Reclamă

3 zodii care se vor îndrăgosti nebunește pe 15 ianuarie 2024. Nativii care vor face totul în numele iubirii

Dragostea care te săgetează atunci când te aștepți mai puțin este un eveniment cu totul special. 3 zodii care se vor îndrăgosti nebunește pe 15 ianuarie 2024 vor profita din plin de tranzitul astrologic al lui Marte trigon Jupiter.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 ianuarie 2024, 7:48
O femeie în rochie albă, cu aripi de înger în spate
Marte se află în spatele acelui sentiment nebun de dragoste și fiindcă este trigon cu Jupiter, cerul este limita / Shutterstock

Marte se află în spatele acelui sentiment nebun de dragoste și fiindcă este trigon cu Jupiter, cerul este limita. Îndrăgostirea poate fi cu siguranță asemănătoare cu nebunia și nimeni cineva care s-a îndrăgostit profund înainte poate cunoaște sentiment. Totuși, în ziua de 15 ianuarie, totul se întâmplă din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care se vor îndrăgosti nebunește pe 15 ianuarie 2024

Pentru cele trei zodii care au norocul să experimenteze această ramură a nebuniei, e important să spunem că totul va veni cu risc, emoție, energie și optimism, câte puțin din toate.

Marte trigon Jupiter vine cu tunete, fulgere și un claxon care nu numai că ne trezește, ci ne face și să ne comportăm ca și cum am fi propulsați de rachete și gata de plecare.

S-ar putea să nu știm ce să facem cu noi înșine în această zi,. Suntem atât de îndrăgostiți de această nouă persoană încât am putea chiar să ne uităm numele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Reclamă

Așa este pentru tine în aproape toate aspectele vieții, dar când Marte trigon Jupiter apare, numele jocului este dragoste.

Nebunia a pus stăpânire și orice s-ar întâmpla în continuare ține doar de noroc. Tot ce știi este că ești acolo pentru toate acestea. Ești gata să-ți asumi riscuri. Să mergi înainte cu ochii închiși și să cazi adânc în dragostea pe care tocmai ai descoperit-o.

Ești o iubitoare, nu o luptătoare și, dacă dragostea îți strigă numele, vrei să strigi prezent din primele secunde.

Reclamă

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești un pic ciudată când te îndrăgostești pentru că devii într-adevăr atât de obsedată de iubitul tău încât uiți să faci lucruri obișnuite, cum ar fi să mănânci, să fii punctuală sau să-ți faci treaba.

Ai un mod de a justifica totul. Pe 15 ianuarie 2024, în timpul tranzitului lui Marte și Jupiter, vei spune tuturor din viața ta că ți-ai pierdut mințile. Că ești îndrăgostită nebunește și că nu ar trebui să fie împotriva ta.

Să te eschivezi de responsabilitate este cu siguranță ceea ce vei face în această zi. Marte trigonul Jupiter te pune să te concentrezi atât de mult pe tot, dar nu pe responsabilitate. Ești aici pentru a-ți urma inima, scrie YourTango.com.

Ești deja suficient de experimentată pentru a afirma că starea de „nebunie” nu durează pentru totdeauna, așa că vrei să profiți de ea cât de mult.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Chiar dacă experiența ta anterioară cu dragostea nu a fost prea plăcută, pare că „de data aceasta” merită să intri din nou în joc. Dacă ești atât de norocoasă încât să te îndrăgostești nebunește pe 15 ianuarie 2024, atunci poți spune că ai câștigat jackpot-ul.

Ai pus mare preț pe cuvintele și acțiunile persoanei de care te-ai îndrăgostit deja. Ziua cea mare a sosit pentru tine.

Este posibil să nu te poți controla în această zi, deoarece „iubirea îmbătătoare” te va face de nerecunoscut chiar și pentru cei dragi. Este distractiv să scapi de sub control. Energia lui Jupiter te lasă să simți că poți avea încredere în acest sentiment. A te îndrăgosti nebunește este mult mai bine decât a te îndrăgosti în timp.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×