Reclamă

Anamaria Ionescu, dincolo de măști și prejudecăți: „Transmit tot ceea ce simt”

Anamaria Ionescu a fost de data aceasta invitata noastră la interviul CaTine.ro. Soția lui Tudor Ionescu s-a lăsat descoperită dincolo de măști și prejudecăți. Anamaria este una dintre cele mai transparente și sincere persoane publice și este extrem de deschisă în toate aparițiile pe care le are.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 februarie 2024, 11:16 / Actualizat: 20 februarie 2024, 9:10

Superbă din toate punctele de vedere, Anamaria ne cucerește cu aparițiile sale de fiecare dată. Cochetă, mereu cu zâmbetul pe buze, sensibilă și hotărâtă, soția lui Tudor Ionescu de la Fly Project a acaparat platoul de filmare cu energia ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Ionescu, dincolo de măști și prejudecăți

Anamaria a spus încă din prima că oamenii cred despre ea că e fițoasă, dar după ce o cunosc ajung să-și dea seama că nu e deloc așa. Chiar și înainte de a intra în show-ul Power Couple România, a auzit mereu asta despre ea, dar în emisiune a avut șansa să demonstreze că este un om cu defecte și calități, ca noi ceilalți.

-Cum ești tu în această perioadă?
-În această perioadă nu pot să mă rezum la un singur cuvânt. Sunt bine, sunt fericită, mulțumită, sunt împlinită. Sigur că da, este loc și de mai bine, dar atâta timp cât suntem sănătoși, și când spun suntem mă refer la toată familia mea, nu doar la Tudor și Ilinca, toată familia noastră, eu sunt maxim de fericită.

-Crezi că există acel quelque chose despre tine pe care nu ai avut ocazia să-l împărtășești și ai dori să o faci?
-Eu sunt o tipă super transparentă. Nu doar în viața de zi cu zi, ci și la televizor. Transmit tot ceea ce simt și nu doar prin emoții, ci și prin vorbe. Cred că da, lumea nu știe despre mine că eu sunt o plângăcioasă.

Anamaria a menționat că ea crede că a fost percepută greșit pentru că a fost nevoită să poarte această mască a aroganței, o mască pe care și-a creat-o în ani. Deși nu și-a propus să fie așa, să transmită asta, nici nu a vrut să le arate celor din jur că este o fire sensibilă.

Reclamă
Ana Maria Ionescu, într-o bluză roșie, cu decolteu adânc
Superbă din toate punctele de vedere, Anamaria ne cucerește cu aparițiile sale de fiecare dată / CaTine.ro

Ce a însemnat experiența la filmările Power Couple România pentru Anamaria și Tudor

Anamaria a spus despre Tudor că este cel mai comod om pe care îl cunoaște. Ea recunoaște că nu au nicio treabă cu condiția fizică, dar nici cu strategiile și nu s-au pregătit deloc înainte de emisiune. Cu 3 săptămâni înainte a pleca la filmări, pe Anamaria a luat-o anxietatea și depresia din cauza distanței față de copil. Anamaria a mers la psiholog, au plecat speriați și panicați, dar fetița a rămas în grija bunicilor.

Reclamă

Cum a acceptat fetița lor plecarea la Power Couple România

-Ce a însemnat pentru voi ca părinți perioada asta de filmare departe de Ilinca?
-Grea și o să zic. Când am primit această propunere să venim la Power Couple România, mie mi s-a părut foarte interesantă ideea și în sufletul meu dintotdeauna a fost o flăcărică mică care ar fi vrut cumva să experimenteze niște lucruri. Altceva decât trăim în viața de zi cu zi. Și m-am chinuit să îl conving pe Tudor, aproape cinci, șase luni mi-a luat.

Micuța Ilinca a fost bine și s-a agățat de ideea că părinții ei vor merge la un concurs și că o să-i vadă la TV, dar când s-au întors acasă a fost greu pentru toți trei.

-Care crezi că au fost principalele provocări pentru tine când ai devenit mamă?
-Au fost și sunt foarte multe provocări. Eu mă credeam altcumva. Înainte de a avea copil, când povesteam despre cum o să fiu când o să am copil, vorbeam total diferit față de ce zic acum. Și fac total opusul a ceea ce am spus atunci. Am zis că o să fiu mai impunătoare, că o să pun niște reguli, dar nu pot. Ilinca are un efect magic asupra mea. Nu mai sunt om când îmi cere ceva.

În AntenaPLAY poți urmări imagini exclusive nedifuzate la TV din competitia care te ține cu sufletul la gură. Show-ul care redefinește relația de cuplu e difuzat luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Anamaria Ionescu, despre copilărie și relația cu mama sa

Și pentru că am spus că este un om extrem de sincer, atunci când Anamaria a fost întrebată despre relația cu mama sa, ochii i s-au umplut de lacrimi. Când a povestit că mama ei a renunțat la serviciu ca să îi crească pe ea și pe fratele său, soția lui Tudor a început să plângă.

