Reclamă

3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024. Curajul este arma lor secretă

Ziua de 20 septembrie 2024 se anunță a fi o zi cât se poate de interesantă. Astrologii spun că acum se deschid porțile fericirii pentru anumiți nativi. 3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024 se află în lista de mai jos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 septembrie 2024, 7:09

În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Neptun, nativii sunt mai în contact cu emoțiile lor. Cu toate acestea, sentimentele nu trebuie să pună stăpînire asupra lor, din contră, trebuie să le ofere curajul de care au atât de mare nevoie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024

Nativii de mai jos nu își permit să fie vulnerabili. La un moment dat, ei nu au putu experimenta fericirea și au lăsat garda jos, dar acum a venit timpul să simtă ce înseamnă acesta cu adevărat.

Dacă vom trăi această viață la maximum, atunci va trebui să recunoaștem faptul că experiența este posibilă doar atunci când suntem vulnerabili.

Capricorn

Experiența ți-a arătat că trebuie să fii puternică dacă vrei să înduri ceea ce viața îți oferă. Pe 20 septembrie, te vei simți prea dură, dar e doar din cauza faptului că ai evitat mult timp sentimentele de fericire.

Reclamă

Nu te-ai entuziasmat de nimic de ceva vreme pentru că ți-e teamă că te va dezamăgi sau te va răni. Ce ai făcut a fost să-ți construiești zidurile atât de înalte încât nimeni să nu poată sări peste ele. Asta a împiedicat dragostea să vină în lumea ta.

Acum ai parte de un spațiu de schimbare pentru tine. Neptun îți reamintește că viața este scurtă și ești aici pentru a te bucura de ea și a experimenta iubirea și vulnerabilitatea.

Vărsător

Reclamă

Poate că nu te-ai simțit așa bine săptămâna trecută din cauza faptului că te-ai întors pe căile trecutului tău. Acum a venit către tine ceva care te face să crezi că este în regulă să-ți dai o șansă. Sigur că nu vrei să fii rănită sau dezamăgită de oameni, așa că te-ai retras de la orice experiență din viața reală.

Pentru că ai de partea ta tranzitul util al Lunii în conjuncție cu Neptun, vei descoperi că această zi te aduce și îți arată că ești o ființă care trebuie să se simtă iubită și îngrijită. Este frumos să crezi că poți face totul singură, dar această zi îți arată că, în cazul tău, să ai pe cineva în viața ta ar putea fi mai bine.

Pești

Pentru tine, tranzitul cosmic din această perioadă ar putea fi punctul de cotitură în ceea ce privește fericirea și mulțumirea. Este extrem de important să experimentezi dragostea și fericirea. Aceasta este ziua ta să te simți atât de vulnerabilă și nu e nimic greșit în asta.

Poți măsura cât de vulnerabilă trebuie să fii și că nu trebuie să dai totul departe. Trebuie să ai încredere în Univers că este în regulă să fii cu oameni, să fii în preajma prietenilor și să faci tot ceea ce poți pentru ei. A dărui îți poate aduce fericirea de care ai nevoie ca să te simți puternică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care zâmbește și ține bani în mână și aruncă cu ei pe un fundal roz
Horoscop
Zodii norocoase până pe 22 septembrie. Nativii care au parte de miracole
Toamna vine cu vești bune pentru trei dintre nativi. Află care sunt acele zodii norocoase până pe 22 septembrie și vezi dacă te numeri printre ele. Datorită anumitor poziționări ale astrelor, se vor întâmpla...
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Două borcane și un pahar cu compot de struguri
CaTine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
S-au copt strugurii de toamnă și te gândești să le conservi aroma pentru iarnă, dar nu ai idei de rețete? Nimic mai simplu decât rețeta de compot de struguri pe care ți-o oferim mai...
5
Jennifer Lopez și Matt Damon se țin de mână și povestesc la Festivalul de Film de la Toronto
Divertisment
Jennifer Lopez s-a ținut de mână cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck. Cântăreața a purtat o conversație intimă la premiera filmului Unstoppable
Jennifer Lopez s-a ținut de mână cu cel mai bun prieten al lui Ben Affleck. Cântăreața a purtat o conversație intimă la premiera filmului Unstoppable. Totul s-a întâmplat în cadrul Festivalului Internațional de Film...
PARTENERI
×