Reclamă

Ana Maria Turcu, despre acceptare și determinare: „Încrederea în ea cred că e cel mai important aspect la o femeie”

Ana Maria Turcu, actrița care joacă rolul Florentinei în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1, a acceptat cu drag invitația la interviul CaTine.ro. Ana este o femeie asumată, care mereu a fost susținută de oamenii dragi și a avut norocul să fie lăsată să-și facă propriile alegeri în viață.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 ianuarie 2024, 12:16 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 10:41
Ana Maria Turcu, pe un fotoliu, îmbrăcată casual, la interviu
Ana Maria Turcu, actrița care joacă rolul Florentinei în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1, a acceptat cu drag invitația la interviul CaTine.ro / CaTine.ro

Ana Maria este devotată meseriei sale, se bucură de fiecare rol pe care îl joacă și o face foarte bine de fiecare dată. Secretul ei este că nu-și propune nimic atunci când primește un rol, ci lasă personajul să facă parte din ea și să lucreze împreună pentru cele mai bune scene sau secvențe. Faptul că și-a dat seama la timp că nu există "nu pot", a ajutat-o mult în carieră, dar și pe plan personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Maria Turcu, despre acceptare și determinare

Serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1 este prima interacțiune a Anei cu televiziunea și se pare că i se potrivește de minune. Se simte în largul ei, iar platoul de filmare este acum ca a doua casă pentru ea.

-Cum ai descrie stilul tău de viață în această perioadă?
-Haos, destul de haotic.

-Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu cei din jur?
-Încăpățânată, disciplinată și încăpățânată din nou. Cam asta ar fi. Și perfecționistă, hai să spunem și perfecționistă. Nu îmi iese tot timpul, dar e acolo.

-Pe ce loc simți că te afli pe lista ta de priorități?
-Nu e primul, nu sunt pe primul loc clar, nu sunt nici pe ultimul. Hai să zicem pe locul trei, cam asta ar fi.

Reclamă

-Ce fel de discuții ai cu tine însăți?
-Mă critic foarte mult, de fapt. Eu sunt cea de care ascult cel mai mult.

Cum a fost Ana Maria Turcu în copilărie și ce sfaturi a primit de la părinți

Ana spune despre ea că este o persoană norocoasă care a primit de la părinți toată atenția și îndrumarea de care avea nevoie. Mama sa este cel mai optimist om pe care îl cunoaște și tot așa a crescut-o și pe ea. Un anumit parfum îi amintește și acum de femeia care i-a dat viață și împreună au parcurs drumul către cariera de succes pe care o are acum.

Reclamă

Umorul este parte importantă din viața Anei și cel mai mult și-ar dori ca oamenii să râdă mai mult, mai cu poftă.

-Cum era Ana în copilărie?
-Foarte cuminte, exagerat de cuminte aș spune. Eram un copil foarte ascultător și cu capul plecat tot timpul, care nu știa să spună nu.

-Ce promisiune din perioada aceea ai reușit să-ți îndeplinești ca adult?
-Să fiu actriță.

-Îți amintești ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigați?
-Nu mai țin minte exact ce mi-am cumpărat, dar una dintre amintiri, e posibil să fie aia prima, era bâlci la noi în oraș. Mi-am cumpărat o brățară din aia de bombonele, pe care o mâncai. Și țin minte că țineam brățara și mâncam bombonelele de pe ea. Cred că e printre primele lucruri pe care mi le-am cumpărat eu, din banii mei.

Ce spune Ana Maria Turcu despre perioada studenției și ce sfat primit atunci urmează și acum

Ana Maria Turcu e absolventă a Secţiei de Actorie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, la clasa profesorului universitar dr. Florin Zamfirescu. Ana a urmat și cursurile de Master în cadrul aceleiaşi Universităţi și face parte din echipa Teatrului de Comedie.

-Și dacă ar fi să ne întoarcem în perioada studenției, ce mesaj i-ai transmite Anei în primul an de facultate?
-Să nu mai fie atât de timidă. Să își dea voie să se bucure mai mult, să fie mai curioasă.

-Cum reușești să rămâi autentică într-o societate plină de prejudecăți?
-Nu mă gândesc foarte des la treaba asta. În ultimii ani am învățat să mă ascult mai mult și să îmi dau voie să simt eu cine cred că aș putea fi. Nu îmi mai pun atâtea bariere și nu mă mai limitez. Cred că asta mă ajută să rămân autentică. Să nu îmi mai pese atât de mult de ce zice lumea.

