Reclamă

Interviu CaTine La Masculin cu Marius Damian: „Universul se exprimă printr-o femeie”

Marius Damian este povestitorul și co-prezentarorul în călătoria America Express | Drumul Aurului. Acesta aduce în fața publicului informații mai puțin cunoscute despre traseul pe care cele 9 echipe de vedete s-au aventurat. Pe o rută de peste 7.000 de kilometri, ce a străbătut Mexic, Guatemala și Columbia, Marius Damian a strâns unele dintre cele mai frumoase povești pentru publicul de acasă. Descoperă-l și tu pe actor într-un interviu din seria CaTine la Masculin cu Marius Damian.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 martie 2023, 15:24 / Actualizat: 17 martie 2023, 16:00

Pasiunea lui Marius Damian nu s-a oprit doar la actorie, iar talentul de povestitor l-a adus în prim-plan în toate sezoanele producțiilor Asia și America Express, alături de Irina Fodor și de Oase. Marius a devenit imediat îndrăgit de publicul larg. Felul său carismatic și talentul de a prezenta istoria și atracțiile turistice din America Express, l-au făcut pe actor să fie apreciat de fanii emisiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Marius Damian

Trecerea de la actorie la cea de prezentator a fost una cât se poate de naturală pentru Marius. Acesta consideră că are mai multe forme prin care își exprimă talentul. Nu este ușor să intri în rolul prezentatorului din prima, însă Marius ne-a dezvăluit câteva dintre secretele care l-au ajutat să scape de teama de a se afla în fața camerelor de filmat.

–        Cum a început pasiunea ta pentru teatru? Cine te-a inspirat să urmezi acest drum?
–        Pasiunea pentru teatru a început în copilărie, în casa bunicii, alături de mama. Ea asculta teatru la radio, în timp ce cosea. Atunci s-a înfiripat ceva. Mi-a plăcut întotdeauna să văd oamenii cum se veselesc. Am avut o casă deschisă multor vizitatori și îmi plăceau foarte mult petrecerile când se spuneau bancuri. Am trăit într-o casă animată de basme, de povești, de bancuri.

–        În ce fel te-a ajutat experiența de actor să fii un prezentator mai bun pentru emisiunile TV?
–        În primul sezon din Asia, când eram doar eu cu Gina, atunci am avut puțin trac. Acum pot să explic că am avut trac de cameră. În teatru lucrez de mulți ani, dar în televiziune e cu totul altceva decât ești obișnuit să faci. Nu există masca personajului aici, nu mai există repetiția, iar asta necesită puțin exercițiu.

–        În America Express știm că ești povestitorul despre ineditul fiecărei țări, dar cum arată documentarea ta?
–        Arată destul de vast. Începe cu ceva vreme înainte și se îmbogățește în teren. Mi-a plăcut mereu istoria și am îndrăgit și geografia. Consider că una dintre cele mai bune metode de a te educa este să călătorești, dar să ai și privilegiul de a sta și de a cunoaște localnicii. Experiența din teren e una parte.

Reclamă

Ce spune Marius despre experiența America Express

America Express este una dintre cele mai solicitante competiții. Aceasta poate fi urmărită online în exclusivitate în AntenaPLAY. Chiar și povestitorul a avut de înfruntat momente dificile pe parcursul cursei. Deși acesta nu a fost supus probelor de foc pe care le-au avut de înfruntat concurenții, Marius ne-a dezvăluit câteva dintre momentele grele prin care a trecut. America Express a reprezentat și un punct de cotitură, dată fiind siguranța participanților care era amenințată constant de cultura și modul de trai de pe continentul american.

–        Care este experiența ta preferată din America Express?
–        În fiecare sezon rămân cu un detaliu. În America Express mi-a plăcut foarte mult muzica lor.

Reclamă

–        Au fost momente în care te-ai simțit în pericol în Mexic?
–        Da, au fost pe acest traseu. Am fost avertizați de echipa de securitate de acest aspect și că trebuie să fim atenți. Pe lângă ghidul din mașină aveam și un om de securitate. Era un fel de umbră a noastră, avea mereu grijă de noi, era foarte discret. De multe ori, am fost luați cu forța aproape și băgați în mașină ca să ne protejeze. Se vehiculau tot felul de povești legate de răpiri, bani, recompense.

–        Cum au arătat locurile în care ai fost cazat în America Express?
–        Eu am fost cazat doar în locuri care arătau foarte bine. Eu sunt coleg de cameră cu Oase și mă bucur de asta pentru că e un prieten bun. El a făcut și cursa și a avut și experiența asta, dar am avut și situații în care am dormit în condiții austere și nu ne-a deranjat. Să vezi că pică dușul sau a căzut ușa la dulap, dar nu ni s-a întâmplat ceva rău. Eu am liceul militar la activ, el a trecut prin cursă și putem spune că ne-am acomodat. Nu era ceva care se întâmpla zilnic și face pare din fișa postului de aventurier.

Detalii mai puțin cunoscute despre Marius Damian

Marius Damian este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Acesta nu este pasionat doar de actorie, ci și de pictură. Actorul ne-a povestit mai multe despre lucrurile care îl fac să se bucure în viață, dar și despre modul în care își găsește fericirea în momentele dificile. Te invităm cu această ocazie să o descoperi și pe prezentatoarea emisiunii America Express. Irina Fodor este cea care ne-a trecut pragul studioului și ne-a oferit în trecut un interviu sincer și emoționant.

–        Ai avut impulsul de a merge și tu pe traseu cu echipele?
–        Impulsul există să te duci și tu pe traseu, dar oricum tu ești pe traseu. Când ești în competiție trebuie să joci după reguli. Însă mie îmi place să am opțiune asta, să mă distanțez puțin.

–        Ce îți place cel mai mult la meseria ta?
–        Meseria mea de om. La început de parcurs te gândești la o profesie, la o meserie, dar cu timpul descoperi că poți să te exprimi în mai multe forme și în mai multe direcții. Îmi place să cred despre mine că am fost binecuvântat cu tot felul de libertăți. Sunt liber să mă exprim prin pictură, prin teatru, prin povestiri sau întâmplări pe care să le relatez oamenilor.

–        Cu ce îți hrănești astăzi copilul interior?
–        Încerc să nu-i dau foarte mulți carbohidrați și dulciuri. Îl hrănesc cu bucuria copiilor mei, cu aplauzele spectatorilor, cu zâmbetul soției mele, cu muzică, culori, muzică și o curte mare unde am mult de muncă.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        E foarte greu să dai o definiție în această eră. O femeie puternică este una care a născut și a crescut un copil. Mi se par fascinant acest lucru la femei și asta o face pe femeie net superioară bărbatului. Universul se exprimă printr-o femeie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×