Reclamă

Anda Sârbei, despre pasiune și dorința de a face orice îți dorești: „O femeie puternică este o femeie care nu face compromisuri”

Anda Sârbei este actriță și e de ceva timp preferata telespectatorilor. Tânăra dă dovadă de o determinare aparte care o ajută să facă tot ce își propune. În prezent, joacă rolul principal din comedia difuzată de Antena 1, ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, alături de Matei Negrescu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 decembrie 2023, 14:43 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 9:38

Anda Sârbei știe că tot ce îți dorești poate ajunge să aibă rezultate, bune sau rele, dar trebuie să lupți în fiecare clipă pentru dorințele pe care le ai. Deși, de multe ori nu a avut încredere în ea și a crezut că a eșuat, timpul i-a dovedit că talentul și munca fac casă bună împreună. La numai 24 de ani, joacă acum într-o comedie de succes, difuzată în prime time pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anda Sârbei, despre pasiune și dorința de a face orice îți dorești

Anda nu trece prin cea mai liniștită perioadă din viața sa, dar face tot ce poate în fiecare clipă să nu dezamăgească și să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-a propus. Uneori știe că e pe ultimul loc pe lista ei de priorități, dar crede cu tărie că va veni și momentul când se va bucura de viață așa cum își dorește.

– Cum ai descrie stilul tău de viață în această perioadă?
– Bună întrebare pentru perioada asta a mea. Este o agitație constantă. Chiar astăzi mi s-a întâmplat, o zi imprevizibilă pentru că a trebuit să străbat tot Bucureștiul și nu numai. M-am dus în toate părțile, am ajuns aici și cam așa sunt toate zilele mele de aproximativ o lună încoace. Nu contează că e sâmbătă, duminică, luni, marți, sunt multe drumuri de făcut, filmări, foarte multe lucruri. E o agitație, asta se întâmplă. Cred că m-am băgat în foarte multe lucruri. Dar mie îmi place.

– Cum te-ai descrie în trei cuvinte, altfel decât te știu cei din jur?
– Nu știu cât de mult mă știu cei din jur, altfel agitată pentru că toată lumea este absolut surprinsă, repezită, mă enervez ușor.

– Pe ce loc simți că te afli tu pe lista ta de priorități?
– Pe lista mea de priorități cred că am ajuns să fiu poate ultima. E pe perioade și aici. Ba sunt prima și fac totul pentru mine, ba când zic că o să am eu timp să fac ce-mi doresc.

Reclamă

Citește aici și interviul cu Matei Negrescu.

Dorința de a experimente cât mai multe a ajutat-o pe Anda să-și aleagă meseria

– Care este amintirea ta preferată din copilărie?
– Cred că atunci când de ziua mea am primit o pianină pentru că m-am rugat foarte mult de ai mei. Începuse toată nebunia asta cu muzica. De la patru, cinci ani, am făcut cursuri de pian, dar s-au terminat foarte repede, după prima ședință. Pe la zece ani am zis că vreau chitară. Am primit o chitară, m-am bucurat, dar când am primit și pianina acolo a fost bucuria cea mare.

Reclamă

– Dacă ai putea adăuga o materie obligatorie în programa școlară, care ar fi aceea?
– Eu am auzit că înainte se făcea lucru manual la școală. Și mi se pare că poate ar trebui să fie reintrodusă, dar să nu fie obligatoriu. Cred că ar fi tare să fie un opțional sau un fel de hobby la care să se ducă copiii. Să-și aleagă ei, asta să fie ideea.

– Îți amintești ce ți-au cumpărat din primii bani câștigați?
– Primii bani câștigați au fost doi dolari la unsprezece ani. Nu i-am folosit niciodată pentru că nu aveam ce să-mi cumpăr cu cei doi dolari. Apoi, primii mei bani câștigați cred că au fost în clasa a IX-a, dintr-o reclamă și nu știu ce mi-am cumpărat, probabil haine.

– Ce rol au jucat părinții tăi în alegerile profesionale de până acum?
– Ai mei au fost niște părinți foarte liberi așa cu mine. Adică m-au lăsat tot timpul să încerc ce mi-am dorit. Cumva se așteptau și și-ar fi dorit să am o meserie mai serioasă. Când am dat la facultate mi-au zis să dau și la altă facultate, să am un back-up plan. M-au susținut, chiar m-au susținut. Aș minți să zic că nu. Acum sunt fericiți și mândri că mă văd la TV de câțiva ani.

În spatele Camerei 609 telespectatorii se pot întâlni cu actorii care dau viață îndrăgitelor personaje din cel mai nou serial de pe Antena 1 și din AntenaPLAY.

Ce sfat are Anda Sârbei pentru studenții la la UNATC

Anda Sârbei mărturisește că neîncrederea și teama de a se afirma în fața celor din jur nu au ajutat-o prea mult în viață. A avut momente în viața sa când se compara cu alți oameni, dar acum își dă seama că acelea au fost clipele în care greșea enorm.

– Cum ai trăit perioada admiterii la facultate?
– Eu am picat la facultate și nu prea am zis chestia asta… că mi-a fost rușine. Din cauză că nu aveam deloc încredere în mine și încă nu sunt foarte bună la capitolul ăsta, m-am pierdut foarte tare la ultima probă. Am picat a doua sub linie. Nu am fost să-mi retrag dosarul pentru că eram prea supărată. Și mă sună o fostă colegă de liceu care dăduse și ea și picase. << Anda, am fost să-mi retrag dosarul de la facultate și văd că ai intrat >>. Eu locuiam în Dragomirești pe vremea aceea și am făcut două ore până la facultate. A fost cel mai lung drum din viața mea. Mă duc în curtea și văd că am intrat.

– Ce sfat primit de la mama ta ți-a rămas în minte și astăzi?
– Să nu mă mai compar cu alte fete, în special pentru că tind să fac asta. Mi-a băgat chestia asta foarte tare în cap și cred că am reușit.

– Dacă ar fi posibil să te întorci în timp, ce mesaj i-ai transmite Andei, studentă în anul I la UNATC?
– Încredere, curaj, nu-ți fie frică, du-te mult, fă toate prostiile care îți trec prin cap.

– Cum faci față provocării sarcinii personajului Eva din Camera 609?
– Cred că m-am obișnuit. Deja au trecut niște luni în care eu am fost fals însărcinată. E foarte ciudat pentru că atunci când pui burta pe tine, e un sentiment foarte ciudat. Adică după ce te îmbraci și nu mai vezi chestia aia din silicon care arată ca o burtă foarte adevărată, te iau așa niște sentimente. Inclusiv, mi-a fost greață.

Care este din punctul tău de vedere definiția unei femei puternice?
– Probabil, deși nu știu dacă zic bine, să fie independentă, să nu facă compromisuri, să-și urmeze calea așa cum își dorește. Și să reușească cu forțe proprii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×