Reclamă

Interviu CaTine la Masculin cu Tudor Ionescu: „Eu cred că cel mai mult discut cu mine”

Tudor Ionescu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Umorul său și starea de spirit ne-au adus zâmbetul pe buze încă din primele momente. Concurentul din cadrul emisiunii „Power Couple România – La bine și la greu” a decis să împărtășească cu noi câteva dintre momentele sale preferate din culisele celui mai nou show de televiziune disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Te invităm să urmărești și tu un interviu CaTine La Masculin cu Tudor Ionescu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 februarie 2024, 14:16 / Actualizat: 6 februarie 2024, 9:44

Tudor a împărtășit cu noi unele dintre cele mai frumoase amintiri. Am făcut o călătorie prin copilăria artistului, am povestit despre unul dintre proiectele sale de succes, Fly Project, iar mai apoi am aflat mai multe despre viața din spatele luminii reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Interviu CaTine la Masculin cu Tudor Ionescu

Sunt multe lucruri pe care le-am putea spune despre Tudor Ionescu, însă de data aceasta te invităm să descoperi cum s-a schimbat viața artistului chiar de la el.

–        Cum ești tu în această perioadă?
–        Puțin obosit. Am venit din vacanță și nu ar trebui să fiu obosit (…). Am început un an nou. A început și Power Couple. Cred că sunt fericit.

–        Există acel ceva care te definește? Acel ceva pe care nu ai avut ocazia să-l împărtășești, iar oamenii să nu-l știe despre tine?
–        Nu m-am gândit niciodată la faptul că oamenii ar vrea să știe ceva despre mine și eu cred că cel mai important lucru cu care m-am descurcat dintotdeauna a fost munca mea. Dacă ce muncesc eu e apreciat, atunci eu sunt fericit și bucuros.

–        Ce fel de discuții ai cu tine însuți?
–        Eu cred că discut cel mai mult cu mine. Mi-am dat seama că e foarte bine să discuți cu tine pentru că tu ar trebui să fii cel mai obiectiv cu tine. Dacă tu te minți uitându-te în oglindă, atunci ai o problemă. Discut mult cu mine. Mă contrazic foarte mult. De aici și faptul că deciziile nu se iau foarte ușor. Eu mai sunt și bipolar și atunci e evident că trebuie să am cu cine să vorbesc.

Reclamă

–        Ce sfat ai pentru tinerii artiști care aspiră la o carieră în muzică?
–        Industria muzicală e din ce în ce mai competitivă. Dacă vrei să fii artist, poți să fii talentul lui Dumnezeu, dar trebuie să muncești. 10 % talent și 90 % trebuie muncă. (…) Din păcate, în ultimii ani, dacă s-ar putea să apară din cer un hit pe care să-l cânți și să câștigi, tu practic să nu faci nimic, doar să apari pe la televizor. (…)

Urmărește și alți artiști cunoscuți invitați la seria de interviuri CaTine.ro. Andrei Ursu este unul dintre ei, iar poveștile sale sunt pline de umor.

Tudor Ionescu într-un hanorac crem în timp ce pozează pentru interviul CaTine la Masculin
Tudor a împărtășit cu noi unele dintre cele mai frumoase amintiri / CaTine.ro
Reclamă

Cum a arătat copilăria pentru Tudor Ionescu

Copilăria are multe arome, iar pentru Tudor, copilăria este o adevărată „stare”. Despre momentele de neuitat am aflat mai multe în cadrul interviului nostru.

–        Cum era Tudor în perioada copilăriei?
–        Tudor când era mic era și extrovertit, dar mai mult introvertit. Cred că asta mi-a și rămas. Tudor când era mic era fericit. Nu știu dacă atunci își dădea seama, dar Tudor a fost foarte fericit. Dacă toți copiii de pe pământul acesta ar avea măcar 5 % din bucuria și fericirea pe care mi-a adus-o mie copilăria, atunci am avea o lume mult mai bucuroasă.

–        Ai locuit un timp alături de bunici și voiam să te întreb ce a însemnat acea perioadă pentru tine?
–        Copilăria mea. Copilăria mea e împărțită pe mai multe categorii. E copilăria de până la 11 ani, pe care am petrecut-o la Aiud, Alba, la bunicii mei. Din clasa a V-a m-am dus la Brașov unde erau părinții mei. La Brașov m-am dus la liceul de muzică, unde nu am stat prea mult. Partea cea mai frumoasă și cea mai caldă și cea mai frumos mirositoare și cea mai plină de amintiri frumoase e partea copilăriei mele de la Aiud. (…) La Brașov am început să fiu din ce în ce mai introvertit.

–        Care e cea mai dragă amintire pe care o ai din perioada de la Aiud și de ce este atât de specială pentru tine?
–        Nu cred că am o amintire. Toate amintirile sunt speciale. De câte ori mă gândesc la Aiud, prima amintire care îmi vine în minte e de fapt o stare. Era situația în care intram în casă iarna, venind de la școală, iar în casa la Aiud, pe lângă faptul că era cald, miroase a cartofi prăjiți. E o stare pe care nu am cum să o uit. Mi-e greu să aleg o singură amintire. Toată copilăria de la Aiud a fost cea mai frumoasă.

Cum și-a găsit Tudor Ionescu drumul în muzică

Tudor spune că este un om „norocos” pentru că a făcut întotdeauna totul cu drag. Pasiunea l-a ajutat să aibă cele mai bune rezultate și să se bucure de concertele pe care le-a oferit publicului larg.

