Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Marius Damian: „Universul se exprimă printr-o femeie”

Marius Damian este povestitorul și co-prezentarorul în călătoria America Express | Drumul Aurului. Acesta aduce în fața publicului informații mai puțin cunoscute despre traseul pe care cele 9 echipe de vedete s-au aventurat. Pe o rută de peste 7.000 de kilometri, ce a străbătut Mexic, Guatemala și Columbia, Marius Damian a strâns unele dintre cele mai frumoase povești pentru publicul de acasă. Descoperă-l și tu pe actor într-un interviu din seria CaTine la Masculin cu Marius Damian.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 martie 2023, 15:24 / Actualizat: 17 martie 2023, 16:00

Pasiunea lui Marius Damian nu s-a oprit doar la actorie, iar talentul de povestitor l-a adus în prim-plan în toate sezoanele producțiilor Asia și America Express, alături de Irina Fodor și de Oase. Marius a devenit imediat îndrăgit de publicul larg. Felul său carismatic și talentul de a prezenta istoria și atracțiile turistice din America Express, l-au făcut pe actor să fie apreciat de fanii emisiunii.

Interviu CaTine La Masculin cu Marius Damian

Trecerea de la actorie la cea de prezentator a fost una cât se poate de naturală pentru Marius. Acesta consideră că are mai multe forme prin care își exprimă talentul. Nu este ușor să intri în rolul prezentatorului din prima, însă Marius ne-a dezvăluit câteva dintre secretele care l-au ajutat să scape de teama de a se afla în fața camerelor de filmat.

–        Cum a început pasiunea ta pentru teatru? Cine te-a inspirat să urmezi acest drum?
–        Pasiunea pentru teatru a început în copilărie, în casa bunicii, alături de mama. Ea asculta teatru la radio, în timp ce cosea. Atunci s-a înfiripat ceva. Mi-a plăcut întotdeauna să văd oamenii cum se veselesc. Am avut o casă deschisă multor vizitatori și îmi plăceau foarte mult petrecerile când se spuneau bancuri. Am trăit într-o casă animată de basme, de povești, de bancuri.

–        În ce fel te-a ajutat experiența de actor să fii un prezentator mai bun pentru emisiunile TV?
–        În primul sezon din Asia, când eram doar eu cu Gina, atunci am avut puțin trac. Acum pot să explic că am avut trac de cameră. În teatru lucrez de mulți ani, dar în televiziune e cu totul altceva decât ești obișnuit să faci. Nu există masca personajului aici, nu mai există repetiția, iar asta necesită puțin exercițiu.

–        În America Express știm că ești povestitorul despre ineditul fiecărei țări, dar cum arată documentarea ta?
–        Arată destul de vast. Începe cu ceva vreme înainte și se îmbogățește în teren. Mi-a plăcut mereu istoria și am îndrăgit și geografia. Consider că una dintre cele mai bune metode de a te educa este să călătorești, dar să ai și privilegiul de a sta și de a cunoaște localnicii. Experiența din teren e una parte.

Reclamă

Ce spune Marius despre experiența America Express

America Express este una dintre cele mai solicitante competiții. Aceasta poate fi urmărită online în exclusivitate în AntenaPLAY. Chiar și povestitorul a avut de înfruntat momente dificile pe parcursul cursei. Deși acesta nu a fost supus probelor de foc pe care le-au avut de înfruntat concurenții, Marius ne-a dezvăluit câteva dintre momentele grele prin care a trecut. America Express a reprezentat și un punct de cotitură, dată fiind siguranța participanților care era amenințată constant de cultura și modul de trai de pe continentul american.

–        Care este experiența ta preferată din America Express?
–        În fiecare sezon rămân cu un detaliu. În America Express mi-a plăcut foarte mult muzica lor.

Reclamă

–        Au fost momente în care te-ai simțit în pericol în Mexic?
–        Da, au fost pe acest traseu. Am fost avertizați de echipa de securitate de acest aspect și că trebuie să fim atenți. Pe lângă ghidul din mașină aveam și un om de securitate. Era un fel de umbră a noastră, avea mereu grijă de noi, era foarte discret. De multe ori, am fost luați cu forța aproape și băgați în mașină ca să ne protejeze. Se vehiculau tot felul de povești legate de răpiri, bani, recompense.

–        Cum au arătat locurile în care ai fost cazat în America Express?
–        Eu am fost cazat doar în locuri care arătau foarte bine. Eu sunt coleg de cameră cu Oase și mă bucur de asta pentru că e un prieten bun. El a făcut și cursa și a avut și experiența asta, dar am avut și situații în care am dormit în condiții austere și nu ne-a deranjat. Să vezi că pică dușul sau a căzut ușa la dulap, dar nu ni s-a întâmplat ceva rău. Eu am liceul militar la activ, el a trecut prin cursă și putem spune că ne-am acomodat. Nu era ceva care se întâmpla zilnic și face pare din fișa postului de aventurier.

Detalii mai puțin cunoscute despre Marius Damian

Marius Damian este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Acesta nu este pasionat doar de actorie, ci și de pictură. Actorul ne-a povestit mai multe despre lucrurile care îl fac să se bucure în viață, dar și despre modul în care își găsește fericirea în momentele dificile. Te invităm cu această ocazie să o descoperi și pe prezentatoarea emisiunii America Express. Irina Fodor este cea care ne-a trecut pragul studioului și ne-a oferit în trecut un interviu sincer și emoționant.

–        Ai avut impulsul de a merge și tu pe traseu cu echipele?
–        Impulsul există să te duci și tu pe traseu, dar oricum tu ești pe traseu. Când ești în competiție trebuie să joci după reguli. Însă mie îmi place să am opțiune asta, să mă distanțez puțin.

–        Ce îți place cel mai mult la meseria ta?
–        Meseria mea de om. La început de parcurs te gândești la o profesie, la o meserie, dar cu timpul descoperi că poți să te exprimi în mai multe forme și în mai multe direcții. Îmi place să cred despre mine că am fost binecuvântat cu tot felul de libertăți. Sunt liber să mă exprim prin pictură, prin teatru, prin povestiri sau întâmplări pe care să le relatez oamenilor.

–        Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
–        Încerc să nu-i dau foarte mulți carbohidrați și dulciuri. Îl hrănesc cu bucuria copiilor mei, cu aplauzele spectatorilor, cu zâmbetul soției mele, cu muzică, culori, muzică și o curte mare unde am mult de muncă.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        E foarte greu să dai o definiție în această eră. O femeie puternică este una care a născut și a crescut un copil. Mi se par fascinant acest lucru la femei și asta o face pe femeie net superioară bărbatului. Universul se exprimă printr-o femeie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×