Reclamă

Ana Maria Gheorghe, despre împlinire și mulțumire: „Trebuie să fim sinceri în tot ceea ce facem”

Ana Maria Gheorghe este mamă, soție, prietenă, prezentator TV, antreprenor și un om asumat. Prezentatoarea Observator 12 a fost invitată la interviul CaTine.ro și ne-am bucurat să o avem alături pe platoul de filmare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 ianuarie 2024, 14:57 / Actualizat: 9 februarie 2024, 17:23

Ana Maria Gheorghe ne-a mărturisit că a muncit încă din adolescență și dacă ar fi să dea timpul înapoi ar face același lucru. Lucrează cu forme legale de la 15 ani și deși acest lucru a maturizat-o puțin prea devreme, a făcut-o să fie mereu un om cu picioarele pe pământ și știe foarte bine să aprecieze tot ceea ce are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Maria Gheorghe, despre împlinire și mulțumire

Nu părinții au fost cei care au influențat-o din punct de vedere profesional, ci viața a fost cea care i-a arătat că trebuie să lupte mult pentru ceea ce își dorește.

Locul Anei în societate a fost muncit ani la rând, iar acum se bucură de o carieră de succes în echipa Observator 12.

– Cum ai descrie stilul tău de viață în această perioadă?
– Wow, uragan dacă vrei, furtună, că tot suntem în sezon. Sunt un om energic, așa am fost dintotdeauna. Am din jumătate în jumătate de oră ceva de făcut efectiv de luni până luni și sunt într-un ritm normal zic eu.

– Dacă ar fi să te gândești la trei cuvinte care să te reprezinte, altfel decât te știu cei din jur, care ar fi acelea?
– În primul rând sunt mamă, sunt soție și sunt prietenă.

Reclamă

– Cum ai grijă de sufletul tău?
– Făcându-i pe oamenii din jurul meu să fie fericiți. Fericirea altora mă hrănește.

– Dacă ar fi să facem o călătorie în timp, în copilărie, cum erai în acea perioadă?
– Băiețoasă. Am fost o fetiță băiețel, plină de julituri, cocoțată în vârful arborilor din împrejurimi și întotdeauna în compania băieților.

– Îți amintești ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigați?
– Bineînțeles. Din primul salariu mi-am cumpărat un trening de la o firmă sport pe care îl am și acum acasă.

Reclamă

Familia și oamenii dragi sunt totul pentru Ana Maria Gheorghe

Pierderea tatălui la vârsta de 14 ani a fost momentul care a modelat-o pe Ana Maria Gheorghe în femeia de acum. Obligată de circumstanțe, și-a dat seama rapid că trebuie să meargă înainte și să se descurce fără el.

– Care crezi că ar fi cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?
– Respectul este tot. Asta m-au învățat ambii părinți, nu numai mama. Atâta timp cât respecți ceea ce faci și îi respecți pe oamenii de lângă tine, o să-ți fie bine.

Mama sa a învățat în schimb de la ea că nu trebuie să renunți niciodată, ci doar să lupți ca să-ți depășești condiția.

– Dar tu de la fiica ta?
– De la fiica mea învăț în fiecare zi câte ceva. Margarida este un copil extraordinar, bine, asta spun toți părinții despre copiii lor. Dar ea este o fetiță extrem de matură, un copil cu o bucurie de viață extraordinară. Asta mă învață în fiecare zi, că trebuie să ne bucurăm de fiecare lucru.

Soțul Anei este portughez, iar atunci când a rămas însărcinată, cei doi au negociat numele copilului care urma să vină în viața lor. Au decis că dacă o să fie băiețel, va alege Ana numele, iar dacă o să fie fetiță, va alege soțul. Margarida este numele soacrei sale și de fapt este Margaretă, nume de floare.

Cea mai mare dorință a vedetei este să țină pasul cu fiica ei, așa cum trebuie. Margarida este un copil care știe ce vrea de la ea și de la viață, spune mama sa.

– Ce anume din partenerul tău te face să fii tu însăți?
– El este cel care îmi dă echilibrul, care este întotdeauna acolo. Care mă sprijină, mă încurajează și vede în mine ceea ce nici eu nu văd de multe ori.

Ana Maria Gheorghe și-a început cariera în televiziune dintr-o pură întâmplare

Călătoria Anei în televiziune a început în facultate când a mers alături de o colegă la un casting la care aceasta își dorea să participe. Atunci a fost invitată și ea să facă niște poze și s-a întâlnit cu Mona Segal, omul care a inventat-o. Vedeta spune că a avut norocul să dea de niște oameni care au văzut în ea ceea ce ea nici nu-și imagina. Mona Segal și Ruxandra Ion sunt femeile care au ajutat-o să creadă în ea și în visul ei.

În 2005 a început să lucreze în televiziune. În toți acești ani a prezentat vremea, emisiune de divertisment, a jucat în telenovele, a lucrat în echipe de producție, este prezentator de jurnal. Cea mai mare bucurie a găsit-o în poveștile oamenilor atunci când a făcut reportaje despre oameni remarcabili din diverse domenii. Acum intră în casele oamenilor în fiecare zi cu știrile zilei, alături de Olivia Păunescu și Valentin Butnaru.

– Cum te menții pasionată și motivată în industria competitivă a televiziunii?
– În orice industrie ai lucra, pentru că eu lucrez și în industria alimentară, este foarte important să-ți placă ce faci. Să faci cu bucurie. Atâta timp cât o faci cu bucurie și la sfârșitul zilei te uiți cumva la realizările tale din ziua respectivă. Lucrul acesta se vede și în ceea ce livrezi tu. Dacă faci lucrurile doar pentru că la sfârșitul lunii trebuie să încasezi, se vede. Atunci este important să faci în viață ceea ce îți place și îți aduce bucurie.

– Care crezi tu că este definiția unei femei puternice?
– Ambiția și sinceritatea. Trebuie să fim sinceri în tot ceea ce facem. Cred că asta e cheia de fapt.

Ana Maria Gheorghe a încheiat interviul CaTine.ro spunând că le mulțumește tuturor oamenilor din viața ei pentru că ea nu ar fi reușit ceea ce este acum dacă era singură. Crede că mereu este vorba despre muncă de echipă și de aceea le mulțumește tuturor celor care fac parte din viața ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×