–        Părinții tăi au contribuit în vreun fel la alegerile tale profesionale?
–        Nu. Mie mi-a plăcut foarte mult radio. Eu din clasa a X-a am început să lucrez la radio, în Brașov. S-ar putea ca pasiunea asta să vină tot din anxietate. Eu mă simt altfel în fața unei camere, dar la radio, dacă îmi dai microfonul, a ieșit alt Tudor din mine. Începând să lucrez la radio, mi-am făcut o altă lume a mea. În jurul meu era ce-mi doream cel mai mult. Eu am avut cel mai mare noroc din viața asta. Eu orice am făcut, am făcut cu plăcere. N-am fost niciodată obligat să fac ceva. Cred că asta e noroc.

–        Ce parte din tine te-a determinat să faci trecerea de la radio la muzică? Cum s-a născut proiectul Fly Project?
–        Mie mi-a plăcut mereu muzica. Eu înainte de radio mă mai jucăm cu muzica și am cântat și într-o trupă rock… o săptămână. (…) Știi de unde a pornit Fly Project? M-am întâlnit cu fostul meu coleg, Dan, printr-o colegă de la radio. Lucia a zis că are un prieten de la Petroșani care produce și el, e inginer de sunet la Brașov, la un studio. Așa ne-am întâlnit și am zis să facem niște bani. Era sărăcia cum n-ați văzut vreodată. (…) Am decis că el e DJ-ul și eu sunt MC-ul, să mergem pe la baluri de boboci, pe la evenimente. După care ne-am dat seama că, dacă avem și o piesă, putem să cerem mai mulți bani. Am început să încercăm să facem piese.

Tudor Ionescu, despre dragoste și familie

Dragostea pe care i-o poartă soției și fiicei sale este una cu totul aparte.

–        Cum gestionezi viața de acasă și timpul de la studio sau concerte? Există un echilibru?
–        Trebuie să fie un echilibru. (…) Există o mare barieră între muncă și prietenie.

–        Ce anume din partenera ta, din Ana, te face să fii tu însuți?
–        Tot! Și să vrea, nu cred că ar știi să fie falsă. Nu cred că poate. Chestia asta o face, pe lângă soția mea, de departe, și cel mai bun prieten. Pe ea o sun prima când mă bucur, când am o problemă. Tot ce vine de la Ana mă face să fiu cu picioarele pe pământ, să continui. Ana mă face să le iubesc din ce în ce mai mult, pe ea și pe fiica noastră, Ilinca.

–        Cum a fost pentru tine momentul în care a apărut Ilinca în viața voastră?
–        M-am schimbat total când a venit Ilinca. Până să se nască Ilinca, aveam 104 kilograme și o viață nu foarte ordonată. Odată cu Ilinca, am zis gata. Mi-am dat seama că trebuie să fiu sănătos pentru fată. Trebuie fetei să nu-i fie jenă de tatăl ei și să fie mândră de el. Eu m-aș bucura să fie mândră de mine. De șase ani au început schimbările. Am slăbit, m-am dus mult prea jos la 54. Acum sunt la 80 și ceva și vreau să mai cobor puțin. (…) Tot Ilinca m-a făcut să fac ceva ce nu am făcut niciodată, să mă duc la sală.

–        Tu și cu Ana sunteți împreună de foarte mult timp. De-a lungul timpului ați trecut prin multe provocări. Ce lecții ați învățat din momentele de cumpănă?
–        Eu cel mai tare mă bucur că am reușit, într-o formă sau alta, să trecem peste toate momentele de cumpănă împreună, fără să ne chinuim mult prea tare pentru că ne-am avut unul pe altul. Din momentele de cumpănă de cele mai multe ori am învățat.

Cum a arătat experiența de la Power Couple pentru Tudor Ionescu

Tudor spune că în cadrul competiției a redescoperit o nouă latura a soției sale. Peripețiile lor vor putea fi urmărite pe Antena 1 și exclusiv online în Antena PLAY.

–        Ce parte a Anei ai descoperit cu prilejul competiției Power Couple?
–        La Power Couple a ieșit Xena din Ana. A ieșit femeia fantastică din ea. Ea care nu înoată, ei îi e frică de apă. Am descoperit o mare înotătoare, scafandru. Nimeni din echipă nu știa că ea nu știe să înoate, ea aruncându-se într-o apă plină de curenți. (…) Îmi plac femeile să fie feminine, dar îmi place foarte mult la Ana, pe lângă faptul că e feminină, știe să fie și „bărbată” când trebuie.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        Definiția unui om puternic (…).

–        Dacă ți s-ar oferi ocazia să-i transmiți cuiva un mesaj de mulțumire, cui i-ai mulțumi și de ce?
–        Eu mi-am pregătit vorbele pentru Grammy. (…) Le-aș mulțumi tuturor celor care au știut să fie lângă mine la bine și la greu, dar mai mult decât atât, le-aș mulțumi tuturor șuturilor pe care le-am primit.

Tudor și soția sa, Ana, se numără printre cuplurile care se vor întrece într-una dintre cele mai incitante competiții. Din 5 februarie, în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30, timp de șase săptămâni, telespectatorii Antena 1 pot urmări competiția cuplurilor, care se vor întrece pentru premiul cel mare, care poate ajunge la 50.000 de Euro.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×