Reclamă

3 zodii lasă trecutul în spate pe 14 septembrie 2024. Nativii care își vindecă inima rănită

Există 3 zodii care lasă trecutul în spate pe 14 septembrie 2024. Acești nativi își vindecă inima rănită și sunt pregătiți să primească o persoană nouă în viața lor. Zodiile trebuie să fie pregătite pentru schimbarea pe care urmează să o trăiască.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 septembrie 2024, 6:31

Pe 14 septembrie 2024, trei semne zodiacale vor putea să se elibereze de trecut și să-și vindece inima rănită. Tranzitul astrologic al Lunii față de Marte ne spune automat că nu este o sarcină ușoară. Nativii s-au luptat cu această problemă de mult timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii lasă trecutul în spate pe 14 septembrie 2024

Mulți nativi și-au dedicat timpul trecutului, dar acum este timpul să se elibereze de acea etapă din viața lor.14 septembrie este o zi puternică și revigorantă pentru cele trei semne zodiacale care vor simți o eliberare puternică. Acești nativi își vor da seama că se pot baza pe intuiția lor pentru a trece mai departe, la un nou capitol.

Berbec

Ceea ce devine destul de evident pentru tine în această zi, 14 septembrie 2024, este că trebuie să schimbi cursul când vine vorba de vindecarea sufletului tău.

Această zi aduce tranzitul Lunii față de Marte, un aspect foarte puternic, iar ceea ce te privește este chiar faptul că reușești să depășești trecutul.

Reclamă

Simți că această povară a trecutului este ceva ce ai purtat prea mult timp cu tine. Este atât decretul tău, cît și cartea ta de vizită.

Oamenii te cunosc foarte bine, iar dina cest moti simți nevoia de o schimbare. Aceasta este ziua în care poți lăsa totul să plece.

Luna opusă lui Marte îți arată că există și căi alternative pentru această vindecare și că, dacă eforturile tale din trecut nu au funcționat, acum există posibilitatea să lași totul în spate. Astrology.com spune că este o perioadă foarte bună pentru a face o schimbare.

Reclamă

Gemeni

Sunt momente când îți dai seama că trebuie să te rupi de trecut. Ai îndurat multe, iar inima ta a trecut prin multă durere. Începe o perioadă a vindecării.

O mare parte din asta se datorează faptului că îți este teamă să te vindeci, pur și simplu pentru că vindecarea este un teritoriu necunoscut pentru tine.

În timpul tranzitului Lunii în raport cu Marte, vei intra în acel teritoriu necunoscut. Viața este o călătorie provocatoare, dar asta nu înseamnă că fiecare secundă trebuie să fie dedicată acestui tip de durere.

Te poți detașa de durerea trecutului și să începi să privești viitorul cu alți ochi. Saltul pe care îl faci în această zi este cel care aduce libertatea și fericirea, spune YourTango.com.

Vărsător

Lucrurile se schimbă foarte rapid în viața ta. Totul este atât de nou încât timp să te ascunzi. Ceea ce se întâmplă este că te-ai obișnuit să ai inima frântă și ai început să te identifici cu acest lucru.

În timpul Lunii care are o conexiune cu Marte, vei fi forțată să îți înfrunți durerea și să iei măsuri pentru a te vindeca. Nu ești o victimă și trebuie să încetezi să te porți ca una.

Universul este de partea ta și te sprijină în tot ceea ce îți propui să faci. Aceasta este o zi foarte importantă pentru tine, deoarece aici îți faci curajul de a-ți schimba viața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×