Reclamă

4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire

Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge mai departe. Aceste zodii riscă rămână prinse într-o poveste toxică de iubire și să nu permită oamenilor noi să intre în viața lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 mai 2024, 6:42

Unele zodii trec mai ușor peste o despărțire, în timp ce altele au nevoie de mult timp pentru a putea ajunge în punctul în care își pot deschide din nou sufletul în fața unei persoane. Zodiile care se gândesc la fostu partener nu și-au vindecat rănile din trecut și trebuie să treacă prin multe experiențe înainte de a ajunge la o stare de acceptare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener

Zodiile care se gândesc mereu la fostul partener au nevoie de timp pentru a putea trece peste dezamăgirile în dragoste. Pare greu de crezut, dar timpul de vindecare poate fi influențat de zodia în care ne naștem.

Dacă revezi constant amintirile cu fostul partener, atunci te numeri printre zodiile care nu au reușit să uite o poveste de iubire care s-a terminat.

Pasionații de astrologie găsesc adesea conexiuni între semnele zodiacale și comportamentele lor, inclusiv modul în care gestionează cineva o despărțire.

Mai jos găsești cele patru semne zodiacale care nu se pot desprinde de relațiile din trecut.

Reclamă

Taur

Taurii sunt cunoscuți pentru loialitatea și atașamentul lor. Acești nativi caută stabilitate și atunci când intră într-o relație își doresc o familie. Când un Taur se îndrăgostește, acesta își imaginează un viitor contruit pe securitate și fiabilitate.

Sfârșitul unei relații spulberă această viziune, lăsându-l pe Taur să se simtă pierdut și în derivă. Taurii nu acceptă schimbările cu ușurință, scrie YourTango.com. Este unul dintre motivele pentru care Taurii nu trec cu ușurință peste o despărțire. 

Reclamă

Rac

Racii sunt profunzi, emoționali și păstrează sentimentele pentru o perioadă lungă de timp. Când o relație se termină, Racii trec cu greu peste fostul partener.

Acești nativi întâmpină probleme când vine vorba de dețașarea și separarea de sentimentele din trecut. Acești nativi se agață constant de speranță că s-ar putea întoarce la fostul partener și la momentele pe care le păstrează în inima lor.

Trecerea mai departe se simte ca o luptă dificilă pentru acești nativi. Ei se chinuie să renunțe la ceea ce a fost odată și ajung să se lupte cu ei înșiși pentru a putea merge mai departe.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea și pasiunea lor. Acești nativi iubesc cu putere și se implică în totalitate într-o relație.

Când un Scorpion se îndrăgostește, acesta este dispus să facă totul pentru partenerul de cuplu. Camere, atunci când vine vorba de o despărțire, Scorpionul nu acceptă cu ușurință. El vede despărțirea drept un eșec personal.

S-ar putea ca acest nativ să devinp obsedat de ideea de a rămâne cu fostul partener. Acest nativ tânjește după intensitatea sentimentelor din trecut. Scorpionii trec prin momente grele atunci când vine vorba de o despărțire, scrie Astrotalk.com.

Pești

Peștii, conduși de Neptun, sunt iubitori, visători și idealiști. Aceștia își pun toată inima și tot sufletul într-o relație.

Peștii trec de multe ori cu vederea atunci când un partener le greșește. Acest lucru se întâmplă din cauză că Peștii își doresc să ducă cu orice preț relația mai departe. Când o relație se termină, aceștia încearcă să nege realitatea și să se retragă în propria lor lume.

Peștii sunt visători și cu greu pot fi convinși de finalitatea unei relații. A da drumul la ceea ce simt este ca și cum ar pierde o parte importantă din lumea în care au trăit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×