Reclamă

3 zodii găsesc dragostea adevărată pe 25 septembrie 2024. Nativii care își întâlnesc sufletul pereche

Ele sunt cele 3 zodii care își găsesc dragostea adevărată pe 25 septembrie 2024. Astrele arată că acești nativi își întâlnesc sufletul pereche. Luna în legătură strânsă cu Jupiter aduce multe momente de romantism în viața nativilor din zodiac.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 septembrie 2024, 7:17

Ziua aceasta apare să fie una de bun augur pentru nativii care își doreau de mult să se așeze la casa lor. Aceste zodii sunt pe cale să-și găsească adevăratele iubiri, iar astrologia spune că acestea nu sunt doar fericite, ci și împlinite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii găsesc dragostea adevărată pe 25 septembrie 2024

Tranzitul astral din această perioadă este unul de bun augur. Trei semne zodiacale vor beneficia de forța lui Jupiter care vine împreună cu Luna în ajutorul nativilor. Pe 25 sepemnrie este timpul ca nativii din zodic să renunțe a obiceiurile vechi și să-și îmbrățișeze viitorul. Datorită puterii lui Jupiter și a Lunii asupra noastră, nativii sunt capabili să pornească pe o nouă cale. Acest drum le va aduce în față momente pline de iubire.

Berbec

Ai ajuns în punctul în care îți dai seama că dacă întâlnești pe cineva special în această viață, va trebui să ai mintea deschisă. Nu toată lumea se poate ridica la înălțimea așteptărilor tale, așa că, în loc să le lai mai jor, ar putea fi o idee bună dacă poți lucra cu partenerii și să ajungi la unele compromisuri.

Persoana perfectă trebuie să te iubească și să te prețuiască, dar tu ești o persoană destul de dificilă. Lecțiile tale de dragoste din trecut te-au învățat că uneori trebuie să fii precaută.

Reclamă

Este momentul să te eliberezi de temeri și să-ți deschizi din nou sufletul, spun Astrology.com. Nimeni nu este perfect.

Inima ta va accepta în această perioadă că unele persoane pot să iubească cu sinceritate chiar dacă uneori fac greșeli. Dragoste adevărată vine la tine prin intermediul unei persoane la care te aștepți cel mai puțin.

Balanță

Reclamă

În această zi, 25 septembrie, nu numai că te bucuri de atmosfera glorioasă care vine cu sezonul Balanței, dar poți vedea ce face pentru tine Luna în Jupiter.

Te simți eliberată de trecut și ești pregătită pentru un viitor strălucitor. Dacă nu ești deja cu persoana potrivită, atunci lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Astrologii spun că există nativi din zodia Balanței care nu sunt siguri cu privință la relțaia lor și nativi care sunt complet singuri în această perioadă. Deciziile pe care le vei lua te vor aduce cu un pas mai aproape de găsirea persoanei potrivite pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi mai puțin asupra acestui aspect și să te iubești mai mult pe tine. În acel moment vei începe să atragi persoanele care sunt cu adevărat importante pentru tine, scrie YourTango.com.

Pești

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2024 ți-a demonstrat că ai multe de câștigat dacă îți lași inima deschisă. Astrele spun că ai intrat într-o zonă în care nu credeai că este posibil să-ți mai găsești dragostea adevărată pentru că simțeai că ai lăsat totul în urmă.

Chiar dacă ultima relație te-a dezamăgit profund, astrele spun că s-ar putea să intre în viața ta o persoană care să te schimbe radical. Nu este ușor să uiți ce s-a întâmplat, dar lucrurile se vor rezolva dacă îți oferi puțin răgaz.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×