Reclamă

Cuza a vorbit despre parcursul său profesional: ”Vin dintr-o familie de oameni muncitori”. Ce a declarat în interviul exclusiv din seria CaTine La Masculin

Cuza este un artist carismatic și plin de energie. Acest lucru l-am simțit și noi în cadrul unui Interviu CaTine La Masculin, unde l-am avut invitat. În doar câteva minute, a reușit să schimbe complet atmosfera de pe platourile de filmare. Ne-a răspuns tuturor curiozităților pe care le-am avut și ne-a ajutat să-l cunoaștem mai bine. Descoperă un interviu despre un bărbat sincer, muncitor, care se află în căutarea echilibrului personal și profesional.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 ianuarie 2023, 11:11 / Actualizat: 20 ianuarie 2023, 10:40
Cuza în timp ce stă pe fotoliu la interviul echipei CaTine.ro
Cuza se consideră un om muncitor, iar acest lucru l-am observat și noi din modul în care tratează proiectele pe care le acceptă / CaTine.ro

Iulian Adrian Popescu, pe numele său real, este originar din Târgu Jiu, iar în prezent se bucură de succes în showbizul românesc. Proiectele din care face parte îl ajută pe acesta să se bucure de una dintre cele mai frumoase perioade din cariera sa. Cuza se consideră un bărbat binecuvântat și încearcă să muncească neîncetat la obiectivele pe care și le-a setat.

Interviu CaTine La Masculin cu Cuza

Cuza este un exemplu de bărbat hotărât, determinat și muncitor. Acesta a început să muncească de la o vârstă destul de fragedă, iar acest lucru l-a conturat pe parcursul carierei sale. Seriozitatea de care dă dovadă este un rezultat direct al modului său de a se raporta la proiectele în care se implică.

Copilul Iulian Adrian Popescu a avut parte de amintiri de neuitat, iar noi te invităm să descoperi mai multe despre acestea.

–  Cum l-ai descrie pe copilul Iulian Adrian Popescu?
–  Mincinos, plângăcios și bun la suflet.

– Ai avut un job pe care să-l regreți?
–  Am avut 13 sau 14 job-uri, dar pe niciunul nu-l regret. Fiecare a contribuit la ceea ce sunt acum. Au făcut parte din formarea mea. Am lucrat prima dată ca ajutor de ospătar, am făcut shaorma, am tuns, am lucrat și în magazine de haine. Pe lângă această cultură a muncii și responsabilizare, eu am învățat să lucrez în colectiv.

Reclamă

–  Îți amintești cum ai cheltuit primii bani câștigați?
–  Eu m-am angajat pentru că nu mi-a dat mama bani de piscină. Aveam 14 ani sau 15. Mi-a trebuit o foaie cu acordul părinților. Aveam salariu de 400 de lei. N-am mai ajuns toată vara la piscină pentru că n-am mai avut timp. Din banii aia mi-am luat ghiozdan, geacă, blugi.

–   De unde vine porecla ta?
–   Din clasa a IV-a, de când am jucat rolul lui Cuza. Am avut o scenetă pe toată școala și am luat rolul lui Cuza. Am avut o singură replică importantă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Cuza într-un tricou alb la interviul echipei CaTine.ro
Cuza este un exemplu de bărbat hotărât, determinat și muncitor / CaTine.ro

Ce spune Cuza despre familia sa

– Ce rol a jucat familia în ascensiunea profesională?
–  Familia a jucat un rol foarte important, mai ales pentru că sunt toți sănătoși. E foarte important să ai mintea limpede și să nu te gândești mereu ce se mai întâmplă acasă. Mă bucur tare că toată familia mea e sănătoasă. Ai mei mă susțin mereu.

–  Cum te-a modelat locul natal?
–  Mie mi se pare că Târgu Jiu e un oraș micuț, dar extrem de realist. Mi se pare că realismul orașului nu-l regăsești în niciun oraș din țara asta. Acolo sunt oameni care văd o situație obiectiv. Nu sunt oameni care fug după lucruri efemere.

–  Care este definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică trebuie să fie femeie. Mi se pare că se confundă rolurile uneori. Femeia puternică e femeia care își dă voie să simtă, să fie vulnerabilă. Puterea unei femei stă în emoție.

Cuza, despre ambiție, muncă și determinare

Cuza se consideră un om muncitor, iar acest lucru l-am observat și noi din modul în care tratează proiectele în care se implică. Artistul ne-a povestit câte puțin despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Pe lângă proiectele actuale, Cuza a făcut echipă cu Emi în show-ul de televiziune Asia Express: Drumul Împăraților. Cei doi au fost finaliștii sezonului 4 și au luptat până în ultimul moment. Acum a venit rândul altor vedete să se întreacă într-una din cele mai solicitante curse. America Express: Drumul Aurului este disponibil exclusiv online în AntenaPLAY.

–  Cum îți dai seama că un tânăr are potențial să fie un mare artist?
–  Eu nu cred că există o rețetă ca cineva să aibă succes. Cred că singurul secret este să creadă el, să trăiască pentru asta. Nu există o rețetă. Trebuie să fii serios. Dacă tu crezi și îți dorești suficient de tare, atunci nu ai cum să nu ajungi acolo unde vrei.

–  Care e cel mai important lucru pe care l-ai învățat de-a lungul carierei tale?
–  Eu învăț constant, de la oameni sau din experiențele mele. Nimeni nu te poate ajuta așa cum te ajuți tu pe tine. Am văzut de-a lungul timpului oameni care s-au lăsat pe mâinile altora sperând că se va întâmpla ceva. Nimeni nu poate să facă pentru tine ce e mai bine. Indiferent cât de profesionist ai fi, e important să-ți păstrezi latura umană, e important să fii om.

–  Cum rămâi motivat în ceea ce faci?
–  Eu vin dintr-o familie de oameni muncitori. Eu nu știu altceva decât că trebuie să muncești. Motivația mea vine din natură. Eu așa am văzut la ai mei. Mai am motivație din feedback-ul oamenilor.

Urmărește mai jos un Interviu CaTine La Masculin cu Cuza!

Cum a evoluat cariera lui Cuza

Autenticitatea este ceea ce îl definește pe Cuza ca artist. Acesta este sincer față de el și publicul său, lucru care i-a adus și mai multă admirație din partea publicului larg.

– Cum te asiguri că mesajul tău e transmis corect publicului?
–  Nu mă asigur. Eu sunt eu. Am avut un mare avantaj în carieră, care e la început și în construcție, este că am avut șansa ca oamenii să mă placă așa cum sunt eu. Nu a fost nevoie să mă chinui sau să folosesc tot felul de tehnici. Sunt eu și atât. În general nu încerc să transmit mesaje, încerc doar să aduc bună dispoziție.

–  Cum vezi evoluția ta ca artist?
– Eu nu cred că ar trebui să evoluez într-o direcție sau alta. Unele lucruri sunt scrise și așa trebuie făcute. Evoluția mea ca om e să fiu din ce în ce mai bun și să fiu echilibrat. Din echilibru iese și o carieră profesională echilibrată. Din punct de vedere profesional eu sunt extrem de fericit cu ceea ce se întâmplă în viața mea. Nici în cele mai optimiste dorințe ale mele n-aș fi îndrăznit să sper să fiu și pe radio și pe TV și online. Pot să spun că mă simt binecuvântat.

Un alt artist autentic, care nu se sfiește să fie sincer cu admiratorii săi este Aurelian Temișan. Urmărește și Interviul CaTine La Masculin cu Aurelian Temișan.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×