Reclamă

Ana Maria Gheorghe, despre împlinire și mulțumire: „Trebuie să fim sinceri în tot ceea ce facem”

Ana Maria Gheorghe este mamă, soție, prietenă, prezentator TV, antreprenor și un om asumat. Prezentatoarea Observator 12 a fost invitată la interviul CaTine.ro și ne-am bucurat să o avem alături pe platoul de filmare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 ianuarie 2024, 14:57 / Actualizat: 9 februarie 2024, 17:23

Ana Maria Gheorghe ne-a mărturisit că a muncit încă din adolescență și dacă ar fi să dea timpul înapoi ar face același lucru. Lucrează cu forme legale de la 15 ani și deși acest lucru a maturizat-o puțin prea devreme, a făcut-o să fie mereu un om cu picioarele pe pământ și știe foarte bine să aprecieze tot ceea ce are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Maria Gheorghe, despre împlinire și mulțumire

Nu părinții au fost cei care au influențat-o din punct de vedere profesional, ci viața a fost cea care i-a arătat că trebuie să lupte mult pentru ceea ce își dorește.

Locul Anei în societate a fost muncit ani la rând, iar acum se bucură de o carieră de succes în echipa Observator 12.

– Cum ai descrie stilul tău de viață în această perioadă?
– Wow, uragan dacă vrei, furtună, că tot suntem în sezon. Sunt un om energic, așa am fost dintotdeauna. Am din jumătate în jumătate de oră ceva de făcut efectiv de luni până luni și sunt într-un ritm normal zic eu.

– Dacă ar fi să te gândești la trei cuvinte care să te reprezinte, altfel decât te știu cei din jur, care ar fi acelea?
– În primul rând sunt mamă, sunt soție și sunt prietenă.

Reclamă

– Cum ai grijă de sufletul tău?
– Făcându-i pe oamenii din jurul meu să fie fericiți. Fericirea altora mă hrănește.

– Dacă ar fi să facem o călătorie în timp, în copilărie, cum erai în acea perioadă?
– Băiețoasă. Am fost o fetiță băiețel, plină de julituri, cocoțată în vârful arborilor din împrejurimi și întotdeauna în compania băieților.

– Îți amintești ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigați?
– Bineînțeles. Din primul salariu mi-am cumpărat un trening de la o firmă sport pe care îl am și acum acasă.

Reclamă

Familia și oamenii dragi sunt totul pentru Ana Maria Gheorghe

Pierderea tatălui la vârsta de 14 ani a fost momentul care a modelat-o pe Ana Maria Gheorghe în femeia de acum. Obligată de circumstanțe, și-a dat seama rapid că trebuie să meargă înainte și să se descurce fără el.

– Care crezi că ar fi cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la mama ta?
– Respectul este tot. Asta m-au învățat ambii părinți, nu numai mama. Atâta timp cât respecți ceea ce faci și îi respecți pe oamenii de lângă tine, o să-ți fie bine.

Mama sa a învățat în schimb de la ea că nu trebuie să renunți niciodată, ci doar să lupți ca să-ți depășești condiția.

– Dar tu de la fiica ta?
– De la fiica mea învăț în fiecare zi câte ceva. Margarida este un copil extraordinar, bine, asta spun toți părinții despre copiii lor. Dar ea este o fetiță extrem de matură, un copil cu o bucurie de viață extraordinară. Asta mă învață în fiecare zi, că trebuie să ne bucurăm de fiecare lucru.

Soțul Anei este portughez, iar atunci când a rămas însărcinată, cei doi au negociat numele copilului care urma să vină în viața lor. Au decis că dacă o să fie băiețel, va alege Ana numele, iar dacă o să fie fetiță, va alege soțul. Margarida este numele soacrei sale și de fapt este Margaretă, nume de floare.

Cea mai mare dorință a vedetei este să țină pasul cu fiica ei, așa cum trebuie. Margarida este un copil care știe ce vrea de la ea și de la viață, spune mama sa.

– Ce anume din partenerul tău te face să fii tu însăți?
– El este cel care îmi dă echilibrul, care este întotdeauna acolo. Care mă sprijină, mă încurajează și vede în mine ceea ce nici eu nu văd de multe ori.

Ana Maria Gheorghe și-a început cariera în televiziune dintr-o pură întâmplare

Călătoria Anei în televiziune a început în facultate când a mers alături de o colegă la un casting la care aceasta își dorea să participe. Atunci a fost invitată și ea să facă niște poze și s-a întâlnit cu Mona Segal, omul care a inventat-o. Vedeta spune că a avut norocul să dea de niște oameni care au văzut în ea ceea ce ea nici nu-și imagina. Mona Segal și Ruxandra Ion sunt femeile care au ajutat-o să creadă în ea și în visul ei.

În 2005 a început să lucreze în televiziune. În toți acești ani a prezentat vremea, emisiune de divertisment, a jucat în telenovele, a lucrat în echipe de producție, este prezentator de jurnal. Cea mai mare bucurie a găsit-o în poveștile oamenilor atunci când a făcut reportaje despre oameni remarcabili din diverse domenii. Acum intră în casele oamenilor în fiecare zi cu știrile zilei, alături de Olivia Păunescu și Valentin Butnaru.

– Cum te menții pasionată și motivată în industria competitivă a televiziunii?
– În orice industrie ai lucra, pentru că eu lucrez și în industria alimentară, este foarte important să-ți placă ce faci. Să faci cu bucurie. Atâta timp cât o faci cu bucurie și la sfârșitul zilei te uiți cumva la realizările tale din ziua respectivă. Lucrul acesta se vede și în ceea ce livrezi tu. Dacă faci lucrurile doar pentru că la sfârșitul lunii trebuie să încasezi, se vede. Atunci este important să faci în viață ceea ce îți place și îți aduce bucurie.

– Care crezi tu că este definiția unei femei puternice?
– Ambiția și sinceritatea. Trebuie să fim sinceri în tot ceea ce facem. Cred că asta e cheia de fapt.

Ana Maria Gheorghe a încheiat interviul CaTine.ro spunând că le mulțumește tuturor oamenilor din viața ei pentru că ea nu ar fi reușit ceea ce este acum dacă era singură. Crede că mereu este vorba despre muncă de echipă și de aceea le mulțumește tuturor celor care fac parte din viața ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×