Reclamă

Interviu CaTine la Masculin cu Matei Negrescu: „Poți să spui că sunt ambițios”

Matei Negrescu este un bărbat frumos, pe care multe doamne și domnișoare îl percep așa încă de când l-au văzut prima dată la televizor. Cu toate acestea, șarmul său nu se rezumă doar la un trup lucrat în sala de sport și un zâmbet larg. Și pentru ca toate detaliile mai puțin cunoscute despre el să iasă la iveală, ai mai jos un interviu CaTine la Masculin cu Matei Negrescu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 septembrie 2023, 12:51 / Actualizat: 19 septembrie 2023, 17:32

Inițial, Matei Negrescu a devenit cunoscut datorită rolului de ispită pe care l-a avut în cadrul show-ului Insula Iubirii. S-a remarcat rapid de-a lungul sezoanelor în care a participat. A dorit să experimenteze însă mai multe domenii și, se pare că, cel mai mult l-a atras actoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Matei joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 poate fi urmărit online exclusiv în AntenaPLAY și spune povestea lui Victor și a Evei.

Interviu CaTine la Masculin cu Matei Negrescu

Acest interviu este pentru oamenii care încă nu știu ce vor de la ei și de la cariera lor, dar care sunt suficienți de maturi și inteligenți să lupte deschis pentru dorințele și pasiunile lor. Așa a fost și cazul lui Matei, care nu s-a îndreptat din prima spre actorie, dar care acum este protagonist într-un serial difuzat săptămânal la TV și în AntenaPLAY.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu cei de acasă?
– Insuportabil, workaholic și creativ.

Oamenii te văd ca fiind un bărbat puternic și dur. Este această imagine doar o mască?
– Mie nu mi se pare că sunt dur. Dacă e așa, partea asta e o mască, da. Puternic nu, fizic mi-a mai scăzut forța puțin, dar poți să spui că sunt ambițios.

Reclamă

– Cum a fost băiețelul Matei în copilărie?
– Era foarte visător și e în continuare. Doar că băiețelul Matei era mult mai sensibil, eu acum trebuie să o dezgrop, e și acum, doar că în stare mai latentă. Tot foarte creativ și când eram mic și eram mai inimos așa, mai sufletist cred.

– Te-a modelat cumva faptul că ai crescut și în București și la țară?
– Nu chiar pentru că la țară eram tot băiatul ală de la oraș și eram destul de comod oricum. Nu prea făceam eu treburi prin casă. Am încercat, m-am tăiat cu o seceră la deget și am zis că nu e de mine.

Ce a însemnat actoria pentru Matei și cum a ajuns să-și îndeplinească visul

Reclamă

– Cum ai descoperit actoria?
– Pentru mine actoria, nu înseamnă decât actoria de film. Știu că toți oamenii de teatru spun că nu e așa, dar pentru mine a fost filmul pentru că tata mă ducea la film de foarte mic. De Crăciun, ăsta era micul joc din familie. Mama stătea acasă cu fratele mai mare să pregătească pomul, tata mă ducea pe mine la film. Era ceva foarte drăguț. Încă de atunci am prins o mare iubire pentru cinematografie. Mai târziu am spus că atunci când o să fiu mare vreau să mă fac regizor și scenarist. Încă de atunci îmi plăcea să fac mici scenete din povești și luam colegi din clasă să joace cu mine. În facultate, am făcut Arhitectura, prin anul trei am zis să fac și un curs de actorie. Am vrut neapărat în engleză și am găsit în București și de acolo a plecat totul.

Un actor din România care încă din liceu și-a descoperit pasiunea pentru film este Alex Ion. Ai aici interviul cu el.

– În ce domeniu te consideri cu adevărat bun?
– Depinde cum te raportezi la lucruri. În universul meu, da îmi face plăcere să fac anumite lucruri, să joc și întotdeauna vreau să fiu mai bun. Îmi place să găsesc acele povești care mă fascinează și să le spun prin mediul filmului. Dacă sunt bun sau nu, nu știu ce să zic.

Ce spune Matei Negrescu despre rolul din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Matei Negrescu ne-a mărturisit că în acest punct al vieții sale nu mai este deloc concentrat pe dezvoltarea personală, privată, ci pe partea profesională. Este dedicat trup și suflet noul proiect Antena 1, muncește de la zece ore pe zi în sus și este în continuă dezvoltare în lumea filmului. Vrea cu orice preț să acumuleze cât mai multe informații ca să devină foarte bun. Nu se consideră talentat, dar vrea ca prin muncă să ajungă la nivelul actorilor de top.

– Care este cel mai dificil lucru de care te-ai lovit jucându-l pe Victor Pop?
– Îmi pun tot felul de bariere, mai ales în relația cu părinții. Jucând acest personaj, tot încerc să fiu eu în situația dată, adică să fiu cât se poate de natural. Pentru că nu mă consider un actor talentat, am zis să fiu natural ca să nu te scot din film. Atunci am fost cum sunt eu, în fiecare situație în parte. Atunci când interacționezi cu părinții, mi se părea că am acolo un mini blocaj să fiu eu.

– Care sunt lucrurile la care te asemeni cu Victor Pop și la ce vă deosebiți?
– Amândoi suntem răsfățați, aroganți, tot așa din familie bună. Nu în sensul că vin dintr-o familie cu foarte mulți bani, ci cu o educație. El este foarte principial, eu am niște principii, doar că nu sunt atât de categoric.

Cum definește Matei rețeta succesului

– Care este relația ta cu protagonista Anda Sârbei, în afara platourilor de filmare?
– Ne înțelegem foarte bine, îmi place de ea, mi se pare foarte talentată și ne ajutăm reciproc.

– Care a fost cea mai dificilă scenă pe care ai filmat-o pentru „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”?
– Sunt chestii tehnice, care sunt greu de manageriat. Cum ar fi scenele de dragoste, de exemplu. A fost una și să zicem să a fost cea mai ciudățică, ca presiune așa.

– Care este rețeta succesului din punctul tău de vedere?
– Aș vrea să am una ca să știu că mă țin de ea, dar nu am. Cred doar că trebuie să ai pur și simplu o încăpățânare de a rămâne în domeniul ală în care vrei tu să ai succes. Plus că succesul e destul de relativ. Ideea e doar să fii perseverent.

– Cât de greu este pentru o tânără să-ți cucerească inima?
– Cred că e foarte greu pentru că fac eu lucrurile grele, nu pentru că aș fi vreun mister. Fiind axat atât de mult pe carieră, cred că e greu pentru oricine să ajungă aproape pentru că nu o las.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×