Reclamă

Alexia Țalavutis, despre iubire și încredere: „Cred în suflete pereche care se completează”

Săptămâna aceasta ne-am bucurat de prezența artistei Alexia Țalavutis pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Într-un interviu plin de momente frumoase, am reușit să o cunoaștem mai bine pe „femeia cu Soarele în dinți”. Zâmbetul său ne-a cucerit imediat, iar atitudinea optimistă a umplut imediat platourile de filmare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 septembrie 2023, 11:41 / Actualizat: 19 septembrie 2023, 17:32

Alexia Țalavutis este un exemplu de femeie puternică, disciplinată și talentată. Artista, în vârstă de 33 de ani, a acceptat provocarea echipei noastre și ne-a răspuns tuturor curiozităților. Am reușit să o descoperim pe femeia din spatele unui artist muncitor și determinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum era Alexia Țalavutis în copilărie

Totul pornește din copilărie, un fundament a ceea ce devenim la maturitate. Copilăria a format-o pe Alexia și a contribuit la femeia care este astăzi. Alexia ne-a povestit despre momentele frumoase și importante dintr-o copilărie de basme.

– Cum erau zilele când erai copil?
– Eu zic că erau la fel ca și astăzi. Sunt mai multe responsabilități acum, dar ca feeling la fel eram și atunci când eram mică. Mihai Constantinescu mi-a zis: „Tu ești fetița cu soarele în dinți”. 

– Cum te-a modelat sportul de performanță?
– M-a disciplinat. Acest lucru m-a ajutat pe viitor. După părerea mea, fiecare copil ar trebui să facă sport. Disciplina e foarte important să o știi și să o aplici când ai nevoie de ea. 

– Cum aplici disciplina acum?
– Atunci când nu am chef de ceva trag de mine și fac. 

Reclamă

– Dacă ți-ai mulțumi ție pentru un lucru, pentru ce anume ai vrea să-ți mulțumești?
– Că nu am renunțat niciodată. 

Cum a modelat-o familia pe Alexia Țalavutis

Familia a avut un rol extrem de important în viața Alexiei. Părinții au fost un model pentru artistă, iar aceasta este recunoscătoare pentru faptul că a trăit într-o familie iubitoare.

Reclamă

– Care a fost cel mai important lucru pe care l-ai învățat de la mama ta?
– Eu de la ambii părinți am văzut echipă. Ei mereu făceau echipă, ei mereu aveau ceva împreună și se ajutau foarte mult. Mi-am dorit ca și eu să fac o echipă cu cineva. 

– La ce anume ești deja ca mama?
– Mama e genul de om care vede foarte mult în perspectivă. De cele mai multe ori ajungi să-i dai dreptate. Cred că instinctiv fac și eu asta. 

– Pentru ce ai vrea să le mulțumești părinților tăi?
– În primul rând pentru că mi-au arătat iubire. E foarte frumos să crești într-o familie în care vezi că este iubire. E ceva foarte rar. Faptul că am crescut cu iubire a fost superb. Am văzut la ai mei multe vorbe frumoase, chiar dacă nu se întâmpla nimic special în ziua respectivă. Părinții ne ghidează toată viața. 

Alexia Țalavutis într-o ținută albă la interviul echipei CaTine.ro
Nu este ușor să ai mereu o apariție impecabilă, însă există câteva trucuri care te pot ajuta să ai imaginea pe care ți-o dorești / CaTine.ro

Alexia Țalavutis, despre iubire și încredere

– Îți asculți des inima?
– Eu funcționez pe bază de inimă și instinct. O ascult de cele mai multe ori. Zona asta artistică m-a condus către sentiment. Echilibrul este foarte important. 

– Crezi în suflete pereche?
– Cred în suflete pereche care se completează. Nu suntem la fel. În momentul în care te completezi cu celălalt e minunat. 

– Cum ți-ai dat seama că ți-ai găsit sufletul pereche?
– Am simțit și atât. A fost clar din prima. Nu e un moment în care să spui că ai știut. 

– Îți amintești când ți-a spus soțul tău pentru prima dată „te iubesc”?
– Da! A fost totul foarte natural și emoționant. 

– Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la soțul tău?
– Să nu las totul pe ultima sută de metri. 

– Ne poți face un portret al soțului tău?
– Soțul meu e destul de misterios și așa îi place să rămână. Este bărbatul care mă face să mă simt cea mai frumoasă, cea mai iubită, cea mai puternică, cea mai cea. 

– Când l-ai cunoscut pe soțul tău, Alex, ai decis să nu te împotrivești unei povești de dragoste. Ți-a fost frică că marea iubire va trece pe lângă tine?
– Aș vrea să te corectez, m-am împotrivit foarte mult până să ajung la concluzia că nu trebuie să mă împotrivesc. Eu îmi urmez mult inima, iar principiile se băteau cap în cap cu ea. Eu nu voiam să amestec munca cu familia. M-am gândit că nu se poate așa ceva, dar uite că a fost mai mult de atât. Când m-am convins de chestia asta, restul a venit de la sine. 

Cum reușește Alexia Țalavutis să aibă mereu o apariție impecabilă

Nu este ușor să ai mereu o apariție impecabilă, însă există câteva trucuri care te pot ajuta să ai imaginea pe care ți-o dorești. Alexia ne-a împărtășit câteva dintre secretele sale în materie de fashion, dar și câteva sfaturi în ceea ce privește încrederea în propria imagine.

– Există un principiu de la care nu te abați niciodată?
– Da! Dacă nu îmi face ceva puțină plăcere, atunci îmi dau seama că nu trebuie să fac acel lucru. 

– Aparițiile tale sunt mereu remarcabile, ne poți spune că nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei?
– Rochiile. Anumite femei au energia asta masculină, dar nu e nicio problemă. Dacă simți energia aia feminină, atunci rochiile nu ar trebui să lipsească. În care pui un toc și te îmbraci într-o rochie, atunci altfel stai și te simți. E foarte important să-ți dai o stare de bine. 

– Ai un truc care salvează orice ținută?
– Curelele. Ele marchează talia și alungesc ținute. Accesoriile nu ar trebui să lipsească nici ele. 

– Consideri că îl face haina pe om?
– Da! La prima vedere haina îl face pe om, din păcate. Prima impresie este destul de importantă. Am ajuns cumva să depindem de o imagine. 

– Dacă ai putea să influențezi populația feminină, atunci în ce direcție ai vrea să o faci?
– Aș vrea ca femeile să aibă mai multă încredere în ele. Din încredere vin foarte multe lucruri bune. 

– Tu cum îți păstrezi încrederea în tine?
– Uneori reușesc, uneori reușesc mai puțin. Eu cred că orice eșec e o traptă urcată către succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×