-Ce rol crezi că au jucat părinții tăi în alegerile profesionale de până acum?
-Părinții mei nu s-au implicat foarte mult în viața mea profesională ca să zic așa. Da, m-au susținut, dar nu au fost acolo să-mi impună ceva. M-au lăsat pe mine să descopăr, să îmi dau seama ce vreau să fac. De câte ori a fost nevoie m-au susținut.

Ce spune Ana Maria Turcu despre momentele dificile din carieră

-Ai avut parte de momente dificile în carieră până acum?
-Nu pot spune că au fost momente dificile, au fost zile proaste. Au mai fost zile proaste în care se întâmpla câte ceva. Ba că dai de un om care nu îți place neapărat sau nu-ți place cum ți se adresează, ca să fiu mai specifică. În rest nu pot spune că am avut momente dificile, nu, chiar nu. Chiar consider că am fost un om norocos.

-Care crezi că ar putea fi unul dintre cele mai importante sfaturi primite în carieră și cum te-a ajutat?
-Îți spuneam mai devreme de faptul că sunt disciplinată. Da, sunt disciplinată și treaba asta am învățat-o de la o fostă profesoară. E mai lungă povestea aici un pic. Eu când am dat la UNATC nu am intrat din prima, m-am dus și am făcut un an la Spiru Haret. Acolo am avut o doamnă profesoară foarte mișto, de la care am învățat foarte multe și îi sunt recunoscătoare de fiecare dată când fac meseria asta. Ea m-a învățat că disciplina e un factor foarte important în meseria asta și consider că m-a ajutat foarte mult.

-Ce i-ai spune unui student la teatru care te-ar întreba cum e pe platourile de filmare pentru un serial? Ce este diferit față de lucrurile pe care le înveți în facultate?
-E diferit totul și cred că e foarte important să nu aibă așteptări de niciun fel. Să nu ai așteptări pentru că fiecare zi îți rezervă total altceva. E un ritm foarte rapid.

-Cum percepi experiența de la „Lasă-mă îmi place, Camera 609!” și cum a fost trecerea de la scenă la platou?
Este o experiență de care aveam nevoie, dar nu știam că am nevoie. M-a ajutat să-mi descopăr abilități pe care nu le-aș fi descoperit altfel. E o experiență foarte plăcută.

Luna ianuarie vine cu un nou sezon „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, serial care poate fi urmărit și în AntenaPLAY.

Cum reușește actrița să aibă un echilibru între viața persoanală și cea profesională

Acum că a cucerit și inima telespectatorilor, Ana este împlinită pe plan profesional. În viața personală, actrița are un partener cu care se sfătuiește cel mai des în momentele de cumpănă, mama sa este cea care o inspiră, deci are toată susținerea de care are nevoie ca să își îndeplinească toate obiectivele.

-Care crezi că e rolul umorului în societate și cum o influențează el?
-Ohoo, mi-ar plăcea ca toată lumea să râdă mai mult. Eu aș râde în continuu. Ca dorință a mea, mi-ar plăcea să râd tot timpul. E o chestie care atunci când mi se întâmplă, îmi place foarte mult, să râd.

-Cum îți gestionezi viața personală și cariera? Există un echilibru între cele două?
-Da, există un echilibru. Încerc să nu duc acasă tot ce mi se întâmplă la filmări și să aduc de acasă la filmări. Încerc să fie separate.

Ana se simte împlinită alături de partenerul ei de cuplu

-Ce anume din partenerul tău te face să fii tu însăți?
-Că pot să râd mult cu el. Că pot să fac orice alături de el, adică îmi dă o putere de a face orice, nu am absolut nicio jenă. E singurul om cu care eu nu am nicio jenă, iar asta mi se pare ideal. Mă consider norocoasă din punctul ăsta de vedere.

-Care este din punctul tău de vedere definiția unei femei puternice?
-Încrederea în ea cred că e cel mai important aspect la o femeie. Dacă ai încredere în tine, automat poți să faci foarte multe chestii și să ai altă perspectivă a vieții și să te bucuri altfel de viață și să reușești tot ce îți propui. Eu asta am realizat, că dacă ai încredere în tine se întâmplă lucruri.

Ana știe că nu ar trebui să spună „nu” niciodată. Viața i-a demonstrat că dacă vrea poate să reușească orice, deși nu îi este ușor de cele mai multe ori. Talentul este cel care o ajută pe actriță să se facă remarcată, iar vacanța ideală pentru ea este alături de prieteni cu care să râdă mult. Vrea să învețe să înoate, îi este frică de singurătate și nu are niciun fel de superstiție. Toate aceste mici secrete au fost dezvăluite de Ana Maria Turcu la interviu și îi mulțumim că ne-a ajutat să o cunoaștem dincolo de micul ecran.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×