-Cum era Anamaria în copilărie?
-Anamaria a fost un copil foarte fericit. Chiar vorbeam cu Tudor despre copilăriile noastre care sunt total opuse. Noi suntem foarte diferiți, inclusiv în ceea ce privește copilăria. Despre copilăria mea nu am decât cuvinte de bucurie, de fericire, cu niște părinți care au făcut tot posibilul ca noi să fim foarte bine. Ne-au oferit tot ce au putut.

-Există un sfat sau o lecție primită de la mama ta pe care o porți în suflet și în ziua de azi?
-Mai multe, dar ce mi-a rămas mie în minte și sunt așa e că întotdeauna trebuie să fii corect și sincer.

-Ce lecție crezi că a învățat dânsa de la tine?
-Nu am întrebat-o niciodată, ca să fiu sinceră, dar îmi spune că e mândră de noi. Eu nu sunt genul care să folosească cuvinte pompoase, le evit, dar a însemnat foarte, foarte mult să o aud pe ea că spune te iubesc.

Anamaria Ionescu, o femeie puternică și asumată

-Îți amintești o decizie din viața ta care te-a condus pe drumul pe care ești astăzi?
-Da, mai multe. Dar pentru că știu că o să se vorbească despre asta, noi în relația noastră am avut un moment îngrozitor în care ne-am despărțit din cauza infidelității lui Tudor.

-Există o figură feminină în viața ta care te-a inspirat și care te-a ajutat să evoluezi?
-Păi, mama, clar. Maică-mea este cel mai bun exemplu pentru mine pentru că a fost întotdeauna o luptătoare și este. Nu se plânge de nimic. Eu vreau să fiu ca mama. Și Tudor îmi spune la fel, să fiu ca mama. Este exemplul de mamă care își iubește necondiționat copiii și ar face orice pentru ei. Asta vreau și eu. E o luptătoare și e ambițioasă și nu s-a lăsat niciodată. Eu cred în puterea exemplului. Este principalul motiv pentru care am decis să participăm la Power Couple România. Știam că Ilinca se va uita, știam că e o fire competitivă, că îi plac concursurile și voiam să ne vadă cum facem noi imposibilul posibil și cât de mult ne luptăm ca să răzbim.

Anamaria și Tudor de la Fly Project nu au avut o relație fără provocări

Deși Anamaria a susținut mult timp sus și tare că nu va putea trece vreodată peste infidelitate, a făcut-o și este o decizie pe care a luat-o și de care este fericită și mândră. Cu toate acestea, vedeta a spus că nu mai există a doua șansă. I se pare normal să vorbească despre asta deschis pentru că se consideră un om normal, cu o viață plină de suișuri și coborâșuri.

Cum a început relația dintre Anamaria și Tudor Ionescu

-Care e povestea relației voastre?
-Noi ne-am cunoscut la o emisiune TV. Eu eram asistentă TV, aveam 19 ani, da, cam așa, acum conștientizez. Și a venit Tudor, tocmai lansaseră Raisa, piesă pe care eu o auzisem în engleză. Și eu nu știam că sunt români cei care o cântă. Și managerul lor căuta dansatoare. Și noi asistente fiind, mai aveam coregrafii pe acolo, eram mai multe fete. Ne-au văzut pe mine și pe o colegă și ne-au propus să dansăm la ei. Exclus. Noi cu trei băieți să mergem în concerte. Noi două fete la 20 de ani, doamne, ferească Dumnezeu. Dar ce să vezi, eram fix într-o perioadă în care nu stăteam prea bine cu banii. Eram la facultate, ai mei treceau tot așa printr-un moment mai dificil și nici nu puteam să le cer bani. Banii pe care eu îi câștigam la emisiunea respectivă nu îmi ajungeau ca să susțin acolo și la facultate. Și am decis noi două, eu și colega mea, să mergem un weekend. Aveau foarte multe evenimente în perioada aceea.

Anamaria a povestit că erau foarte multe baluri de boboci și erau și câte trei sau patru evenimente pe zi. Decizia de a continua alături de trupă a fost după ce în primul weekend a venit acasă cu 9 milioane de lei vechi, în 2005.

Un lucru care a contribuit la dorința de a rămâne alături de băieții de la Fly Project a fost pentru că și-a dorit foarte tare să vadă țara și nu avea altă variantă. Așa, ea și Tudor, au ajuns să intre într-o relație ascunsă timp de un an. Cu toate acestea, Anamaria spune că nu au confundat niciodată relația de cuplu cu cea de job.

Ce înseamnă o femeie puternică pentru Anamaria Ionescu

Din punctul de vedere al Anei, o femeie nu ar trebui să spună nu niciodată. Soția lui Tudor ar mulțumi oricând Universului pentru toate lucrurile din viața sa. Cu ajutorul Power Couple România și-a dat seama că este un om cu adevărat norocos.

-Care crezi tu că este definiția unei femei puternice?
-Eu nu cred că există în viața asta un om perfect. Niciodată nu mi-am dorit să fiu perfectă și nici ca oamenii din viața mea să fie perfecți. M-aș plictisi teribil. Cred că definiția pentru mine ar fi, nu știu să o împachetez frumos. Aș numi niște cuvinte: devotată, luptătoare, ambițioasă, curajoasă, iertătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×