Reclamă

Cuza a vorbit despre parcursul său profesional: ”Vin dintr-o familie de oameni muncitori”. Ce a declarat în interviul exclusiv din seria CaTine La Masculin

Cuza este un artist carismatic și plin de energie. Acest lucru l-am simțit și noi în cadrul unui Interviu CaTine La Masculin, unde l-am avut invitat. În doar câteva minute, a reușit să schimbe complet atmosfera de pe platourile de filmare. Ne-a răspuns tuturor curiozităților pe care le-am avut și ne-a ajutat să-l cunoaștem mai bine. Descoperă un interviu despre un bărbat sincer, muncitor, care se află în căutarea echilibrului personal și profesional.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 ianuarie 2023, 11:11 / Actualizat: 20 ianuarie 2023, 10:40

Iulian Adrian Popescu, pe numele său real, este originar din Târgu Jiu, iar în prezent se bucură de succes în showbizul românesc. Proiectele din care face parte îl ajută pe acesta să se bucure de una dintre cele mai frumoase perioade din cariera sa. Cuza se consideră un bărbat binecuvântat și încearcă să muncească neîncetat la obiectivele pe care și le-a setat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine La Masculin cu Cuza

Cuza este un exemplu de bărbat hotărât, determinat și muncitor. Acesta a început să muncească de la o vârstă destul de fragedă, iar acest lucru l-a conturat pe parcursul carierei sale. Seriozitatea de care dă dovadă este un rezultat direct al modului său de a se raporta la proiectele în care se implică.

Copilul Iulian Adrian Popescu a avut parte de amintiri de neuitat, iar noi te invităm să descoperi mai multe despre acestea.

–  Cum l-ai descrie pe copilul Iulian Adrian Popescu?
–  Mincinos, plângăcios și bun la suflet.

– Ai avut un job pe care să-l regreți?
–  Am avut 13 sau 14 job-uri, dar pe niciunul nu-l regret. Fiecare a contribuit la ceea ce sunt acum. Au făcut parte din formarea mea. Am lucrat prima dată ca ajutor de ospătar, am făcut shaorma, am tuns, am lucrat și în magazine de haine. Pe lângă această cultură a muncii și responsabilizare, eu am învățat să lucrez în colectiv.

Reclamă

–  Îți amintești cum ai cheltuit primii bani câștigați?
–  Eu m-am angajat pentru că nu mi-a dat mama bani de piscină. Aveam 14 ani sau 15. Mi-a trebuit o foaie cu acordul părinților. Aveam salariu de 400 de lei. N-am mai ajuns toată vara la piscină pentru că n-am mai avut timp. Din banii aia mi-am luat ghiozdan, geacă, blugi.

–   De unde vine porecla ta?
–   Din clasa a IV-a, de când am jucat rolul lui Cuza. Am avut o scenetă pe toată școala și am luat rolul lui Cuza. Am avut o singură replică importantă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Cuza într-un tricou alb la interviul echipei CaTine.ro
Cuza este un exemplu de bărbat hotărât, determinat și muncitor / CaTine.ro

Ce spune Cuza despre familia sa

– Ce rol a jucat familia în ascensiunea profesională?
–  Familia a jucat un rol foarte important, mai ales pentru că sunt toți sănătoși. E foarte important să ai mintea limpede și să nu te gândești mereu ce se mai întâmplă acasă. Mă bucur tare că toată familia mea e sănătoasă. Ai mei mă susțin mereu.

–  Cum te-a modelat locul natal?
–  Mie mi se pare că Târgu Jiu e un oraș micuț, dar extrem de realist. Mi se pare că realismul orașului nu-l regăsești în niciun oraș din țara asta. Acolo sunt oameni care văd o situație obiectiv. Nu sunt oameni care fug după lucruri efemere.

–  Care este definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică trebuie să fie femeie. Mi se pare că se confundă rolurile uneori. Femeia puternică e femeia care își dă voie să simtă, să fie vulnerabilă. Puterea unei femei stă în emoție.

Cuza, despre ambiție, muncă și determinare

Cuza se consideră un om muncitor, iar acest lucru l-am observat și noi din modul în care tratează proiectele în care se implică. Artistul ne-a povestit câte puțin despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Pe lângă proiectele actuale, Cuza a făcut echipă cu Emi în show-ul de televiziune Asia Express: Drumul Împăraților. Cei doi au fost finaliștii sezonului 4 și au luptat până în ultimul moment. Acum a venit rândul altor vedete să se întreacă într-una din cele mai solicitante curse. America Express: Drumul Aurului este disponibil exclusiv online în AntenaPLAY.

–  Cum îți dai seama că un tânăr are potențial să fie un mare artist?
–  Eu nu cred că există o rețetă ca cineva să aibă succes. Cred că singurul secret este să creadă el, să trăiască pentru asta. Nu există o rețetă. Trebuie să fii serios. Dacă tu crezi și îți dorești suficient de tare, atunci nu ai cum să nu ajungi acolo unde vrei.

–  Care e cel mai important lucru pe care l-ai învățat de-a lungul carierei tale?
–  Eu învăț constant, de la oameni sau din experiențele mele. Nimeni nu te poate ajuta așa cum te ajuți tu pe tine. Am văzut de-a lungul timpului oameni care s-au lăsat pe mâinile altora sperând că se va întâmpla ceva. Nimeni nu poate să facă pentru tine ce e mai bine. Indiferent cât de profesionist ai fi, e important să-ți păstrezi latura umană, e important să fii om.

–  Cum rămâi motivat în ceea ce faci?
–  Eu vin dintr-o familie de oameni muncitori. Eu nu știu altceva decât că trebuie să muncești. Motivația mea vine din natură. Eu așa am văzut la ai mei. Mai am motivație din feedback-ul oamenilor.

Urmărește mai jos un Interviu CaTine La Masculin cu Cuza!

Cum a evoluat cariera lui Cuza

Autenticitatea este ceea ce îl definește pe Cuza ca artist. Acesta este sincer față de el și publicul său, lucru care i-a adus și mai multă admirație din partea publicului larg.

– Cum te asiguri că mesajul tău e transmis corect publicului?
–  Nu mă asigur. Eu sunt eu. Am avut un mare avantaj în carieră, care e la început și în construcție, este că am avut șansa ca oamenii să mă placă așa cum sunt eu. Nu a fost nevoie să mă chinui sau să folosesc tot felul de tehnici. Sunt eu și atât. În general nu încerc să transmit mesaje, încerc doar să aduc bună dispoziție.

–  Cum vezi evoluția ta ca artist?
– Eu nu cred că ar trebui să evoluez într-o direcție sau alta. Unele lucruri sunt scrise și așa trebuie făcute. Evoluția mea ca om e să fiu din ce în ce mai bun și să fiu echilibrat. Din echilibru iese și o carieră profesională echilibrată. Din punct de vedere profesional eu sunt extrem de fericit cu ceea ce se întâmplă în viața mea. Nici în cele mai optimiste dorințe ale mele n-aș fi îndrăznit să sper să fiu și pe radio și pe TV și online. Pot să spun că mă simt binecuvântat.

Un alt artist autentic, care nu se sfiește să fie sincer cu admiratorii săi este Aurelian Temișan. Urmărește și Interviul CaTine La Masculin cu Aurelian Temișan.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×