Reclamă

Codruța Filip, despre iubire și familie: „Fericirea înseamnă să-i ai pe cei dragi alături de tine”

Energică, jovială și plină de energie, Codruța Filip ne-a încântat cu prezența sa pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Am avut ocazia să discutăm despre importanța familiei în viața sa, dar și despre pasiunea sa pentru muzică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 august 2023, 10:58 / Actualizat: 20 august 2023, 11:00

În spatele unei artiste sensibile am reușit să descoperim o femeie puternică, determinată și hotărâtă. Codruța ne-a răspuns tuturor curiozităților și ne-a povestit mai multe despre copilăria sa, dar și despre evoluția profesională pe care a avut-o de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Codruța Filip, despre iubire și familie

Codruța Filip este o familistă convinsă, iar acest lucru l-am remarcat și noi în cadrul interviului din seria CaTine. Cele mai puternice emoții ale invitatei noastre au fost întotdeauna îndreptate către familia sa. Codruța își iubește familia și se bucură că poate să împărtășească fiecare moment important alături de oamenii dragi sufletului său.

– Ce este fericirea pentru tine?
– Fericirea înseamnă să ai confort acasă. Să te simți confortabil spiritual și sufletește și să-i ai pe cei dragi alături de tine.

– Crezi în suflete pereche?
– Da!

– Cum ți-ai dat seama că ți-ai găsit sufletul pereche?
– Cred că pur și simplu simți.

Reclamă

– Ne poți face un portret al soțului tău?
– E un om milostiv și sensibil. Are un suflet foarte curat.

– Care e cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la el?
– O lecție pe care o apreciez a fost cea în care mi-a spus că trebuie să fiu puțin mai dură și mai hotărâtă. De foarte multe ori aveam tendința să dau o șansă de mult prea multe ori unui om. El m-a învățat să mai spun și nu.

– Ce nu ai ierta niciodată într-o căsnicie?
– N-aș ierta niciodată infidelitatea, violența și probabil n-aș trece cu vederea dacă la un moment dat nu ne-am mai înțelege deloc.

Reclamă

– Dacă ți-ai mulțumi pentru un lucru, care ar fi acela?
– Mi-aș mulțumi că am reușit să trec peste momente dificile singură. Am avut sprijinul celor apropiați, dar cumva am reușit mereu eu cu mine să depășesc anumite situații.

– Ce ai învățat din căsnicia părinților tăi?
– Să iubești necondiționat și să fii sprijin pentru cel de lângă tine.

Reclamă

Ce spune Codruța Filip despre copilăria sa

– Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai din copilărie?
– Am foarte multe amintiri frumoase. Am crescut într-un mediu foarte frumos și am avut mereu parte de multă iubire din partea familiei. Cred că unul dintre cele mai frumoase momente a fost când bunica venea în întâmpinarea mea la școală după ce terminam orele.

– Dacă ai putea să retrăiești o zi din trecut, ce zi ai alege?
– Aș vrea să retrăiesc una dintre zilele când eram mică și mergeam la grădiniță.

– Asociezi copilăria cu un miros anume?
– Cu mirosul merelor văratice din curte. Mama mânca multe mere din curte atunci când era însărcinată cu mine.

– Care e cea mai dragă amintire pe care o ai cu mama ta?
– Foarte multe. Nu pot să aleg doar una singură. Mama mergea cu mine la festivalurile de muzică prin țară. Mama a fost mereu alături de mine, indiferent de ce îndatoriri avea. La orice oră și în orice zi, mama era mereu lângă mine.

– Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?
– Să dau oricărei persoane prima șansă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Codruța Filip în timp ce pozează pentru interviul echipei CaTine
Codruța își iubește familia și se bucură că poate să împărtășească fiecare moment important alături de oamenii dragi sufletului său / CaTine.ro

O altă femeie puternică este și Miruna Ioani. Urmărește interviul cu aceasta din seria echipei CaTine.ro.

Codruța Filip, despre pasiune și lecții de viață

Codruța Filip a început să cânte din copilărie, însă talentul a început să-l șlefuiască mult mai târziu. Pasiunea ei pentru muzică nu poate fi contestată. Te invităm să descoperi mai multe detalii mai puțin cunoscute despre artistă în întrebările de mai jos. Poți să găsești interviurile integrale ale echipei CaTine și în AntenaPLAY.

– Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?
– Eu cântam de mică, dar nu am luat-o niciodată în serios. Uneori luam rochițele mamei și cântam cu fixativul în fața oglinzii. La admiterea în liceu am dat niște probe la muzică, sport și limba română. Atunci am ajuns și în cor. La balul bobocilor am avut o probă de aptitudini și am ales să cânt. Atunci o colegă mai mare m-a remarcat și m-a încurajat să merg la profesoara ei de canto.

– Dacă nu ar fi muzica, ce altceva ai face?
– Probabil aș fi rămas în domeniul dreptului. Când am început facultatea de drept am vrut să fiu procuror criminalist. N-am renunțat la idee, dar mi-am dat seama că nu am cum să o îmbin cu muzica.

– Ce lecție ai învățat într-un mod dur?
– Că nu toți oamenii îți vor binele și că nu toată lumea se bucură atunci când faci un pas înainte.

– Unde îți găsești tu liniștea?
– Acasă! De fiecare dată când mă simt zbuciumată fac bagajele cu Valentin și mergem acasă la părinții mei.

– Pentru ce ești recunoscătoare azi?
– Pentru familia pe care o am. Pentru tot ce mi se întâmplă. Mi se întâmplă multe lucruri frumoase și încerc să văd frumosul și în lucrurile mai puțin plăcute. Chiar și momentele grele m-au dezvoltat ca persoană.

– Care este definiția unei femei puternice?
– O femeie puternică este cea care știe să ierte, știe să lupte pentru ceea ce își dorește și să se bazeze pe ea, să se pună pe primul loc. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×