
–        Au fost cazări excepționale și cazări în care mai bine erai în cursă.

Detelii din culisele emisiunii America Express

–        Care este obiectul pe care l-ai folosit cel mai des în America Express?
–        Cred că kendama sau aparatul foto.

–        Câte ore ai dormit cel mai puțin pe noapte?
–        N-am dormit. Au fost două nopți la rând în care nu am dormit. În America Express, noi dormim cam 4 ore.

–        Ce emoții te încearcă atunci când urmărești emisiunea?
–        E foarte drăguț pentru că văd totul din altă perspectivă. Emisiunea este ceva la care m-aș uita și dacă nu aș fi acolo. Vezi o mulțime de lucruri grele, e suspansul și montajul. Așa mă întorc și în momentele în care am fost concurent.

–        Ai mai avut momente în care ai vrut să te întorci în traseu?
–        Sentimentul pe care l-am avut când am concurat nu se compară cu nimic. Mi-a plăcut foarte mult concursul și aș repeta oricând.

–        Care e cel mai important lucru pe care l-ai învățat de-a lungul acestui show?
–        Să am încredere în oameni. Producția a crezut în mine și pentru asta trebuie să mulțumesc. Am apreciat că m-au lăsat să fiu eu.

Te invităm să afli mai multe despre experiența America Express și prin intermediul interviului cu Marius Damian. Co-prezentatorul emisiunii ne-a povestit cum a arătat această aventură pentru el.

Detalii mai puțin cunoscute despre Oase

În cadrul unui interviu CaTine La Masculin cu Oase am aflat și câteva detalii mai puțin cunoscute despre co-prezentator. L-am invitat pe acesta să ne răspundă la o serie de întreăbări fulger. Răspunsurile sale au fost pline de amuzament, dar și seriozitate. Descoperă și tu cum reacționează Oase atunci când se află sub presiunea timpului.

–        Ce superputere ai vrea?
–        Să fiu invizibil când strănut.

–        Ce ai întreba animalele dacă ai putea să vorbești cu ele?
–        Aș întreba un pinguin de ce lui nu i e atât de frig pe cât cred eu.

–        Ce sunet te face să te simți cel mai confortabil?
–        Muzica în general.

–        Cu cine te sfătuiești când te lovești de o situație dificilă?
–        Tot cu mine.

–        Ce i-ai spune lui Ionuț din copilărie?
–        Nu te face blond la 12 ani că îți stătea foarte urât.

Descoperă ultimele aventuri ale concureților în cadrul emisiunii America Express. Marea Finală se joacă duminica aceasta și va fi difuzată pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 20:00.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×