Reclamă

Tina Duceac, despre emoție și zâmbet: „Sinceritatea este o formă a iubirii”

Tina Duceac este o tânără ambițioasă, sensibilă, dar mereu cu zâmbetul pe buze. Optimismul său este molipsitor, iar acest lucru l-am observat și noi pe tot parcursul interviului. Tina este studentă la UNATC și este una dintre actrițele talentate care s-au alăturat distribuției serialului Lia – Soția soțului meu. Te invităm să o descoperi și tu pe Tina Duceac în cadrul unui interviu al echipei CaTine.ro.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 iulie 2023, 13:17 / Actualizat: 25 iulie 2023, 9:50

Tina Duceac și-a dedicat tot timpul pasiunii sale, actoria. Aceasta este fericită că poate să facă ceea ce iubește cel mai mult, dar mai ales că are ocazia să joace în fața camerelor de filmat. Tina o interpretează pe Ema Vornicu, sora lui Petru Vornicu (Ștefan Floroaica), în serialul Lia – Soția soțului meu. Pentru că ne-am dorit să o cunoaștem pe Tina dincolo de personajul său, am invitat-o la un interviu în care am putut să povestim mai multe despre viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tina Duceac, despre emoție și zâmbet

Când vine vorba de pasiunea sa, Tina este o tânără dedicată în totalitate meseriei pe care și-a ales-o. Aceasta știe că talentul este foarte important pe scenă, însă munca este cea care face diferența. Tina reușește să treacă peste orice provocare cu ajutorul zâmbetului său. Tânăra spune că zâmbetul este arma sa secretă pentru a începe orice zi cu o energie bună.

–        Cine ești când lumina camerelor se stinge și pășești pe scena vieții tale?
–        Sunt o fată zâmbăreață, care încearcă să se bucure de tot ce e în jurul ei. O fată care încearcă să ia orice e bun din tot.

–        Povestește-ne câteva lucruri despre momentul care crezi că te-a modelat pentru cine ești azi.
–        Majoritatea momentelor care m-au format sunt alături de mama mea. Ea este un mentor pentru mine. Ea a fost sprijinul constant și m-a susținut în absolut orice. Cred că nu aș fi ajuns unde sunt acum fără ea.

–        Cum reușești să rămâi motivată atunci când simți că viața are un alt ritm decât al tău?
–        Motivația mea este zâmbetul. Mi se pare că dacă încep cu zâmbetul cumva te duci într-o direcție bună.

Reclamă

Te invităm să urmărești femeile puternice din seria de interviuri CaTine și în AntenaPLAY.

Ce spune Tian Duceac despre meseria de actriță

Dacă nu ar fi meseria de actor, Tina Duceac ar fi vrut să calce pe urmele mamei sale și să fie psiholog. Totuși, Tina este fericită cu alegerea pe care a făcut-o, iar sentimentul de a se vedea pe micile ecrane reprezintă o adevărată victorie pentru ea. Emoția din glas dovedește cât de mult și-a dorit acest lucru, dar și cât de mult a muncit pentru a ajunge unde este astăzi.

Reclamă

–        Care crezi că este cel mai frumos aspect al meseriei tale, dar și cel mai mare dezavantaj?
–        Cel mai frumos aspect e că poți uneori să ieși din lumea ta. Actoria este o evadare. Un aspect negativ e atunci când nimerești un personaj cu povești de viață asemănătoare cu ale tale. Ajungi să faci o introspecție pe care nu ai face-o în mod normal și îți dai seama de mult prea multe lucruri dureroase.

–        Este mai greu să joci un personaj sau să te ai pe tine în rolul principal al vieții tale?
–        Cred că este mai greu să joci un personaj pentru că despre asta e vorba în actorie. Asta e greutatea meseriei, să poți să-ți însușești toate calitățile și defectele unei alte persoane.

–        Ce meserie ai avea în prezent dacă nu ar fi actoria?
–        Cred că aș fi psiholog. Mama mea este psiholog de meserie și am crescut în mediul acela. Eu am vrut să fac și actorie și psihologie în paralel. Cred că și meseria mea de actor se folosește de multe trucuri psihologice.

–        Dacă ți-ar cere cineva un sfat care i-ar ușura munca, care ar fi acela?
–        Nu cred că aș da un sfat în a-i ușura munca. Eu am muncit foarte mult. Pentru mine munca înseamnă foarte mult. Cred și în talent și cred că trebuie să descoperi dacă ai sau nu, dar munca este foarte importantă. Trebuie să iubești ceea ce faci.

Cum s-a schimbat viața Tinei după ce a început să joace în Lia – Soția soțului meu

–        Care este pentru tine cel mai dificil aspect de care te-ai lovit jucându-o pe Ema?
–        Ema, pe lângă faptul că e o fată adorabilă, are și niște părticele care nu îmi plac. De exemplu, când se comportă urât cu oamenii din familia ei sau când nu știe să gândească situația în profunzime. Ea din start pune o semnătură. Mi se pare că ea nu dă posibilitatea de a da a doua șansă celorlalți.

–        Ce emoții te încearcă atunci când te uiți la episoadele din Lia – Soția soțului meu?
–        E cel mai frumos sentiment. Când eram mică și mă uităm la televizor, eu îmi doream foarte mult să fiu acolo. E cel mai plăcut sentiment din viața mea. Nu cred că se compară cu nimic din ce am trăit până acum.

–        Spune-ne o întâmplare emoționantă cu un fan.
–        Am fost șocată când cineva m-a văzut și a început să plângă. M-a luat în brațe și simțeam o iubire foarte mare. M-a șocat cum un om străin a putut să aibă aceste emoții și să mi le transmită și mie.

Tina Duceac într-un tricou negru și o pereche de pantaloni albi la interviul echipei CaTine
Tina Duceac și-a dedicat tot timpul pasiunii sale, actoria / CaTine.ro

Cine este Tina Duceac când se opresc camerele de filmat

Atunci când se opresc camerele de filmat, Tina Dceac se întoarce la viața sa normală. Chiar dacă la început nu a fost ușor, Tina a învățat cum să facă diferența între viața profesională și cea personală. Acum îi este mult mai ușor să iasă din personajele pe care le are de interpretat.

–        Care sunt cele mai importante valori pe care le urmezi fără abateri?
–        Am un set de valori și principii pe care nu le-am încălcat niciodată precum a fi sincer cu tine și ceilalți. Mi se pare că sinceritatea arată o formă de adevăr și iubire. Mi se pare că e un sinonim cu iubirea. Este important să faci ce iubești, pentru că altfel cred că e foarte greu să trăiești. Am norocul ca de micuță să-mi fi dat seama ce-mi place și de atunci am făcut asta. Mereu am fost pe scene, în fața oamenilor.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        Mama este definiția unei femei puternice. Mama a fost pentru mine de toate. În mama am găsit un model și e mai ales puternică.

–        Ce zodie ești?
–        Vărsător.

–        Ce sunet te liniștește?
–        Vocea mamei.

–        Ai un obicei de care ai vrea să scapi?
–        Să nu mă mai urnesc din loc atât de greu.

–        Cum ai cheltuit primii bani câștigați?
–        I-am luat orhidee mamei mele.

Tina Duceac are o relație aparte cu mama sa, iar acest lucru l-am putut observa și noi. O altă actriță care își prețuiește mama este Giulia Nahmany. Aceasta ne-a povestit mai multe despre copilăria sa într-un interviu din seria CaTine.ro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×